çift yapacaksan 74 çok olur bence
benim kurbanım çok tatlı
veeeee evli...
pek tatlı sayılmam ama benmiyim acaba o
yaparsın yaparsın elin alışıyor bir süre sonraaslında bende ne zamandır boyunluk almak istiyordum bende mi örsem acaba:44:
yeni katılan arkadaşlarımızdan biri
hoşgeldinnnbende daha bugun hediye almaya başladım, önümüzdeki hafta tamamlayacam kafamda belirledim şimdilik
ben geldmmmmmmmmmmmmmm
İyi geceler kızlar, şöyle bir geçmişe baktım da herkes hediyelerini almaya başlamış. Ben daha hiçbir şey almadım. Ama üzülme kurbancım önümüzdeki haftasonunu sana ayıracağım :)
Boyunluk kullanamıyorum ben ya,sanki boğulacak gibi oluyorum,atkıyı bile çok zorda kalırsam oda öylesine bir doluyorum.
Eveet, yeni katıldım. :)) Ben de bugün alışveriş listesi hazırladım umarım kurbanım beğenir alacaklarimi
Sen aramıza yeni katıldın sanırım,hoşgeldin.
sen sıcak memlekettesin dimivalla soğukta olunca mecbur kalıyosun yaa yoksa boynum düşecek gibi geliyor bana :18::18:
bence eminim begenir önemli olan düşünmek zaten
bana ait olan bişey var mı sendeİyi geceler kızlar, şöyle bir geçmişe baktım da herkes hediyelerini almaya başlamış. Ben daha hiçbir şey almadım. Ama üzülme kurbancım önümüzdeki haftasonunu sana ayıracağım :)
sen sıcak memlekettesin dimivalla soğukta olunca mecbur kalıyosun yaa yoksa boynum düşecek gibi geliyor bana :18::18:
bence eminim begenir önemli olan düşünmek zaten
bana ait olan bişey var mı sende
Ne gibi bir şey canım? :)
İyi ki soğuk memlekette değilim valla.
ben yatıyorum kızlar...bu haftasonu çok yoruldum.
herkese iyi geceler.tatlı rüyalar...rüyamızda katillerimizi buluruz inşalah hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?