• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 kilo gitti.Daha yarisindayim ama...Oncem Sonram(Fotografli)

Hala kilom ayni ne aldim ne de verdim ama benim biraz sIKIlasmaya ihtiyacim var bunun icin onerileriniz neler???

Bende senin gibi üşengecim birde beni rahat bırakmayan 2 yaşında bir kızım var boyum 165 kilo 54 ama göbek ve basen var hem yediklerime dikkat ediyorum ( etmesem hemen alıyorum senın gıbı) hemde ip atlıyorum şiddetle tavsiye ediyorum.. Kilom aynı olmasına rağmen eşim zayıflıyonmu sen değişiyorsun sanki diyor.. Başlayalı 1 hafta oldu

maşallah canım ne güzel zayıflamışsın tebrik ediyorum seni :13: aynı azmi inş bende gösterip buraya seni gibi konu açabilirim :43:

Simdilik sadece Fotoglarimi paylasicam buyrunnn oncem ve sonram

Oncem
Eki Görüntüle 743126

Sonram
Eki Görüntüle 743128 Eki Görüntüle 743129

Yerim ya çok tatlısınız. Öncelikle azminizden ötürü tebrik ederim ancak foto hilesi yapmıssınız farkında olarakmı olmayarak mı bilmiyorum ama. İlk fotonuz oturarak ve kambur ve önden. Son fotonuz ise hem ayakta hem dik hemde yandan. (Önden de var ama gayet dik duruyorsunuz.) Nitekim biz bayanlar çok tatlıyız ya güzel çıkabilmek için çaba sarfediyoruz bir de extraları var :)

KEsinlikle tebrikler azminiz için inş hep zayıf kalırsınız..

8 kiloyu kaç ayda verdiniz merak ettim fotograf da hiç 8 kilo gibi durmuyor. cidden azminize hayran kaldım. son haliniz çok güzel biraz daha açsak gün içerisinde neler yediniz içtiniz. sadece nescafe içtim yaznışınız o da şekerli yani. günde kaç bardak içtiniz. kahvenin iştah kestiğini duymuştum.

tebrık ederm cok gzl kılo vermıssn cnm. bende sade turk kahvesı ıcıyorum gunde bır ıkı fıncan benı baya tok tutuyor ıstahımı kestı dıyebılırım

çok hoş ya tekrar tekrar baktım.azminiz muhteşem.istediğinz kiloya ulaşmanızı dilerim :) bu kahve necsafe olayını da çok duydum .yeşil çay bol limonlu.bir de nescafeye el atsam midem zarar görürü mü

Tberik ediyorum canım seni en son koydugun resmine bayıldımm fıstık gibi olmuşşun. Ne kadar zamanda verdin bu kiloyu

çok tebvrik ederim gerçekten verdiğin kilodan çok daha fazle vermiş gözüküyorsun.
Nescafeyi soran arkadaş acevap vermişsin ama aç veya tok mu içtin onu söylememişsin.
1-günde kaç fincan içtin?
2- sabah aç karna mı içtin toksa herhangi bir saatte mi içtin?
3- spor yaptın da mı bu kadar sıkılaştın?
4- diyet yaptın mı nasıl yaptın :)

o kadar kolay değil kilo verdim diyip kaçmak yoooooook:52:
Lütfen sorularımıza yanıt bekliyoruz. yoksa etrafında yağlı insanlar görmeye devam edersin:19::27:

çok tebvrik ederim gerçekten verdiğin kilodan çok daha fazle vermiş gözüküyorsun.
Nescafeyi soran arkadaş acevap vermişsin ama aç veya tok mu içtin onu söylememişsin.
1-günde kaç fincan içtin?
2- sabah aç karna mı içtin toksa herhangi bir saatte mi içtin?
3- spor yaptın da mı bu kadar sıkılaştın?
4- diyet yaptın mı nasıl yaptın :)

o kadar kolay değil kilo verdim diyip kaçmak yoooooook:52:
Lütfen sorularımıza yanıt bekliyoruz. yoksa etrafında yağlı insanlar görmeye devam edersin:19::27:

Oncelikle gun de en az bir en fazla iki fincan ictim sabah ac karnina ve aksam yemeginden once spor soyle gunde 1 saat bisiklet suruyorum okula gitmek icin ewed diyet yaptim hayatimdan neredeyse tum sekerli yiyecekleri hazir yiyecekleri cikardim ben icecek duskunuyum sende cok duskunu oldugun bir gida maddesini kalorisi dusuk bir forma burundurup kendine diyetinde teselli bulabilirsin nasilmi soyle ; ben icecek duskunlugumu hani su bir bardak aroma koyiyorsun uzerine 7 bardak su ekliyorsun halk arasinda surupda deniyor bu ececege cileklisi limonlusu visneli kayisili hepsinden var ben limonlu cok seviyorum 7 bardak su degilde 10-11 bardak su ekliyorum yani cok sekersiz oluyor ama yinede cok ilginctirki beyniizi kandiriyor gibi oluyorsunuz bende oyle oldu kokusunu aliyorum ya yine ayni sekilde bana icerkende ayni sekerli gibi bi his uyandiriyo:) anlatabildimmi bilmiyorum beynimi kandiriyorum cikolata duskunuysen sende mesela kakaoyu kuru incirin icine doldur firina verip oyle yiyebilirsin hem leziz hem kalorisi dusuk hemde kakao cok cok sivali bir urun aklinda bulunsun

Back