8 Mart Çekilişi için kendimizden bahsedelim...hadi...??

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
Arkadaşlar malum hediye çekilişimiz var ve yine istek üzerine
böyle bir konu açmam istendi...
Bizlerin nelerden hoşlandığını,hangi rengi sevdiğini kısaca
kendimizden bahsedeceğimiz bir topic olsun istedik..
ee hadi,buyrun o zaman...

bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

Son düzenleme:
konu için teşekkürler songül ablacım Şeniz

ben 20 yaşındayım, sözlüyüm, malum çeyiz hazırlığındayım
çok fazla makyaj yapmam ama kokoşluk yine de var =)
atkı bere kullanmam pek tarzım deil onun yerine fular tarzı şeyleri tercih ederim
pembe ve mavi favori renklerimdir biraz topluca bi bayanım L beden giyorum normalde
son zamanlarda twilight manyağı oldum biraz
bana hediye alacak arkadaş ne alırsa çok beğeneceğimden eminim en önemlisi KK dan bir anı daha olacak ve ömür boyunca saklayacağım

bana alacak arkadaş pembe don alırsa lütfen üstüne not yazsın çünkü işyerime gelicek hediye

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu başlıkta sadece kendimizi tanıtalım,
araya konuşmalarla,geyikler girince sayfa ilerliyor ve
okumakta zorluk çekiyoruz...
diğer topicte buyrun geyik yapabilirsiniz,
ama burada sadece üyeler kendilerini tanıtıcı mesajlar yazsın,
hepimizin işini kolaylaştıracak bu topic...
anlayışınız için şimdiden teşekkürler...

24 yaşındayım aöf okuyorum çalışmıyorum şuan iş arayışındayım o yüzden genelde evdeyim.
beden olarak rahat spor giyinirim 38 bedenim large giyerim.
renk ayrımı yapmam hiçbişeyde.
zaten ne olursa çok sevinicem bu heyecanı yaşamak herşeye bedel.şimdiden teşekkürler :kedi:

18 yaşındayım lise sona gidiyorum bedenim 36 boyum 170 kilom 52dir.
kozmetik ve kıyafete bayılırım.müziği severim
kk dan gelecek her hediye benim için özeldir saklarımm ne alırsanız beğenirim sevmediğim şeyler yok denecek kadar azdır zaten adı üstünde hediye yani seçim olmaz :)
diyeceklerim bu kadardır diğer yarışmacılara başarılar dilerim kaydirigubbakcemile3

bende 24 yaşındayım 1.70 boyundayım 48 kiloyum.kozmetik ve kıyafet severim avonparfümlerini severim sevdiğim renk yeliş mor arkadaşım ne alırsa alsın benim için çok güzel bi hediye olacak

merhabalar,
Bende 28 yaşındayım 175 boy 57 kiloyum M beden giyiyorum, siyah en sevdigim renk.
takı kullanamıyorum,kozmetik ve kıyafet severim, yolluyacak arkadasımdan gelen herşeyi çok begenecegime eminim ve hatıra olarak ömür boyu saklıyacagımopuyorumnanaktan

Bende kısaca özet geçeyim : )

Muhasebeciyim, 1,67 boyunda 54 kiloyum. Bedenim small. Sanırım biraz süslüyümboshayallersmile Yeni nişanlandım. Yakında düğünüm olacak. Hediye adı üstünde ne olursa olsun benim için anlamı büyük olacak. O yüzden çıkan arkadaşımın zevkine kalmış...
Yarışmacı arkadaşlara bol şans diliyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar selam 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim 7 aylık bi oğluşum var bedenimi söyleyemiyorum kendime ile itiraf edemiyorum açıkçası:))hamileyken ve doğumdan sonra çok kilo aldım hediye adı üstünde hediyedir onun için sipariş vermiyorum güzel bi hatıra olacağını düşünüyorum hepinizi öptüm

21 yaşımdayım Ocak sonu sözleniyorum kısmetse :dance:
bi çok kişi beni tanıyor zaten deli doluyumdur birazda agresif,stresli :roflol:
Hediye alacak kişinin beni gerçekten tanıması sonucu asla zorlanmaz zaten
Kokoşumdur efendime söyleyim bayanssulusmilebayanssulusmile
Kırmızı,pembe,beyaz,siyah tüm renkleri severim aslında hihoyyyt
Takı,toka,şapka,atkı hiç bir şeye alerjim yok vallahi delikafaduldendelikafadulden
Canın ne istiyor ise onu alabilirsiniz bana..
Yeterki içinden gelerek al içine sevgini koy bana yeter.alkisalkisalkis

merhaba hatunlar, ben 27 yaşındayım ve bekarım. şirket ve muhasebe sorumlusuyum. sarı hariç her renk severim ama favori rengim kırmızıdır. süse püse düşkünümdür hafif kokoşumdur da .takısız ve makyajsız asla sokağa çıkmam.boyum kısa ve balık etliyim.iç çamaşırına bayılırım ama malesef göğüsler kocaman olunca hep toplayıcı kullanmak zorundayım :(( bedenim M-L arası gidip geliyor .ayak numaram 36,sigara kullanmıyorum.peluş bebek filan pek sevmem.beni mutlu etmek çok kolay olduğu için bir gofreti dahi süsleyip yollasanız sevinirim.yeterki içinde sevginiz olsun :))

