kızlar betıl katıl yok galıba.
kurbanda sımdıye kadar 3-4 satır yazdı...
hıhı küstüm herkese...
Eee içine doğmuş kurbanının True olacağı demek ki..
brnde merak ettim bak şimdi ekliyorum seni
dün kurbanıma çok cicik 3 parça aldım. begeneceğini umuyorum
günaydınn
sabah şerifleriniz hayır olsun
kardeşim azerbaycanda okuyor o geliyor bugün 5 aydır görmüyodum
çok özledim onu
DUYURU!!!!!!!!
sevgili katilim ben bugünden itibaren kayınvalideciğime gidiyorum yarında kısmetse kızımı göreceğim(onun mutluluğundan duramıyorum zaten) pazar günü giremeye bilirim ama pazartesi kesinlikle geri geliyorum. Senden tek ricam nolluuuuurrrrr bana ipucu ver bana bir ses ver Kurbancağızım sende arada giriver yawf
kızlaaaaaaaaarrrr napıyosunuz bakiimm? 2 tane sıkıntılı iş var başımda bana dua edin önce bi kahve yapayım da kendimee :126:
bugün öğlen kurbanıma bir hediye daha alıcimmm hem tanıtım topiğinde yazdığı hem de bu topikte bir daha belirttiği bir hediyee
hıhı küstüm herkese...
Allah yardımcın olsun tatlımm
senin üstünü çizmişim ben amaaa hem tanıtım topiğinde hem de burda neler istedigini yazan çok insan yokk, acaba yeniden şüpheli listeme alsamm mı kiii :44::44::44:
hıhı küstüm herkese...
sağol canım..
bilmem ki
az önce kurbanıma o senin katilin değil benim senin katilin diyecektimçok kıskancım ya
az önce kurbanıma o senin katilin değil benim senin katilin diyecektimçok kıskancım ya
Şüpheli listem 6 kişiden oluşuyor,dikkatle okuyorum yazdıklarınızı kızlar.
:84: :84: :84:
yaa ben seni de elemiştim ama şimdi böle diyince sen, acaba beni falkon dan kıskanmış olabilir misin ondan şüphelendim diee
true ciğim katilim olmanı çok isterdim ama sanırım değilsin..içimden geldi yazayım dedim
senin katilin kim ben bile çok merak ettim
ne bu merak kız
true ciğim katilim olmanı çok isterdim ama sanırım değilsin..içimden geldi yazayım dedim
Şüpheli listem 6 kişiden oluşuyor,dikkatle okuyorum yazdıklarınızı kızlar.
senin katilin kim ben bile çok merak ettim
ne bu merak kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?