33 yaşındayım... aslan burcuyum. evliyim, çalışıyorum. 1.67 boy ve 60 kiloyum. M-L beden giyiyorum. evlendikten sonra kilo aldım. bunu niye yazdıysam :roflol:
şık giyinmeyi de severim spor giyinmeyi de. kıyafet, atkı, bere, eldiven iç çamaşırı almasın beni çeken arkadaşım (pembe don hariç) kıyafet zor beğenirim.
ayak numaram 40. başım açık. sigara kullanmıyorum.
kahverengi, krem,yeşil mor,siyah ve beyaz renkler favorim. diğer renkleride severim.
bende takıları çok severim. ( metal bileklik kullanamıyorum kolumu alerji yapıyor) takıda hoşuma giden herşeyi takarım. kuru kafa kolyemde var, taşlı kolyemde var.
sabun manyağıyım nerde sabun görsem incelemeden geçmem, beğenirsem alırım. kullanmaya kıyamadıklarımı dolabımda saklıyorum.
çorapları da severim, kullanmadığım bir sürü çorap var çekmecemde.
parfüm (fresh koklar hafif çiçek kokularından hoşlanırım) büyük çantalar, makyaj malzemeleri, biblolar sevdiğim şeyler.
biblo, mutfak gereci almayın fazlaca var.
peluş oyuncaklara özellikle ayıcıklara bayılırım. evde bir koli var. hala da almayı düşündüğüm oyuncaklar var.
yünlü şeyleri kullanamıyorum bende.
bende benim için alınmış ve kk dan benim için gönderilmiş hediyenizi bir anı olarak saklayacağım.
ben hediye almayı ve vermeyi çok severim ama bugüne kadar eşim hariç kimse benim için özenmedi.
hediyeler paketlenmeden poşette geldi.
burada bir ilk yaşayacağımı düşünüyorum.
seçilen hediye ev için değil benim için olursa sevinirim.
pembe donum ayucuklu olursa sevinirim. kedili de olabilir. 38-40 beden giyiyorum.
umarım hediye seçimini kolaylaştırmışımdır. yerimseniben