8 haftalik yarisa var misiniz ?

günaydın kızlar, dünkü menüm;

09:00 - karbonatli su
09:30 - 2 dilim cavdar ekmekle peynirli tost
12:00 - 2 kuru kayisi
14:00 - nohut yemeği, 1 tam buğday ekmeği, ayran
17:00 - 3 adet form biskuvi
19:00 - çorba, salata, 1 tam buğday ekmeği.

Günaydınn azimli kk bayanları:)
24/12/2014
sabah;
1 yumurta 80
1 dilim ekmek 70
5 zeytin 40
1 dilim peynir 94

ara: 10 beyaz leblebi 20

öğle: 3 etimek 105
1 tane 20 gr pınar beyaz 60

ara: şekersiz nescafe
40 gr kuruyemiş 246

akşam: 3 kaşım mantı 30
1 tane etifprm 200

TOPLAM: 959 CAL
SPOR BİSİKLET-KOŞU BANDI (110 CAL)
AĞIRLIK

Yapılan araştırmalarda bazı besinlerin insülin duyarlılığını arttırarak, insülin direncini ortadan kaldırmaya yardımcı olduğu görülmüştür. İşte bu mucize besinler:

1. ZERDEÇAL içeriğinde bulunan etken maddesi kurkumin ile yapılan çalışmalarda, Tip 2 diyabetten koruduğu görörülmüştür. Bu baharatı et yemekleri, sebze yemekleri ve çorbalarda kullanabilirsiniz.

2. ÇÖREKOTU ile yapılan çalışmalarda açlık kan glukozu ve insülin direncini azalttığına dair kanıtlar vardır. Ayrıca sağlıklı yağ asitleri içerir.

3. KIRMIZI MEYVELER, öğün sonrası tokluk insülindeki yükselmeyi azalttığı görülmüştür.
Antioksidan içerikleri ile hem kilo kaybını, hem kansere karşı korunma hem de insülin direncinden korunmayı sağlar.

4. ZEYTİN YAPRAĞI, insülin duyarlılığını arttırır. 46 kilolu erkek üzerinde yapılan 12 haftalık bir çalışmada, zeytin yaprağı ekstresi alanların insülin dirençlerinde ortalama %15 azalma görülmüştür.

5. TARÇIN, en popüler baharatlar arasındadır. Tarçının, Tip 2 diyabetiklerde insüline olan cevabı arttırarak, kan şekeri seviyesini dengelediği görülmüştür. Tarçını çay, süt ve yoğurt tüketirken kullanın.

6. ZENCEFİL, açlık kan şekerini %10,5 oranında düşürür. İnsülin duyarlılığını arttırır.
Zencefilin tozunu veya tazesini çorba ve yoğurdunuza ekleyebilirsiniz.

25.12.2014
sabah
tost kaşarlı
çay

ara
soğuk bitki çayı
yarım mandalina
yarım biskuvı

öğle
yarım corba
3 kaşık makarna
salata yoğurt
1 tane lokma tatlısı

ara
yoğurt
mandalina

akşam
çorba
ton balıklı salata

Kızlar merhaba iyileştim döndum araniza. Bugün orucluyum.

Allah kabul etsin
Bende bugün yediklerimi yazayım
Bugün ipin ucunu biraz kaçırdım sandım ama yediklerim 850 kalori geldi çok sevindim :KK73:
Sabah 1 yumurta , 1 dilim çavdar ekmeği
Arada 1 muz
İkindi 1 dilim kek, 1 tabak şehriye salatası, küçücük bir dilim ıspanaklı börek, 2 ısırık kurabiye
Ama bugün çok yorgunum sanırım spor yapamayacağım :oops:

Allah kabul etsin
Bende bugün yediklerimi yazayım
Bugün ipin ucunu biraz kaçırdım sandım ama yediklerim 850 kalori geldi çok sevindim :KK73:
Sabah 1 yumurta , 1 dilim çavdar ekmeği
Arada 1 muz
İkindi 1 dilim kek, 1 tabak şehriye salatası, küçücük bir dilim ıspanaklı börek, 2 ısırık kurabiye
Ama bugün çok yorgunum sanırım spor yapamayacağım :oops:

Amin tesekkurler

Bugün oruçlu olduğum için sadece aksam yemegi yedim
1 kase ezogelin çorba
10 yk pirinç pilavi (biraz cok oldu ama :KK43: )
2 tane firinda pisirilmis tavuk baget
1,2 dilim beyaz ekmek
yarim ülker laviva çikolata birkac parcada bitter cikolata

Toplamda 1100 kalori civarinda oluyor

image.jpg
Bügün çok rahatsızdım kızlar sabah ölecem sandım bütün vücudum ağrıyordu okula bile gitmeyi düşünmüyordum ama Ihlamur filan içtim acilde iğne vuruldum biraz iyi oldum 1 haftadır oğlum Hep hasta uymuyor yorgunluktan ölüyorum artık sonunda grip ve faranjit oldum hiç halim yoktu.Oğluma annem ve kavun validem BAKIYOR kaynanam 2 haftadır Bursa'ya kızının yanına gitti o kadar dedim anne 15 tatilde git diye Oğluma bit tek annem baktı oda 70 Yaşında nasıl bakacak her yeri ağrımaya başladı dayanamadım bende eşimin teyzesine götürdüm bügün orduydu öğleye kadar dersim Allahtan içimdeki duygular karmakarışık Herşeyi bırakıp istiyorum sadece Oğlumu Alıp gitmek ama yapamıyorum sanırım artık patlamak üzüleyim dayanamıyorum bu kadar şeyin Arasında temizlik ev işi atanma isteği ücretli yapıyorum da bide Zayıflamak Mıs nasıl başaracak bu kadar şeyin altından nasıl kalkacağım neyse fazla kafa şişirdim bügün ki menüm sabah yarım simit krem peynir Çay ara: yeşil Çay Öğlen ve aksam menüm resimde başka bitseydi yemedim şimdi de rezene kimyon içiyorum

Bugünkü
Menum

2 dilim kepekli ekmek

Peynir zeytin

Bal

Ara

Mandalina

Öğlen

Çorba salata 2 dilim ekmek

Akşam

Sebze yemeği yoğurt salata

10 gibi