Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğurtlu kürü denedim TADI çok kötü ben yiyenedim canımkıslar gunaydın dün parça parça paylasımda bulugumuz ıcın benım aksam yemegı kaynadı arada
1 dilim küçücük cavdar ekmegı
1 kase corba
1 kase ıspanak
salata
bir avuç kabak çekirdeği tuzsuz tuzlu karısık
09.12.2014
limonlu su 1 bardak
07:15 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği üzerine sürülmüş peynir çok az ev yapımı recel ama gerçekten 1 çay kaşıgı bıle degıl kızlar
3 zeytin
10:20 ara öğün
1 kupa yeşil çay
2 limonlu form bisküvi
öğle
pide var ama ben tabi ki yemeyeceğim
1 kase mercimek corbası
salata
50 gr kepekli ekmek
ara öğün
greyfurt
yoğurt
akşam
bamya var akşama birazda çorba içerim
suyu yazmıyorum zaten 2 surahi su içiyorum sadece işte evde de devam susuz duramıyorum :)
haftada 3 gün spor yapacağım sabahları zumba
birde şu yoğurt kürünün gerçekten faydası varmı arkadaslar bende denemek ısterım
karbonatlı suyu denedım ben bı etkı goremedım
oğurt kürü nasıldı ne zamanlar yeniyorYoğurtlu kürü denedim TADI çok kötü ben yiyenedim canım
Yoğurtlu kürü denedim TADI çok kötü ben yiyenedim canım
bilemedim denemedim hiç ama pes ettiğim noktada olmadı başları böyle kürlerey
oğurt kürü nasıldı ne zamanlar yeniyor
yoğurt seviyorsan yoğurt yesen.yanında da az grisini ya da ekmek.nasıl olur acaba?selam bayanlar. :) sabah güzeldi ama şu sıkıntım var ne yiyeceğimi bilmiyorum ya. atışmalık olsun diye meyve fln mı yesem. yemek işine giremem dışarı çıkacağım püff
gece de yarım paket diyet büskivi çay yazmayı unuttummerhaba kötü bir başlangıç yaptım güne fena bir ağrıyla uyandım aç karnına bir ağrı kesici aldım
sabah kahvaltı yapmadım kocaman bir çikolata be bir avuç çiğ fındık yedim
hastalanmaktan nefret ediyorum hastanede bir ağrı kesici iğne yaptırdım şimdi daha iyiyim ama moralim bozuldu
öğle yemeği yapma vaktim de kalmadı o yüzden iki dilim ekmekle bir tost yapıp yanına da ayran açacağım
akşama mantar ve köfte var menümde 4 yk mantar 3 köfte yemeyi planlıyorum yanında da cacık yaparım
geçmiş olsun canımÒglen bir kase corba aksam bir kase corbadan baska hic bisey yiyemedim bugün cookkk hastayim yarn toparlarim ins
bizimkilerde ya yiyeceksin ya giyeceksin diyorlar sürürekliherkese günaydınlar...
Halamın çok sevdiğim bir sözünü yazmak istiyorum mazur görün lütfen.
''Yersen tuvalet görür,giyersen el görür''
8 hafta sonra fıstık gibi giyinmek dileğiyle...
az ekmek peynir yedim. daha fazla yemek yapıp gelince yiyeyim bundan sonra. yoğurt mantıklıymış ama aklımda olsunyoğurt seviyorsan yoğurt yesen.yanında da az grisini ya da ekmek.nasıl olur acaba?
bozma moralini bende kötü başladım güne ama olsun kaldığın yerden aynen devam1 dilim börek yedim
bozma moralini bende kötü başladım güne ama olsun kaldığın yerden aynen devam
1 dilim börek yedim