aay pardon.......
sazan gibim atladım de mi ben.........
Allah sana ileride cici gelinler şirin torunlar nasip etsin ozaman
inşallah canım,allah sizede nasip etsin inşallaholumunekankayizsmile
selam hatunlar.. kendimi anlatayım ben de bari.. 26 yaşında (27 olduğuma dair söylentiler var ama pastamı görmeden mumumu söndürmeden hayatta kabul etmem kaydirigubbakcemile3)
1.63 boy 52-54 kilo aralığında gezinen özel bir kurumda Türkçe öğretmenliği yapan bir hatunum.s-m giyiyorum kalıba göre değişiyor beden. evliyim bebişim henüz yok. olması için çalışma yapıcam ama kocacım da yok denizler bırakırsa gelecek inşŞeniz. bakımlı olduğum söylenir. modern değişik tarzda şeylerden hoşlanıyorum.
kıyafet konusunda çookk kararsız kalıyorum. mağazadan alıp eve geliyorum. sonra aaa ben bunu nasıl almışım diyorum gıcığım yani gıcık :roflol: takı takarım ama gösterişli büyük şeyler olmalı.atkı şal bere sağolsun velilerim o kadar çok örüp gönderiyorlarki hatıra diye utanmasam dağıtıcam artık :roflol: ama pembe iç çamaşırı muhabettimiz var ya hem alıcam hem de bana da gelirse çok sevinicem.bedenim m. yüzsüzlük diz boyu farkındayım. hediye paketlerine de mest olurum yüzsüzlüğe başlamışken devam edeyim :roflol:kaydirigubbakcemile3
ev dekorasyonu özel ilgi alanım. klasik şeyler yerine modern tasarımlar çok ilgimi çekiyor. en sevdiğim renkler kırmızı turkuaz beyaz.. evim de tamamen bu renklerle döşeli.yılbaşı çekilişinde güzel bir çerçeve göndermişti arkadaşım ama pis kargocular getirirken kırmışlardıklava:. fakat eşim onu bir güzel yapıştırdı kullanabildim. kırılıcak eşyalar çok iyi paketlenmeliymiş geçen çekilişte onu anladım. koyu renkleri sevmiyorum daraltıyor beni. ne çok konuştum be dimi kaydirigubbakcemile3
bana hediye alacak arkadaşım bunu okuman bile bir emek harcadığını gösteriyor şimdiden tşk ederim sana. herkes yazmış ama doğru söze ne denir.sen yazdıklarıma da bakma çok bazen hiç beğenmem dediğim şeylere bayılmışlığım da olmuştur. ne alırsan al içine heyecanını sevgini koyman bana yetip de artacaktır.. opuyorumnanaktan
konu için teşekkürler songül ablacım Şeniz
ben 20 yaşındayım, sözlüyüm, malum çeyiz hazırlığındayım
çok fazla makyaj yapmam ama kokoşluk yine de var =)
atkı bere kullanmam pek tarzım deil onun yerine fular tarzı şeyleri tercih ederim
pembe ve mavi ve son zamanlarda mor favori renklerimdir biraz topluca bi bayanım L beden giyorum normalde
son zamanlarda twilight manyağı oldum biraz
bana hediye alacak arkadaş ne alırsa çok beğeneceğimden eminim en önemlisi KK dan bir anı daha olacak ve ömür boyunca saklayacağım
bana alacak arkadaş pembe don alırsa lütfen üstüne not yazsın çünkü işyerime gelicek hediye
öhüm öhümm acılın ben geldim hatunlarrzemuszemus
25 yasında bekar sigortacı 1,60 boyunda 50kg agırlıgında genelde m yada 38 beden giyen bir hatunum
alacak arkadas ne alırsan kabulumdur.
renk olarak siyah zümrüt yeşili krem renk falan en cok kullandıklarım ama cokda ayrım yapmam
kokoşum neşeliyim cıvıl cıvılım aksesuara cok düşkünüm kıyafetime uygun atkı bere taktımı bilirim:))(biraz uyum merakım varda)kitaplara düşkünümdür çok severim...
tek gönülden gelsinde hediye gerisi bos cünkü insan paketi eline alınca hissediyor özenerek alınıp alınmadıgını....
pembe donum fırfırlı olsun lütfen hani şu resim olarak eklenmişti diger topige onun aynısı tam benm istedigim gibi
not:tüylü yünlü şeylere alerjim var cok istememe ragmen kullanamıyorum
merhaba arkadaşlar
bende 22 yaşındayım 7 aylık evliyim hamile değilim. 1:65 boyum 54-55 arası gidip gelen kilom var kamuda çalışıyorum.ışim geriği hafta içi klasik giyiniyorum hafta sonu spor takılıyorum kafama göre.
Sigara ıçmiyorum.Türbanlı değilim.
ıç Çamaşırı bedenim Üst M alt bedenimde M yani 80 oluyor üst kısım
pantolon olarakta 38-40 değişiyor yine bluz tşört olarakta 38-40 oluyor.gömleklere tuniklere bayılıyorum.
ayakkabı numaram-37
makyaj yapmayı seviyorum abartılı değil tabi.
takı takmayıda seviyorim ama abartmam yani çok büyük gösterişli şeyleri sevmiyorum.
