inşallah bilen biri çıkarda öğrenirsin canımkum rengi gibi bi renk örüyorum :44: düşündüm de kurbanımın mont rengini bilmiyorum dedim bari her renge uyabilecek bişey olsun
ama ipler ve şişler elimde kaç ilmekle başlasam die kara kara düşünüyorum :44:
bilern var mı kızlar yaa boyunluk kaç ilmekle başlanırr
artk deneye yanıla bulacam sanırım, kızlardan bilen vardır da inşallah kurtarır beni bu sancıdan
geçmiş olsun canım iyi geceler
inşallah bilen biri çıkarda öğrenirsin canım
amin inşallahh
bende kurbanımın boyunlugunu örmeye başladım46 ilmek başladım ama çok mu kalın olur ki yaa biraz inceltsem mii :44::44:
neyse kızlar bende müsade isterim hadi iyi geceler yarın görüşürüz
cesmi naz canım,bende 2 yıldır bitiremediğim boyunlugumu aldım saydım benımkınde 74 ilmek var,2ye katlanıyor biraz salaş dursun istemiştim ben.bitiremedim gitti.bende anlamıyorum örgü işinde cok ama saydım şimdi.
kızlarrrrr
asıl sen hoşgelmişsinhuhuuuuu....hoşgeldin
hamarat hatun ne örüyon bakımefendiiimmmmm
hamarat hatun ne örüyon bakımboyunluk mu ay nasıl örülüyor en son ördüğüm şey eşimle nişanlıyken iki ters iki düz atkıydı
İyi geceler kızlar, şöyle bir geçmişe baktım da herkes hediyelerini almaya başlamış. Ben daha hiçbir şey almadım. Ama üzülme kurbancım önümüzdeki haftasonunu sana ayıracağım :)
benimki dde bi ters bi düz boyunluk işteeyani inşallah becerebilirsem :44: yapıp yapıp söküyorum ilmek konusu hala muamma benim içinn
iyi geceler canım görüşürüzz
aayyy çok zahmet verdim sana çok teşekkür ederimm
bide kaç numara şişle ördüğünü söyleyebilir misin sana zahmetbende salaş bişey örmek istiyorum , o zaman iyice bir bakayım da ilmek sayısını yükseltmem gerekiyor sanırım :44::44:
hadi sen de ör bi yandan beraber bitirelim
yaparsın yaparsın elin alışıyor bir süre sonraaslında bende ne zamandır boyunluk almak istiyordum bende mi örsem acaba:44:
benimki 4 numara şiş.ama bitmez bu bence asla40 yasıma kadaar bitirebilsem takardım en azından biraz...
bak şimdi tarif edeyim yanlıslık olmasın benımkı böyle örcem örcem boynuma dolanacak ya hani,yani boynuma koydugumda bitmiş hali gibi,şiş dik duruyor.anlatabıldımmı acaba.komıkmı oldu ne ...
öyle 74 ılmek işte
eğer boş vaktin varsa örmelisin bence, ben örgü örmeyi çok seviyorum eglendiriyor beni
bitirirsin kız ne olacak al eline tv izlerken falanyada benm gibi yap ben bi sıra örüyorum sonra buraya bakıyorum sonra bi sıra daha örüyorum
peki bi soru daha o zamna sanaboynuna iki kat mı dolayacaksın tek mi
bu sorudanda alnımın akıyla çıkacağımı ümid ederek cevap veriyoruuuumm...:18:
tek...
sen çift mi yapıcan?
eveeeet son kararım sensin
çift yapıcam galiba ipim çok kalın deil bider benim kurbanım soğuk bi memlekette sıcak tutsun boyunlugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?