8 Kilo Verdiren Kür

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
363
kızlar şöyle bişey buldum biyerde denemeye bugün itibariyle başlıyorum kalan 4 kilomu vermem lazım varmı benimle beraber başlıcak olan bakalım gerçekten faydalımı..
60.8le bugün başlıyorum ,,birazdan kaynatmaya başlıcam az evvel aldım geldim malzemeleri,,çok heycanlıyım,,takıldı gitmiyo kilom belki biraz olsun gider,,1 ayda 5 kilo versem yine iyi,,bide eşimle iddaya girdik 15 ocakta 57 olmam gerek,,1 haftam geçti ve ben bugün 400gr ekside çıktımhadi bakalım,,bu karışım faydası olur inşallah

işte mükemmel karışım

Bir Ayda 8 Kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..

Diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğiniz yemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..

Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..

Diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 7-8 tane top karabiber

* 7-8 tane karanfil

* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..

TEKRAR BAŞLIYORUM
03.10.2013 perşembe 21.00

eşim iş yerinden bir sürü sarı elma getirmişti geçen gün,az sonra tekrardan karışımı yapıp hazırlıycam ve saat 10 gibi 2 bardak içicem,

yarın tam anlamıyla başlamış olucam,iştahımı engelleyemiyorum artık stresten yedikçe yiyorum ne oluyor anlamadım bana,azcık iştahımı kesse zaten güzel kilo vericem

yeşil elma değilde sarı elmayla deniycem bakalım aynı etki olucakmı,siz siz olun sakın kırmızı ekmayla yapmayın kızlar,içinde çok fazla şeker var,sarıdada var belki ama,yapcak bişey yok okadar elmayı yiyerek tüketemem,işe yarasın bari

devamlı sonucu bildiricem şimdilik hoşçakalın

Son düzenleme:
eveeeet,,hazırladım koydum düdüklüye ateşte şuan bakalım hayırlısıı,yokmu bana katılan

aslında ben bunları içiyorum .nasılmı.günde 2 sefer karanfilli yeşilçay.
gün boyu her çayıma yeşilçay yada form çayıma çubuk tarçın..
ama digerlerini denemedim.bakalım yarına başlayayım..
sonuçlar için görüşürüz:13:

evet bu karışım çok iyi bir karışım ama bide bunun ayvayla yapılanı var elmanın yerine ayva konuyor toksin atmak için
ben bu karışımı elmalı olan yani 2,5 senedir kullanıyorum tabi 2 hafta yapıyorum 1 hafta dinleniyorum vücudum diinlensin diye ama güzel bir karışım dietle beraber yağ yakımı yapıyor toksinleri atıyor yeşil çay ve tarçın zaten diette önemli bir faktör zaten
şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar inşallah herkes zayıflamış hafiflemiş birşekilde yazacak artık burda ooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh sefamız olsun beeeeeeeeee

merhaba biraz önce bir büyük boy cips ardından çoçukların milkinisinden 4tane ve bir paket biskolata yedim ve çok pişmanım:18: her akşam olduğu gibi..Baktım karışıma ise yarayabiri derken en alttaki yemek miktarını 3de 1azaltınızı görünce sevmedim...zaten ben yediklerimi azaltabilsem tığ gibi olacamdaneyse beni strese sokup bu hale getirenler utansın anacığım

canım çok sevindim başla bakalım sonuçlar ne olcak
arkadaşlar bu karışımı hergünmü hazırlayacağız ve ne kadar kaynaması lazım

canım çok sevindim bende az önce hazırladım malzemeleri kaynatmaya başladım,,bütün malzemeleri katıp 5 dk kaynatcan,5 saat sonra süzücekmişiz ,,ve karışımı bi günde bitircen diye bişey yok,,her öğünden sonra 2 bardak içicezya 2.5 gün falan gidiyo sanırsam,,ne zaman biterse işte ,,sonra ısıtmak yok sıcak soğuk farketmiyo çünkü,,:26:

anam hergün yapmakta zor valla

hergün yapmıcan canım nezaman biterse

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben ayın 20 de başladım bu küre..toplam 3 günde 700 gr vermişimm ama inanın hiçbirşey yapmadım ewden dışarı çıkmadım ve adetimm düşünün yanii..diyet ve sporla bayağğ işe yarayacağını düşünüyorumm

ben 3 arjantin elma ,1 limon ,1 yemek kaşığı tane karabiber ,6 karanfil ,1 tarçın 3 lt su kaynayana kadar yüksek ateşş kaynadıktan sonra kısıyorum ve 7 dk bekletip kapatıyorumm

bende zamanında öyle yerdim,,beslenme düzenimi kurdum şükür,,19 kilo verdim,,doğumlardan önceki kilomunda altındayım şuan,,ama en önemlisi burda akşam yemeğini erken yiyip ,,gece atıştırma yapmaman gerek,,ben bu karışımı deniycem zorda olmıycak zaten sık sık az az yiyorum sorun değil..yeterki yağ yakımı olsun vücudumda ekstra şeyler lazım oluyo iştee

kızlar bunu içtiğinizde zatenn mümkün değil acıkmıyorsunuzzz saat 11 :00 gibi kahvaltı yapıorumm birdee akşam 17:30 da yiyorum o kadarr yaniii canım istemiioo

anaam ciddimisin kız,,bak dahada heveslendim şimdii
evet biraz zor geliyor ama sabah yap canım akşama kadar iç ben öğle yapıyordum sabah işe giderken yapmış oluyordum giderken içiyordum akşam gelince içiyordum oda sıcaklığında olmasıda yeterli

canım hergün yapılmıycak diye bas bas bağırmışlar,,bne zaman biterseki 2-3 günde biter 2 gündede biter bardak kocaman olursa tabii,amatekrar ısıtmak kesinlikle yokmuş,,soğuk dedğimde odada dursun oda sıcaklığı yeterli dediğin gibii,,senin dediğin ılıkken içmek,,illaki ateş görmesi demek ama inanki etkisini öldürüyo ısıtmak

kızlar bunu içtiğinizde zatenn mümkün değil acıkmıyorsunuzzz saat 11 :00 gibi kahvaltı yapıorumm birdee akşam 17:30 da yiyorum o kadarr yaniii canım istemiioo

bende eşimden ötürü sabah geç kahvaltı yaparız bi hafta 15te bi hafta sabah 7de gider,,öğlen gittiği zaman 11 gibi yaparız,,akşam bende 5-6 gibi yerim tek başıma,,sabah 7de gittiği haftaysa erken kalkıp kahvaltımı ederim ,,uyandıktan en az 1 saat içinde kahvaltınızı mutlaka yapın,,unutmayınki metabolizmamız kalkınca değil,,ne zaman kahvaltı yaparsak ozaman çalışmaya başlıyo,,işte bu yazı bitirdi beni,bende erken kalkıp kahvaltı etmeye çalışıyorum 1 hafta boyunca,ama eşim öğlen gidiceği için öğlene yakın kalkabiliyorum zaten anca yetişiyoo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…