çanta ve cüzdanları severim hoşuma gider.
atkı bere şal gibi takıntım yok kullanıyorum.
sabun kokan kokulara bayılırım.
sevdiğim renkler yeşil-mor-siyah-turkuaz mavisi-gri-siyah
evimde mor-kırmızı-beyaz ve siyah hakim
süs eşyalarınıda severim.
ne olursa olsun hiç önemli değil benim için gönderen arkadaşımın sevgisi önemli gönlünden ne koparsa kendine fazla sıkıntı yapmasın yeterki dostluğumuz sürsün
sigara durumunu sormuşlar kızlar,halihazırda maleseffff hala içiyorum.bırakmıyor beni lanet şeymerhaba bana hediyemi alacak arkadaş ve tüm kızlar.....
bende 31 yaşında evli 1.55 boyunda 50 kilo ağırlığında 38 beden giyen biriyim işte.yüzük hariç tüm aksesuarları severim bana kalsa alyansımı bile takmayacağım ama neyse....
sonracıma diğer çekilişte teseddürlü arkadaşlar özellikle belirtmişlerdi kiii çok ta iyi olmuştu.ben teseddürlü değilim.hımmmmmmm aklıma başka birşey gelirse sonra yine eklerimopuyorumnanaktan
sipaydi sigara durumunu sormuş.sigara içiyorumamabırakmayıda düşünüyorum.açık bi bayanım.kilolarımla başım dertte olduğu için kıyafet konusuna pek sıcak bakmıyorum.şal fular atkı vs kullanmayı severim.takı kullanmayı severim.ama biraz seçiciyimdir.soft makyaj yaparım.parfümde meyve kokularını ve çiçek kokularını severim.ev aksesuvarlarına merağım vardır.oy ne kaa çok konuştum.ne gelirse gelsin gönül dostumdan gelecek. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanevet bende anlatimm kendimi barii.
34 yaşında 14 yaşında ergen bir kıs annesi tombiş neşeli bi hatınım.ne çok sadeliğii nede çok şatafatı severim.çok fazla olmasada kokoşumsu sayılabilirim.takıda biraz seçiçiyimdir.akseuar kullanmayı severim.az makyaj yaparım.orjinalsüs eşyalarına merağım vardır.genelde siyah rengi(kamufulaj amaçlı) turkuvazı birde hakiyeşilini severim.
bakmayın bu kaa konuştuğuma sonuçta yüzünü görmediğimgönül dostu arkadaşımdan gelcek her hediye kabulüm.her ne olursa olsun.yeterki gönlünden sevgiyle gelmiş olsun..opuyorumnanaktan
Merhaba.buyrunnnnnnnnn 42 yaşındayım.Öğretmenim, evliyim, 18 ve 12 yaşlarında iki çocuğum var.
Boy kilo muhabbetini sevmem.:bbo: Şu aralar kiloluyum ve giyim kuşamla hiç ilgilenmiyorum.
Hediye almayı da vermeyi de çok severim. Evde sadelikten yanayım.lmaz: Mutfak eşyalarına bayılırım.opuyorumnanaktan
Tam kokoş olmasam da süslü ve bakımlı olduğum söylenebilir.bayanssulusmile
Takıda, aksesuarda sınır tanımam.
Tüm bunları, bana hediye alacak arkadaşımı hayal kırıklığına uğratmamak için yazıyorum. Aslında gelecek her türlü hediye benim için çok anlamlı ve çok değerli olacaktır.
Yani kurada kime çıkarsam, lütfen kendini sıkıntıya sokmasın. Emin olsun ki her ne alırsa baş köşede yeri vardır.Şeniz
sonuçlar belli olmuş hayırlı uğurlu olsun ben 30 yaşındayım boyum 168 kilom ben bile söyleyemiyorum kitap aşığıyım özellikle felsefe kuantum meditasyon yoga bu ara ilgi alanlarım içinde taşlara aşığım elime fırsat geçtikçe özel taşlardan takılar yaptırırım özelliklede sevdiklerime
yünlü şeylere dokunamıyorum vede takamıyorum ama bana gelecek hediyenin sevgiyle geleceğine inanıyorumve o kutuyu açarken sevinçten yüzümde kocaman bir gülümseme olacak ve hediyemi gördüğümde o an dünyanın en güzel en sevgi dolu hediyesini almış olacam ve ömür boyu saklayacam
atkı bere,kitap vwe kupadan nasibimi aldım
asla seçmiyorumm gönlünüzden ne koparsa diyorum tabiki:kedi:
hayırlı akşamlar canlarım 24 yaşındayım bekarım ( profilde evli yazıyor ona bakmayın siz sempatiksalakcinni ) 163 boyum çok ciyak renkleri sevmem turbanlıyım, beyaz tenliyim, makyajla pek alakam yok öyle, makyaj malzemelerim bissürü var ama hadi bugunde bir makyaj yapayım dediğim pek çok nadirdir takı falanda takmam evlenirsem nasıl yüzük takıcam bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 sıkılıyorum hemen sigara kullanmıyorum alt beden 42 üst beden iç çamaşırı olarak 85
bana ne alınırsa çok sevinirim yeterki kkdan bir anı kalsın sizleri seviyorum canlarım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?