Son düzenleme:

22 yaşındayım.Bekarım...
Muhasebeciyim calışıyorum
Eflatun ve pembe en birinci favori renklerimdir...
Hediye ot cöp hiç fark etmez..Anımsanmak düşünülmek bile cok güzel bir hediyedir...

yeterli bu kadar deül mi :hulya:

28 yaşındayım... küçücük minicik bir hatunum... xs ya da s giyerim genelde...
müşteri temsilcisiyim...

kolye hariç takı takmayı severim... henüz kolyeye geçemedim... kaydirigubbakcemile3
sevgilim yok ; o yüzden çeyiz hazırlığı filan yapmıyorum -tatlicadiarzu-

kötü geçen bir seneden sonra yepyeni bir seneye umutla başladım...
bir senedir müzik dinleyemeyen biri olarak içim acımadan bir şarkı dinleyebilmek bile o kadar güzel ki... opuyorumnanaktan

beni herşey mutlu eder...küçük şeylerden mutlu olmak bu seneki hedefim...
pembe gözlüklerimi taktım yani... bayanssulusmile

Son düzenleme:
33 yaşındayım... aslan burcuyum. evliyim, çalışıyorum. 1.67 boy ve 60 kiloyum. M-L beden giyiyorum. evlendikten sonra kilo aldım. bunu niye yazdıysam :roflol:

şık giyinmeyi de severim spor giyinmeyi de. kıyafet, atkı, bere, eldiven iç çamaşırı almasın beni çeken arkadaşım (pembe don hariç) kıyafet zor beğenirim.

ayak numaram 40. başım açık. sigara kullanmıyorum.

kahverengi, krem,yeşil mor,siyah ve beyaz renkler favorim. diğer renkleride severim.

bende takıları çok severim. ( metal bileklik kullanamıyorum kolumu alerji yapıyor) takıda hoşuma giden herşeyi takarım. kuru kafa kolyemde var, taşlı kolyemde var.

sabun manyağıyım nerde sabun görsem incelemeden geçmem, beğenirsem alırım. kullanmaya kıyamadıklarımı dolabımda saklıyorum.

çorapları da severim, kullanmadığım bir sürü çorap var çekmecemde.

parfüm (fresh koklar hafif çiçek kokularından hoşlanırım) büyük çantalar, makyaj malzemeleri, biblolar sevdiğim şeyler.

biblo, mutfak gereci almayın fazlaca var.

peluş oyuncaklara özellikle ayıcıklara bayılırım. evde bir koli var. hala da almayı düşündüğüm oyuncaklar var.

yünlü şeyleri kullanamıyorum bende.

bende benim için alınmış ve kk dan benim için gönderilmiş hediyenizi bir anı olarak saklayacağım.

ben hediye almayı ve vermeyi çok severim ama bugüne kadar eşim hariç kimse benim için özenmedi.
hediyeler paketlenmeden poşette geldi.

burada bir ilk yaşayacağımı düşünüyorum.

seçilen hediye ev için değil benim için olursa sevinirim.

pembe donum ayucuklu olursa sevinirim. kedili de olabilir. 38-40 beden giyiyorum.

umarım hediye seçimini kolaylaştırmışımdır. yerimseniben

Son düzenleme:
öhüm öhümm acılın ben geldim hatunlarrzemuszemus
25 yasında bekar sigortacı 1,60 boyunda 50kg agırlıgında genelde m yada 38 beden giyen bir hatunum
alacak arkadas ne alırsan kabulumdur.
renk olarak siyah zümrüt yeşili krem renk falan en cok kullandıklarım ama cokda ayrım yapmam
kokoşum neşeliyim cıvıl cıvılım aksesuara cok düşkünüm kıyafetime uygun atkı bere taktımı bilirim:))kitaplara düşkünümdür çok severim...
tek gönülden gelsinde hediye gerisi bos cünkü insan paketi eline alınca hissediyor özenerek alınıp alınmadıgını....

pembe donum fırfırlı olsun lütfen hani şu resim olarak eklenmişti diger topige onun aynısı tam benm istedigim gibi
not:tüylü yünlü şeylere alerjim var cok istememe ragmen kullanamıyorum

Son düzenleme:
eh bende bişiler karalayım bakalım:icecream:
ben 21 yaşındayım boyum 1.70 kilom 73:dilcikar:
istanbulda yaşıyorum evliyim çocuğum yok:a015:
takı toka takmam tek aksesuarım çanta ve cüzdandır (oda lazım olduğundan)vereliniortak
renk olarak siyah ve beyaz en büyük beşiktaş sengözlerimebaksanab
l beden giyiyorum guclubacismile

Back