maşallah sana kuzum benimde kafamda bişeyler şekillendi kurbanımla ilgili bende bu hafta almaya başlayacağım ufak ufak artık bundan sonra bende kurbanımlailgili hiç bişey söylemeyeceğim o da beni merak etsinben geldimm ama yine kimseleerrr yookkkk
aklımda olan pek çok şeyi buldumhepsini almadım tabi kurbanım için ama aklımda baya baya şekillendi neler alacagım şimdi kendimi çok zora sokmamak için bekliyorum bakalım, son günlere doğru depara kalkcam ben hediye konusunda
amaa ipleri aldım boyunlugumu örmeye bu akşam başlıyorumbi dee ufak bi hediye daha aldım, sanırım kurbanım çok sevecek, çünkü onun seviyorum dedigi şeylerden biri
neyse kızlarr ben şimdi kuaför olan komşumu ziyarete gidiyorum bi kaş bıyık olayına gireyimbide saçlarımı kestirip fön çektireyim yarın sevgilimle görüşecemm adam doğal halini görüp şoka girmesin
bikaç saate görüşrüüüzzzz
maşallah sana kuzum benimde kafamda bişeyler şekillendi kurbanımla ilgili bende bu hafta almaya başlayacağım ufak ufak artık bundan sonra bende kurbanımlailgili hiç bişey söylemeyeceğim o da beni merak etsinhıh
günaydıınnnn hayırlı sabahlarrr yükle yükle merak ettim
Geldim işte, burdayım artık
bende yemek hazırlıcam birazdan babamın gelmesini bekliyorum
yok kuzum kurbanım buralarda
Selam hanımlar.....
17 sinde başlanıyo canım gönderilmeyeneyse kii seni zaten elemiştim de meraklanmam gerekmeyecekk
ben bugun baya bi gezdim, sadece boyunluk için ip bide bi parça daha bişey aldım ama geri kalanları da baya şekillendirdim kafamda. artk maddi durumlara göre fırsat oldukça alıp alıp koyacam kenarıbu arada 17 sinde mi göndermeye başlıyoruz yoksa 24 ündemi :44::44:
aynen bende vazgeçtim yoksa bulamayınca üzülüyorumBen katilimi aramıyorum artık,sürpriz olsun bana..
Ben katilimi aramıyorum artık,sürpriz olsun bana..
17 sinde başlanıyo canım gönderilmeye
aynen bende vazgeçtim yoksa bulamayınca üzülüyorum
katil aramıyorsunuz die buraya girmemezlik yapmayın ama lütfeennn
Herkese merhaba kızlar,
Benim kurbanım hiç ortalarda görünmüyor, dolayısıyla ne alacağıma karar veremiyorum, tanıtım yazısında da pek ipucu vermemiş
Hiçbir şey almadım henüz
kambersiz düğün olur mu hiç haftasonu bile kv deyken bile eşimin telinden arada bi kaçamak yaptım (herif tip tip baksada bana ) aklım hep burda oluyo
belkide buralarda belkide değil ama artık ipucu falan yok benden bu kadar hıhhee buralara girecekseniz tamam o zamn belki kurbanın girer de dayanamayıo ipucu verirsin
belkide buralarda belkide değil ama artık ipucu falan yok benden bu kadar hıh
tamamm güzel anne sakin oollllelif nisa nı düşün
oyyyy yavrummmmmm hep aklımda kuzummmmm
evet az kaldı kuzum darısı tüm anne olmak isteyenlere olur inşalllaaaahhhhhhhazz kaldı annesii
ayy ben dün bütün gün çocuklarla beraberdim hatta dün gece bitanesiyle beraber uyudum cidden zor Allah kolaylık versin şimdiden
evet az kaldı kuzum darısı tüm anne olmak isteyenlere olur inşalllaaaahhhhhhhben severim çocukları ya birde kendi çocuğun oldu mu daha bi başak olur zor yanlarıda var tabi saol canım
ben geldimm ama yine kimseleerrr yookkkk
aklımda olan pek çok şeyi buldumhepsini almadım tabi kurbanım için ama aklımda baya baya şekillendi neler alacagım şimdi kendimi çok zora sokmamak için bekliyorum bakalım, son günlere doğru depara kalkcam ben hediye konusunda
amaa ipleri aldım boyunlugumu örmeye bu akşam başlıyorumbi dee ufak bi hediye daha aldım, sanırım kurbanım çok sevecek, çünkü onun seviyorum dedigi şeylerden biri
neyse kızlarr ben şimdi kuaför olan komşumu ziyarete gidiyorum bi kaş bıyık olayına gireyimbide saçlarımı kestirip fön çektireyim yarın sevgilimle görüşecemm adam doğal halini görüp şoka girmesin
bikaç saate görüşrüüüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?