8 Mart Çekilişi için kendimizden bahsedelim...hadi...??

aay pardon.......
sazan gibim atladım de mi ben.........

Allah sana ileride cici gelinler şirin torunlar nasip etsin ozaman

inşallah canım,allah sizede nasip etsin inşallaholumunekankayizsmile

inşallah canım,allah sizede nasip etsin inşallaholumunekankayizsmile

amin inşallah...
zaten annem bebek hırkası yeleği örmeye başladı mesaj gönderiyor bana çaktırmadan...
şööyyle yumuk elli bir kızımız ya da oğlumuz olsa da giydirsek şunları diye

Arkadaşlar Tanıtma Topiğinde birbirimizi Kolay Bulmak Adına
Sohbeti Diğer başka topicte etsek kaydirigubbakcemile5

sıpaydinin istediği ayrıntılardan bi sigara kısmını yazmamışım. içiyorum onu da bırakıcam inş.

sigara kullanmıyorum, başım açık
muhasebe sorumlusuyum ve de mobilyacıyım (reklam yapayım birazda kaydirigubbakcemile3)
kışın boğazlı kazaktan asla vazgeçmem yalnızca ince boğazlı kazaklar giyerim
ama kıyafet konusunda değişken bi zevkim vardır bugüne kadar beni tek çözen insan annem
çünkü genelde onun beğendiği şeyleri alırım ben aldıktan sonra iyi ki almışım derim
kendi aldığım şeyler dolap bekliyolar
iç çamaşırında altta m-l beden üstte de 90b :asigim: :asigim: giyiyorum biraz dolgunlarda

Son düzenleme:
Bende sigara kullanmıyorum kapalı biri değilim bedenim 40 beden fotoğraflarımdan az çok zevkim belli olur benim beğendiğim şeyler genelde ev eşyası üzerine yapma çiçek masa örtüsü vs. aksesuar olarak dediğimh gibi takı toka takmam çok makyaj yaparım makjaj malzemesi olabüülüü ondan sonra çanta cüzdan vss büyük bi koleksiyonum var onları severim ha bide kemer severim ilginç mutfak eşyalarını severim atkı bere şık fularları beğenirim çocuğum yok hamilede değilim donlarda tanga hayatta giymem cıvıl renkli ve fazla darolyanalardan dantellidellide giymem çok detaylı oldu ama yardımcı olayım detaylı dedim

Son düzenleme:
38 yaşındayım,1.74 boyunda ,en son 69 kilodaydım..(çok çabuk kilo kaybederim de...)
evliyim ve başörtülü değilim...üst bedenim L..
atkı,bere ve şapka çok sevdiğim halde,alerji yaptığı için kullanamıyorum maalesef...
işim gereği hafta içi resmi giyinirim,her kıyafetime göre de
abartılı olmayan takılar takarım...iri taşlı kolye ve küpelere bayılırım...
ama arada sporda takılıyorum yani...
en sevdiğim renlkler en başta gir,bordo,siyah ve beyazdır,
yeşil o çok güzel olan tonuna bayılırım...
mavi hiçbirşeyim yoktur,çünkü gözlerim yeşil olduğu için yakıştıramam kendime...
çalıştığım için hafif makyaj mutlaka yaparım ,ama detaylı makyajı pek sevmiyorum...
(özel günler haricinde)
adettir diye yazdım inanın...zorlandım aslında,
herhalde kafidir yazdıklarım...içinden ne geliyorsa onu alabilirsin canım
...
senden hatıra olacağı için zevkle kullanacağımdan eminim..

