Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çift yapacaksan 74 çok olur bence
benim kurbanım çok tatlı![]()
veeeee evli...
pek tatlı sayılmam ama benmiyim acaba o![]()
yaparsın yaparsın elin alışıyor bir süre sonraaslında bende ne zamandır boyunluk almak istiyordum bende mi örsem acaba:44:
yeni katılan arkadaşlarımızdan biri![]()
hoşgeldinnnbende daha bugun hediye almaya başladım, önümüzdeki hafta tamamlayacam kafamda belirledim şimdilik
![]()
ben geldmmmmmmmmmmmmmm![]()
İyi geceler kızlar, şöyle bir geçmişe baktım da herkes hediyelerini almaya başlamış. Ben daha hiçbir şey almadım. Ama üzülme kurbancım önümüzdeki haftasonunu sana ayıracağım :)
Boyunluk kullanamıyorum ben ya,sanki boğulacak gibi oluyorum,atkıyı bile çok zorda kalırsam oda öylesine bir doluyorum.![]()
Eveet, yeni katıldım. :)) Ben de bugün alışveriş listesi hazırladım umarım kurbanım beğenir alacaklarimi![]()
Sen aramıza yeni katıldın sanırım,hoşgeldin.
sen sıcak memlekettesin dimivalla soğukta olunca mecbur kalıyosun yaa yoksa boynum düşecek gibi geliyor bana :18::18:
bence eminim begenir önemli olan düşünmek zaten![]()
bana ait olan bişey var mı sendeİyi geceler kızlar, şöyle bir geçmişe baktım da herkes hediyelerini almaya başlamış. Ben daha hiçbir şey almadım. Ama üzülme kurbancım önümüzdeki haftasonunu sana ayıracağım :)
sen sıcak memlekettesin dimivalla soğukta olunca mecbur kalıyosun yaa yoksa boynum düşecek gibi geliyor bana :18::18:
bence eminim begenir önemli olan düşünmek zaten![]()
bana ait olan bişey var mı sende![]()
Ne gibi bir şey canım? :)
İyi ki soğuk memlekette değilim valla.![]()
ben yatıyorum kızlar...bu haftasonu çok yoruldum.
herkese iyi geceler.tatlı rüyalar...rüyamızda katillerimizi buluruz inşalah hepimiz![]()