8 haftalik yarisa var misiniz ?

Ama bugün sporda yapamadım malesef.
Bugün bana dayak lazım :KK20::KK11::KK4:

ee canım daha saat erken hadi kalk sporunu yap da gel :)

Sabah:

Ara: 1 dilim revani

Toplam: 1900 kalori aldım, emziren anneler günde 400 kalori yakiyormus. Elimizde 1500 kalori kalmış oldu...

Canım bence menün çok güzel emzirdiğin için zaten daha azını yeme ancak o bir dilim revani olmasa da olur hatta olmasa daha güzel olur:)

kızlar saclarımı boyadım beklerken menümü yazayım dedim :KK70:

bugün aksam yemeğinde komsumdaydım ilk defa önüme konanlardan bir iki kasık alıp kendimi durdurmayı basardım , genelde ayıp olmasın diye yerdim misafirlikte nasıl bir mantıksa:KK45::KK45:

sabah
1 haslanmıs yumurta bi kare peynir 1 dilim ekmek domates salatalık 3 zeytin

ara
1 nescafe

öğlen
tavuksote 1 bardak ayran

ara
1 avuc kuruyemiş

aksam
2 kasık ayran corbası 2 kasık makarna 1 kırmızı biber dolması roka salatası

ara
yesilcay

ee canım daha saat erken hadi kalk sporunu yap da gel :)

Canım bence menün çok güzel emzirdiğin için zaten daha azını yeme ancak o bir dilim revani olmasa da olur hatta olmasa daha güzel olur:)
O konuda çoook haklısın da tatlı krizimi engelleyemiyorum.her gece yarın yemiycem diyorum ama tepsinin başında alıyorum soluğu. Bir daha tatlı Yapmayayim bari evde. Yoksa bitirene kadar uğraşıyorum.

Tabi ki unutmam :) yazın ramazanda taekwondoya giderek tam 4 kilo vermiştim en son 59 dum 2.5 kilo aldım tabi geri vericez inşallah

Ne güzel canım hayal değil senin için. Daha önce yapmışsın yine yapabilirsin bence:)

O konuda çoook haklısın da tatlı krizimi engelleyemiyorum.her gece yarın yemiycem diyorum ama tepsinin başında alıyorum soluğu. Bir daha tatlı Yapmayayim bari evde. Yoksa bitirene kadar uğraşıyorum.

En iyisi yapmamak ya da eve almamak. İnsanın gözünün önünde olunca canı çekiyor doğal olarak:) O zaman yarına tatlısız bir menü bekliyoruz:)

Ne güzel canım hayal değil senin için. Daha önce yapmışsın yine yapabilirsin bence:)

En iyisi yapmamak ya da eve almamak. İnsanın gözünün önünde olunca canı çekiyor doğal olarak:) O zaman yarına tatlısız bir menü bekliyoruz:)

İnşallah seneye üniversite sınavına giricem şimdi kilo vermezsem seneye stresten hiç veremem diye düşünüyorum

sabah
tam tahıllı ekmekte sandviç

öğleden sonra gibi
2-3 kaşık pilavlı bir salata
2 dilim tiramusu
küçük bi parça simit

akşam -gece gibi
az meyve

Merhaba kizlar, bugunku menum soyle;

09:00 - karbonatli su,
09:30 - 2 tam tahilli ekmek, peynir, salatalik, roka, cay
12:00 - 2 kuru kayisi
14:00 - ton balikli salata
17:00 - 3 adet form biskuvi
19:00 - corba, salata, brokoli.
22:00 - 2 adet mandalina.

merhaba arkadaşlar. ben henüz diyete baslayabilmis degilim .şu an evimde degilim .yarın dönucem . bir de kizimin sağlık problemleri var. moralim de bozuk ama benim kendime iyi bakmam yuklerimden kurtulmam dinç olmam lazım ki o da iyi olsun. yarin yolculuk var. cumaya düzenli menulerimi paylasirim artik. hoşçakalın....

M minerva sen ne zaman dahil olacaksın canım yarışa ?:) Tiramisu falan ki eski menülerin de hiç iyi değildi:KK43:

Eklimya Eklimya maşallah canım:) minervaya örnek olması dileğiyle:)
canım farkındayım ama evde kalamadm okul çıkışı direk arkadaşa gittim. koşturmaca çok fazla. porsiyonlarımı küçülttüm fazlasıyla ve abur cuburu azalttım.

M minerva anladım canım inşallah daha iyi olur zamanla:)

C chemes çok geçmiş olsun kızına, moralini yüksek tutmaya çalış inşallah hemen geçer gider, cuma günü bekliyoruz o zaman:)

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun:)

dün menümü yazamadım
sabah kahvaltım: 30 gr peynir bir haşlanmış yumurta domates salatalık bir dilim ekmek bir tatlı kaşığı kayısı reçel
akşam yemegim: biraz erken çünkü arada bir şey yemedim bir elma küçük küçük doğranmış 2 yk buğday haşlanmış 5 tane çiğ badem doğradım karıştırıp salata yaptım üzerine bol tarçın
21 : iki tatlı kaşığı buğday bir kase yoğurtla
22: bu kötü işte 8 tane kestane :KK23:

Günaydın kızlar karnım boş gözüm tok bir gün bugun. kilolar gitmese de ben vazgeçmiyorum vazgeçmeyecem Elbet vücudum pes edecek ve en çok sevdiği yağlarından Ayrılma vakti gelecek bende o günü sabırsızlıkla bekletiyorum eski 64 kilo Olduğum günler bile geride kalacak eşim Demişti sen 60 kilo olmazsın diye bakacaz ve görecez zamanla herşey olur

X