8 haftalik yarisa var misiniz ?

:)
20141222_120725.jpg

bügün hiç iyi değildim ya 4 5 güne adet olacagım sinirim üstünde aksam küçük bir cips actım 125 kalori yazıyordum dikkat etsemde zayıflayamıyorum zaten aylardır çoğu gece aç yatıyorum gitmiyor yapıştı kilolar sinir oldum ya sinir yarın kilo bildirimi var bakacaz görecez kaç gramcık verdim ya da aldım

Vazgecme olir mu bak ben senden kiloluyum ve gram gram anca veriyorum senin oldugun kiloya inmam bile bir yilimi alcak ama ben umitsiz degilim boyle dusun elbette gidecek ama hemen bir gunde olmasi imkansiz sadece

Kızlar kusura bakmayın internet paketim bitti o yüzden giremedim uzun zamandır
Off bende hiç bir değişim yok kızlar sabitim bu hafta
Baslangıç 61.5
Gecen hafta 61.2
Bu hafta 61.2

Bu akşam kaynanam kuru fasulye yapmış akşam yemeğini burada yiyip gidin dedi eşim de çok sever şimdi eve git yemek yap iş yerime de 5 dakika uzaklıktalar zaten ama benim diyetimde dukan da şuan kurufasulye yok o yüzden bugün öğlen ciğer yemiştim yarısını ayırdım saat 6 buçuğa doğru yiyip gidecem 6 da da arayıp çok yoğundum 5 de anca yemek yedim siz yemeğe beklemeyn yiyın cay içerim diyecem böylece diyetim kurtulacak :KK58::KK58: inşallah

Kızlar S4 telefonumun ekranı kırıldı uygun nasıl yaptırabilirim ki servis 500 diyor dışarıda 350-450 arası fiyatlar telefonu kırılan bilgisi olan var mı konu biraz bağımsız ama canlarım :KK70: yardım edinnn çok üzgünüm bennn:mad::mad::KK57::KK57:

Kızlar ailecek yaptığımız yoğurt çorbası diyeti bir işe yaramadı gerçi ikinci gün akşam diyet annemin gazabına uğradı ama ilk günün sonuçları şöyle
Kardeşim ve bende gram oynama yok annem 1 kg verdi.
Sebebide şu bence ben yaklaşık bir aydır devamlı detoks içerikli diyet yapıyorum kız kardeşimde aynı diyeti 10 gündür yapıyor.
Annemse yıllar sonra yaptığı ilk diyet , gerçi onuda yapamadı 2. gün pes etti ama neyse :KK70:
Yani diyeceğim şudurki eğer diyete yeni başlıyorsanız yapın bu detoksu moral olur verdiğiniz kilolar ama yaktığı yağ değil, vücudunuzdaki su bence :cool:

Kizlar bugun ne yedigimi hic yazmasam daha iyi. İlk defa bu kadar duzensiz ve kacamakli bi gun gecirdim. Sorun etmiyorum geriye kalan gunlerde daha cok dikkat ederim.
Yararli yaptigim sey ise 2 saat yurumek ve 3 bardak yesil cay.

Selam kizlar, bugunku menum;

09:30 - 2 cavdar ekmekli peynirli tost
12:00 - 2 kuru kayisi
13:30 - izgara kofte, 1 tam tahil ekmegi
17:00 - 3 adet form biskuvi
19:30 - bulgur pilavi, salata, ayran.

Bugün dedimki diyet menüsünü aynen yapmayım yediğime dikkat ediyim spor yapayım bir hafta bide böyle deneyim dedim.
Aman Allahım yediklerimin haddi hesabı yok ben bu işi böyle beceremiycem en iyisi listeye uymak
Sabah 1,5 yemek kaşığı müsli yarım çaybardaği süt 1 kivi
öğlen 1 paket hazır noodle 330 kaloriymiş ama yağını dökmedim, kendimi öyle avutuyorum
Arada 3 tane kepekli grisini, biraz peynir 3 zeytin
Akşam 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, 1 yemek kaşığı patlıcan yemeği, 1 yemek kaşığı nohut(yemeklerin hepsi çok az yağlı :rolleyes:)
1 mandalin, yarımda muz yedim
Yaz yaz bitmedi :mad:

Kızlar S4 telefonumun ekranı kırıldı uygun nasıl yaptırabilirim ki servis 500 diyor dışarıda 350-450 arası fiyatlar telefonu kırılan bilgisi olan var mı konu biraz bağımsız ama canlarım :KK70: yardım edinnn çok üzgünüm bennn:mad::mad::KK57::KK57:[/QUO

günaydın eşiminde kırıldı yaptıramadı malesef dedıgın fıyatlardan asağı bır yer bulamadı oda yenısını almak daha makul dedı yaptırmadı

günaydın kızlar dün gergin bir gündü bugünde böyle olacağı kesin

dün sabah
specıal k sut bir kase

ara
yeşil çay
elma

öğle
adana vardı işte kızlar az yedim bir lavaş ile
salata

ara
yoğurt
1 dilim ayva