- 29 Kasım 2011
- 1.204
- 664
- 198
- Konu Sahibi puccakanka
-
bende zamanında öyle yerdim,,beslenme düzenimi kurdum şükür,,19 kilo verdim,,doğumlardan önceki kilomunda altındayım şuan,,ama en önemlisi burda akşam yemeğini erken yiyip ,,gece atıştırma yapmaman gerek,,ben bu karışımı deniycem zorda olmıycak zaten sık sık az az yiyorum sorun değil..yeterki yağ yakımı olsun vücudumda ekstra şeyler lazım oluyo iştee
kızlar beraber yapalımm birbirimize destekk olalımmm çook güzell olurr..
beni anlayan biri olduğuna çok sevindim valla tebrikler 19kg süpermiş ah ah bende versem diyorum kendimi motive ediyorum ,sonra şeytana uyuyorum,nasıl verdiniz anlatırmısınız yata topiğiniz varsa takip edeyim,tekrar tebrikler darısıda benim başıma
haydii elleri göreyim
ben kapattım ocağı,,düdüklüde yaptım fıslamaya başlayınca kısmayı unuttum tabi5 dk durdu kapattım bakalım yatarken içerim ilk bardağı sonra saat 1-2 gibi süzer şişeye koyarım,,yarın allah kerim bakalım farkedicekmi iştahım
canımm soğukk iççç çokk güzelll ben bazen iki bardağı üst üste içiyorumm..yarın inş yürüyüşte yapcamm 2 bardakk içip yürüyüşe çıkmayı düşünüyorumm
anam hergün yapmakta zor valla
ayTuğbacım hayırlı olsun topiğin bende varımm...
Hepsi varda malzemelerin bir top karabiberim yok yarın alayım hemen başlıycam. Tadı eminim güzeldir. Tarçınla elmaya bayılırım.
Kaç dakika kaynatacakmışız peki tuğbacım. Elmayı doğrayacağız diğer malzemeleri ekleyip kaynatıp süzüp içicez dimi. Doğru anlamışmıyım cnm.
evet canım doğru elmayı limonu soymadan ,,elmayı 4e limonu 2ye bölüp atıyosun ben karabiberi 8-9 tane falan attım 5 tane az geldi sankitarçını kocamanca attım içine 6-7 karanfil attım bidahakine fazla bile atarım az gibi geldi yine,,pek bi küçükler yaa,tadına bakınca anlıycam bakalım,,5 dk kaynatman yeterliymiş tamammı fazlası öldürüyo etkiyi dikkat et..hadi hayırlı olsun
kız sus şimdi soğutup içemiyorum zati çok merak ettim heveslendirme iyicesoğukk çook güzell oluoo limonata yerine içç vallahi bana kalsa 1 günde bitiririm ama iştahımm kapanıooo içemiyorum daha fazlaaa ben 1,5 günde bitirmeye çalışıyorumm yoksa vallahiiii tadıı çook güzelll aynı günde bitiriririmm bana kalsaaa
canımm soğukk iççç çokk güzelll ben bazen iki bardağı üst üste içiyorumm..yarın inş yürüyüşte yapcamm 2 bardakk içip yürüyüşe çıkmayı düşünüyorumm
demin yazmıştım görmedin herhal bak şöyleHer öğünden sonra demişin Tuğbiş, sabah, öğle, akşam. Ama 2 bardak nasıl olacak o zaman. 3 olması gerekmezmi? 3 içsek ne olur cnm?
kız sus şimdi soğutup içemiyorum zati çok merak ettim heveslendirme iyicemeraklardayım tadıyla ilgilii kapağını açayımda soğusun biran evvel,,balkonamı koysam ne
soğursa bakalım içicem,,sporu azda olsa yapmaya çalışıyorum,,evde leslie ,,mekik,,bel ve göbek için sopayla dönme harektleri ip atlamaa,,buda etkili olursa süper olcak
demin yazmıştım görmedin herhal bak şöyle
bütün malzemeleri katıp 5 dk kaynatcan,5 saat sonra süzücekmişiz ,,ve karışımı bi günde bitircen diye bişey yok,,her öğünden sonra 2 bardak içicezya 2.5 gün falan gidiyo sanırsam,,ne zaman biterse işte ,,sonra ısıtmak yok sıcak soğuk farketmiyo çünkü,,
bak görceksin sende daha etkili olcakk çünkü sen sporda yapıosunn hiç içmedin mi daha önceee?
tatlıımmm 5 saat sonra süzz falan değill ben hemen süzüyorumm ..yüksek ateşte kaynatıp kaynadıktan sonra 7 dk da kısık ateşe alıorumm canımm ocaktan aldıktan sonrada süzüyorumm bekletmiyorumm yanii
ıı ıh içmedim:44:keşke bilseydimde buzamana kadar sabitlerde kalıcama hedefime inerdim hiç olmazsaaa...sen 3 gündür içiyodun dimii,,kız bide bana bak,,yemek yedikten bi müddet sonra içilecekmiş,,2 bardak iç fazlası zarar olabilir yada gerek yok bence,,onun dışında suyuda 2 lt iç en az..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?