8 haftalik yarisa var misiniz ?

kıslar gunaydın dün parça parça paylasımda bulugumuz ıcın benım aksam yemegı kaynadı arada
1 dilim küçücük cavdar ekmegı
1 kase corba
1 kase ıspanak
salata
bir avuç kabak çekirdeği tuzsuz tuzlu karısık

09.12.2014
limonlu su 1 bardak
07:15 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği üzerine sürülmüş peynir çok az ev yapımı recel ama gerçekten 1 çay kaşıgı bıle degıl kızlar
3 zeytin

10:20 ara öğün
1 kupa yeşil çay
2 limonlu form bisküvi

öğle
pide var ama ben tabi ki yemeyeceğim
1 kase mercimek corbası
salata
50 gr kepekli ekmek

ara öğün
greyfurt
yoğurt

akşam
bamya var akşama birazda çorba içerim

suyu yazmıyorum zaten 2 surahi su içiyorum sadece işte evde de devam susuz duramıyorum :)

haftada 3 gün spor yapacağım sabahları zumba
birde şu yoğurt kürünün gerçekten faydası varmı arkadaslar bende denemek ısterım
karbonatlı suyu denedım ben bı etkı goremedım
Yoğurtlu kürü denedim TADI çok kötü ben yiyenedim canım

ben yapmıştım yoğurt kürünü ilk başlarda vermiştim ama sonraki günlerde aldım.bırakmıştım.sonra duydum ki her gün yapılmayacakmış vücut alışırmış.

Selam kızlar ben de regl olmuşum yerimden kalkamıyorum pek perişanım:KK43: ama şu ana kadar sıkıntı yok iyi gidiyor akşam topluca yazarım artık yediklerimi..

ben de yazayım yediklerimi ve yiyeceklerimi:

Sabah:
1 yk.zeytinyağı+ılık su

Kahvaltı(7.00):
1 bardak şekersiz çay
1 dilim beyaz peynir
yarım dilim tb.ekmeği

Ara(10.00):
3 çatal pasta
1 küçük dilim börek
(arkadaşın doğum günü ikramıydı ayıp olmasın diye yedim:KK17:)

öğle(12.00):
arada yediklerimden ötürü hiç birşey yemedim.
1/3 kupa şekersiz nescafe

Ara(16.00):
1 kase yoğurt+yarım dilim tb.ekmeği (düşünüyorum çünkü öğle yenediğim için akşam yemeğe saldırmaktan korkuyorum.)

Akşam(17:30):
fırında balık
bol salata

Ara(20.00):
Belki 1 mandalina

100 ip atladım.evde 200 daha atlamak istiyorum.
2 lt su olur.

selam bayanlar. :) sabah güzeldi ama şu sıkıntım var ne yiyeceğimi bilmiyorum ya. atışmalık olsun diye meyve fln mı yesem. yemek işine giremem dışarı çıkacağım püff

selam bayanlar. :) sabah güzeldi ama şu sıkıntım var ne yiyeceğimi bilmiyorum ya. atışmalık olsun diye meyve fln mı yesem. yemek işine giremem dışarı çıkacağım püff
yoğurt seviyorsan yoğurt yesen.yanında da az grisini ya da ekmek.nasıl olur acaba?

merhaba kötü bir başlangıç yaptım güne fena bir ağrıyla uyandım aç karnına bir ağrı kesici aldım
sabah kahvaltı yapmadım kocaman bir çikolata be bir avuç çiğ fındık yedim
hastalanmaktan nefret ediyorum hastanede bir ağrı kesici iğne yaptırdım şimdi daha iyiyim ama moralim bozuldu
öğle yemeği yapma vaktim de kalmadı o yüzden iki dilim ekmekle bir tost yapıp yanına da ayran açacağım
akşama mantar ve köfte var menümde 4 yk mantar 3 köfte yemeyi planlıyorum yanında da cacık yaparım

merhaba kötü bir başlangıç yaptım güne fena bir ağrıyla uyandım aç karnına bir ağrı kesici aldım
sabah kahvaltı yapmadım kocaman bir çikolata be bir avuç çiğ fındık yedim
hastalanmaktan nefret ediyorum hastanede bir ağrı kesici iğne yaptırdım şimdi daha iyiyim ama moralim bozuldu
öğle yemeği yapma vaktim de kalmadı o yüzden iki dilim ekmekle bir tost yapıp yanına da ayran açacağım
akşama mantar ve köfte var menümde 4 yk mantar 3 köfte yemeyi planlıyorum yanında da cacık yaparım
gece de yarım paket diyet büskivi çay yazmayı unuttum

herkese günaydınlar...
Halamın çok sevdiğim bir sözünü yazmak istiyorum mazur görün lütfen.
''Yersen tuvalet görür,giyersen el görür''
8 hafta sonra fıstık gibi giyinmek dileğiyle...
bizimkilerde ya yiyeceksin ya giyeceksin diyorlar sürürekli

sabah 2 dilim tam buğday ekmeği ile beyaz peynirli tost yarm salatalık
öğlen ikide 1 dilim börek 2 kaşık patates salatası 1 dilim kek :oops: ablama gittim gitmez olaydım:mad:
akşam yemek yasak bana çok acıkırsam yoğurt yicem bugünlük bu kadar

spor salonunda 15 dakika koşu bandında koştum 7 hızında rampa 7.
100 ip atladım biraz egzersiz yaptım.
ablama yürüdüm 15 dakika
yediklerimden sonra yine evime gelmek için yürüdüm

Son düzenleme:
X