- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
Ya ben şimdi gordüm ben de katılabilir miyim :) boy 168 kilo 61.5 hedef 55
Tabii ki katıl canım ama 58 ideal bence senin için:) Günlük yediklerini paylaşmayı, pazartesi de kilo bildirimi yapmayı unutmazsan tamamdır:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben şimdi gordüm ben de katılabilir miyim :) boy 168 kilo 61.5 hedef 55
Ama bugün sporda yapamadım malesef.
Bugün bana dayak lazım
Sabah:
Ara: 1 dilim revani
Toplam: 1900 kalori aldım, emziren anneler günde 400 kalori yakiyormus. Elimizde 1500 kalori kalmış oldu...
30-35 arasi hizYarim saatte 13 km hizin kaç ben 40 dk.da 4 km yapiyorum bantta
Tabii ki katıl canım ama 58 ideal bence senin için:) Günlük yediklerini paylaşmayı, pazartesi de kilo bildirimi yapmayı unutmazsan tamamdır:)
O konuda çoook haklısın da tatlı krizimi engelleyemiyorum.her gece yarın yemiycem diyorum ama tepsinin başında alıyorum soluğu. Bir daha tatlı Yapmayayim bari evde. Yoksa bitirene kadar uğraşıyorum.ee canım daha saat erken hadi kalk sporunu yap da gel :)
Canım bence menün çok güzel emzirdiğin için zaten daha azını yeme ancak o bir dilim revani olmasa da olur hatta olmasa daha güzel olur:)
Tabi ki unutmam :) yazın ramazanda taekwondoya giderek tam 4 kilo vermiştim en son 59 dum 2.5 kilo aldım tabi geri vericez inşallah
O konuda çoook haklısın da tatlı krizimi engelleyemiyorum.her gece yarın yemiycem diyorum ama tepsinin başında alıyorum soluğu. Bir daha tatlı Yapmayayim bari evde. Yoksa bitirene kadar uğraşıyorum.
Ne güzel canım hayal değil senin için. Daha önce yapmışsın yine yapabilirsin bence:)
En iyisi yapmamak ya da eve almamak. İnsanın gözünün önünde olunca canı çekiyor doğal olarak:) O zaman yarına tatlısız bir menü bekliyoruz:)
akşam az tavuk sote ve yoğurt vardısabah
tam tahıllı ekmekte sandviç
öğleden sonra gibi
2-3 kaşık pilavlı bir salata
2 dilim tiramusu
küçük bi parça simit
akşam -gece gibi
az meyve
canım farkındayım ama evde kalamadm okul çıkışı direk arkadaşa gittim. koşturmaca çok fazla. porsiyonlarımı küçülttüm fazlasıyla ve abur cuburu azalttım.
Kosuyosun sanirim benim bantta en yuksek hiz 1230-35 arasi hiz