• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

çift yapacaksan 74 çok olur bence

bana da öle geldi de 50 le başladım bakalım eğer kalın yada ince gelirse söküp yeniden başlarım :6::6:

bende psikopatlık var bide hatasız örecem die bir takıntım var yanii, hiç üşenmem 1 met olsa yine sökerim :52::52:

Boyunluk kullanamıyorum ben ya,sanki boğulacak gibi oluyorum,atkıyı bile çok zorda kalırsam oda öylesine bir doluyorum.:ssz:

sen sıcak memlekettesin dimi :1::1: valla soğukta olunca mecbur kalıyosun yaa yoksa boynum düşecek gibi geliyor bana :18::18:

Eveet, yeni katıldım. :)) Ben de bugün alışveriş listesi hazırladım umarım kurbanım beğenir alacaklarimi :(

bence eminim begenir önemli olan düşünmek zaten :16::16:

İyi geceler kızlar, şöyle bir geçmişe baktım da herkes hediyelerini almaya başlamış. Ben daha hiçbir şey almadım. Ama üzülme kurbancım önümüzdeki haftasonunu sana ayıracağım :)
bana ait olan bişey var mı sende :1::1::1::1::1::1::1:

aslında benim o kadar çok uykum var ki ama saolsun kızım uyutmuyor beni :5::5::5::5::5: sabahın 6,30dan beri ayaktayız be mübarek sen yorulmak nedir bilmez misin hadi bilmiyon ananı düşün bari oda yok beraber takılcaz illaki uykuuuuuuuuuu uyyyyyykkkkkkuuuuu nerelerdesin bana da uğra :5::5::5::5::5::5:

ben yatıyorum kızlar...bu haftasonu çok yoruldum.
herkese iyi geceler.tatlı rüyalar...rüyamızda katillerimizi buluruz inşalah hepimiz:1::16::16::16:

Back