- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
- Konu Sahibi puccakanka
-
eveeeet,,hazırladım koydum düdüklüye ateşte şuan bakalım hayırlısıı,yokmu bana katılan
arkadaşlar bu karışımı hergünmü hazırlayacağız ve ne kadar kaynaması lazım
ben de deniyicem
canım çok sevindim başla bakalım sonuçlar ne olcakaslında ben bunları içiyorum .nasılmı.günde 2 sefer karanfilli yeşilçay.
gün boyu her çayıma yeşilçay yada form çayıma çubuk tarçın..
ama digerlerini denemedim.bakalım yarına başlayayım..
sonuçlar için görüşürüz:13:
arkadaşlar bu karışımı hergünmü hazırlayacağız ve ne kadar kaynaması lazım
anam hergün yapmakta zor valla
anam hergün yapmakta zor valla
merhaba biraz önce bir büyük boy cipsardından çoçukların milkinisinden 4tane ve bir paket biskolata yedim ve çok pişmanım:18: her akşam olduğu gibi..Baktım karışıma ise yarayabiri derken en alttaki yemek miktarını 3de 1azaltınızı görünce sevmedim...zaten ben yediklerimi azaltabilsem tığ gibi olacamda neyse beni strese sokup bu hale getirenler utansın anacığım
anaam ciddimisin kız,,bak dahada heveslendim şimdiimerhaba arkadaşlar ben ayın 20 de başladım bu küre..toplam 3 günde 700 gr vermişimm ama inanın hiçbirşey yapmadım ewden dışarı çıkmadım ve adetimm düşünün yanii..diyet ve sporla bayağğ işe yarayacağını düşünüyorumm
evet biraz zor geliyor ama sabah yap canım akşama kadar iç ben öğle yapıyordum sabah işe giderken yapmış oluyordum giderken içiyordum akşam gelince içiyordum oda sıcaklığında olmasıda yeterli
kızlar bunu içtiğinizde zatenn mümkün değil acıkmıyorsunuzzz saat 11 :00 gibi kahvaltı yapıorumm birdee akşam 17:30 da yiyorum o kadarr yaniii canım istemiioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?