8 kilo gitti.Daha yarisindayim ama...Oncem Sonram(Fotografli)

tebrik ederim canım, kaç kilo idin, kaç kilo oldun? sanki 8 kilodan daha fazla gitmiş gibi, önceki halinden çok daha ince görünüyorsun, yoğun spor mu yaptın? tecrübelerini paylaşabilir misin?

tebrik ederim canım, kaç kilo idin, kaç kilo oldun? sanki 8 kilodan daha fazla gitmiş gibi, önceki halinden çok daha ince görünüyorsun, yoğun spor mu yaptın? tecrübelerini paylaşabilir misin?

soyle soyleyim cok karisik ama 2011 de 53 kiloydum 2012 de 63 e ciktim ve sonra geri verdim 56 aldum.2013 OCAK AYINDA 67-68 OLDUUUUMMMMMMMM:44: su an 59 um boyum 158 ideal kilom bana yakisan 53 hedefim simdilik 55 olsam yeter hahhahaha

soyle soyleyim cok karisik ama 2011 de 53 kiloydum 2012 de 63 e ciktim ve sonra geri verdim 56 aldum.2013 OCAK AYINDA 67-68 OLDUUUUMMMMMMMM:44: su an 59 um boyum 158 ideal kilom bana yakisan 53 hedefim simdilik 55 olsam yeter hahhahaha

senin bünyende benimki gibikilo almaya müsait sürekli kilo ile mücadele halindesin:)) hedefine çok az kalmış en yakın zamanda ulaşırsın umarım.. bende 1,52 boyundayım, şuan da 53 kilo civarındayım, benimde 50 kilo olmam gerekiyor, birde spor yapmalıyım
çünkü boyum kısa olduğum için fazlalıklarım var görünüyor, sen spor yaptın mı?

Okulum 1 km mesafede okula yuruyerek gittim geldim son 4 aydir sadece bu sporla aram hic iyi degil.Ama kayin validem yaklaik 8 aydir spor yapiyor kilosu ayni ama acayip toparladi vucudunu bence spor mucizevi birsey ama maleseff ben yapmiyorum usengecim biraz±'''

Amaaaaaaaaannn agzini ayri ac bence kucukken hep zayif bir cocuktum sonra bir acildim piiiiirrr acildim agzini ayri ac kilo illet bisi...

yaa ama bende cok zayıfım minyon tipliyim bide :) nişanlımda tam tersi iri:) bende biraz alaydım iyiydi:):)

Neler yaptigima gelince genel olarak 2 aydir diyettegim eger duzenli yapabilseydim cok daha fazla kilo kaybim olacakti.Hafta sonlari annemlere gidiyoruz orada annemin guzel yemeklerine dayanamayip 2 hun boyunca yiyorum yani haftada 5 gun diyet 2 gun yiyorum oyle oyle verdim ama bu kilonun iki kilosunu su son 2 haftada veriyorum nescaffe icmeye basladim(Normalde agzima surmem)Bi arkadasim kahveye basladi ve kilo vermisti bende denedim coddende verdirdi 2 kilom 2 haftada gitti diyceklerim bunlar

nescafemi, türk kahvesimi biraz açarmısın krema şeker varmı aç karnınamı tok karnınamı içiyorsun

Hala kilom ayni ne aldim ne de verdim ama benim biraz sIKIlasmaya ihtiyacim var bunun icin onerileriniz neler???

Hala kilom ayni ne aldim ne de verdim ama benim biraz sIKIlasmaya ihtiyacim var bunun icin onerileriniz neler???

öncelikle fıstık gibi olmuşsun sıkılaşmak konusunda platesi tek geçerim 3 kilo verirsin ama 5 vermiş görünürsün öyle de etkisi var onun dışında duşta soğuk-sıcak şok etkisi de sıkılaştırır günde yarım saat plates 2 haftaya farkı görürsün :))

Platesi bende dusunuyordum Plates topu satin alicam cumartesi pazartesi hemen baslarim:)Birde yuruyuse baslamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…