Son düzenleme:

ek bilgi olarak sigara içmiyorum acık bir bayanım birde iki kutu makyaj malzemem ve fazlasıyla takım var :kedi:

Son düzenleme:
sigara durumunu sormuşlar kızlar,halihazırda maleseffff hala içiyorum.bırakmıyor beni lanet şey
çocuk durumununa gelince henüz yok ve yakın bir zamanda da olacak gibi görünmüyor
yün metal hiçbir şeye alerjim yoktur,özel günler haricinde pek makyaj yapmam.ev dekorasyon malzemelerinin hepsine bayılırım:hulya:

Son düzenleme:
Bende tekrar bahsedeyim kendimden. Evliyim 2,5 aylık hamileyim. Onceden xs ve s giyiyordum ama şimdi yavaş yavaş M giymeye başladım. Evimde sadelik hakim küçük biblolari sevmem. Basım açık. Süsüme düşkünümdür. İc çamaşırında bir kısıtlamam yok herseyi giyerim :)

sipaydi sigara durumunu sormuş.sigara içiyorumamabırakmayıda düşünüyorum.açık bi bayanım.kilolarımla başım dertte olduğu için kıyafet konusuna pek sıcak bakmıyorum.şal fular atkı vs kullanmayı severim.takı kullanmayı severim.ama biraz seçiciyimdir.soft makyaj yaparım.parfümde meyve kokularını ve çiçek kokularını severim.ev aksesuvarlarına merağım vardır.oy ne kaa çok konuştum.ne gelirse gelsin gönül dostumdan gelecek. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

TEKRARMI BAHSEDIYORUZ neyse solım bende ne olursa olsun kabul demıstım hıc fark yapmaz ama ısrar ettınız solım sıgara ıcıyorum malesef larktan baskası asla olmaz cıkolata tatlı bayılırım 40 42 dıyerım tesetturluyum spor gıyınırım uzun kazak tarzı felan kotun ustune. Hedıyelesmeye bayılırım ıç camasırına bayılırım kolleksıyon yapacak derecede severım 85 ust altda standart baskaaaa hım 23unde gelırse hedıyem buyuk suprız olur bnm ıçın dogum gunum cunku baskaa bıde calışıyorum muhasebe yeter heralde demı ya bukadar bıde avoncuyum yanı yeterı kadar kozmetık var arkadaslar.Ogluşum var oda 5 yasına gırcek martta bana hedıye almasanda onu sevındırebılırsın ayy cok konuştum ben yıne heyecan bastı hanı sankı ozellıkle ıstıyomusum gıbı oldu utandım sımdı

evliyim zemuszemus
sigara kullanmıyorum :dilcikar:
bebeğim yok :ecrin_bebek:
üst beden M alt beden 40 giyerim -tatlicadiarzu-
ayak nömeram da 40
yeterli mi sipiidiiii kaydirigubbakcemile3
ha bide donum pembe fırfırlı olsun bedeni M olsun :ecrin_bebek:
yoksa boxer olsun
üff ne kadar yüzsüzüm ya :mymeka:
valla kk dan gelen bi hediye olsun çok mutlu olurum :asigim:

Son düzenleme:

Speedy'nin ricası üzerine bazı eklemeler yapayım.
Sigarayı azalttım, bırakmayı düşünüyorum.
Başım açık. Don bedenim muhtemelen L dir.
Her türlü aksesuar, şal, takı vs ye açığım. Çok fazla makyaj yaparım. Kozmetik canavarı olduğum söylenir.
Mutfak eşyalarını çok severim. Evde biblo gibi şeyleri koyacak yerim olmadığımdan bunlar ilgimi çekmiyor.
Aklıma gelenler bunlar şimdilik.

sigara içiyorum hımmm en büyük zevkim o yüne alerjim var arkadaşlar lütfen yünlü ve giyim tarzı olmassa sevinirim sonra üzülüyorum
iç çamaşırı l beden fırfırlı pembeden olursa yok demem ama hediyem işyerime geleceği için not düşülürse sevinirim birde ayıpp olacak biliyorum ama kuantumla ilgili kitap alacak olursan sevgili arkadaşım r.şanalınbütün serisi şuan elimde var bilgine heheebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ama bana alınabilecek en güzel hediye iyi bir fotoğraf makinası nedersin şöyle canon marka dslr kocama aldırtamadım belki sen bi iyilik yaparsın :)))( biliyorum bukadarda olmaz diyosunuz ama fakirin ekmeği umud ):))))delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool:

ek olarakta 38 numara ayakkabı giyiyorum birde ayaklarımın yapısı taraklı oyuncaklarla pek işim olmaz severim ama geçti benden kaydirigubbakcemile3 sözlü gibiyim kaydirigubbakcemile3​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…