8 haftalik yarisa var misiniz ?

Sanirim karbonatli suyu sordun canim. 1 su bardagina yarim cay kasigi karbonat atiyorum.
Biraz tuzlu gibi. 1 dikiste iciyorum. Pek hos degil tadi :)
Icip evden oyle cikiyorum ve ise yuruyorum 20 dakika. Ictikten sonra hareket sart. Lavaboya cikmak icin.

Canım o kadar atma gerek yok. 1-2 litre suya yarım çay kaşığı atsan yetiyor.
Ben o suyun ph ını ölçtüm epeyde yükseltiyor yarım çay kaşığı karbonat.
Tuzlu olmasın istiyorsan eczanelerde ingiliz karbonatı var onu dene birde.

Òglen bir kase corba aksam bir kase corbadan baska hic bisey yiyemedim bugün:KK1: cookkk hastayim yarn toparlarim ins

KAVALTI
3 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 k.k kadar süzme peynir
1 tatlı kaşığı tereyağ
2 tatlı kaşığı bal
2 fincan ıhlamur

2 sa. sonra 2 adet mandalina

2 sa. sonra 1 adet muz

Akşam:
1 dilim kepek ekmek
1 kase bal kabağı çorbası
1 tabak pırasa yemeği

3 sa. sonra
1 dilim revani

2.5 litre su + 2 fincan rezene +1 fincan yeşil çay
Bence çok olmuş canım ya

Off bugün felaketti iyi başladım kötü bitti kötü örnek olmak istemiyorum..şu akşam oluşan mide kazıntılarına önerisi olan var mı? Ben kendimi engelleyemiyorum.çok üzgünüm lütfen destek

Off bugün felaketti iyi başladım kötü bitti kötü örnek olmak istemiyorum..şu akşam oluşan mide kazıntılarına önerisi olan var mı? Ben kendimi engelleyemiyorum.çok üzgünüm lütfen destek

bende varım o halde yarışta :) 21 yaşındayım 1.61 boyumda 82 kiloyum. Sevgili allizwell kilo çizelgesine beni de ekleyebilirmisiniz acaba?

İyi akşamlarr herkese ben mesajımda belirttiğim gibi tonbalıklı makarna salatası ile günü kapattım içine marul havuç mor lahana salatalık turşusu koydum. Yatana kadar biriey yok

ben bu hafta pek dikkat edemiycem galiba. evimizde degiliz anneme geldik. burda da tadilat var. resmen inşaat oldu. iskellerin altından geciyoruz alt kattan üst kata. somineyi yiktircaklardi sadece orayi da soyle yapsak burayi da böyle yapsak derken 1aya ancak toplanacaklar galiba.ben de cumartesi donucem . benim.için asıl haftaya başlar diyet:-(

Selamlar, geç yazıyorum. Çünkü unuttum yazmayı.

Kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı.
Öğle yemeği
Yarım kase çorba
Karışık mevsim salatası

Akşam yemek yemedim ama bir dilim mozaik pasta yedim.
Bugünlük bu kadar.

günaydın kızlar

08/12/2014
menüm...(valla cok yemiş olabilirim dikkatte etmemiş olabilirim. cünkü ben gribim maaruz görün)

sabah-1dilim cavdar ekmek. antep peyniri.2-3tane kücük dilim.
ara ögün-1 büyük kupa portokal limon mandalina taze sıkılmış
ögle-2haşlanmış yumurta. biraz dere otu. 2 dilim cavdar ekmegi
ara ögün-yoktu.
akşam-2kücük dilim beşamel soslu makarna. 2dilimli ekmek üstü pekmez-tahin karışımı.
ara ögün-2-3 bardak portokal greyfurt limon kivi mandalina karışımı. :KK70::KK70:

gün içinde 2 lt su içtim.
2-3kupa maydonozlu doga form cayı ictim :cool:
1 bardak limonlu ada cayı içtim.

ammada içmişimm yahuuuuuu:rolleyes::rolleyes:

spora başlıcaktım sözde dün. maalesef olmadı... gribimi atlatımda:KK70::KK70:

Gunaydin bende dun yediklerini paylasiyim
Sabah
1.5 krep peynir zeytin çay
Ara
Kahve
Ara
Portakal
Aksam 16.30 da
Sulu köfte
Salata
Ayran
Ara
Kahve
Aksam cay
2.5 lt su içtim yürüyüş yapcaktim ama misafir geldi yapamadim ama 4 saat felan temizlik yaptim

kıslar gunaydın dün parça parça paylasımda bulugumuz ıcın benım aksam yemegı kaynadı arada
1 dilim küçücük cavdar ekmegı
1 kase corba
1 kase ıspanak
salata
bir avuç kabak çekirdeği tuzsuz tuzlu karısık

09.12.2014
limonlu su 1 bardak
07:15 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği üzerine sürülmüş peynir çok az ev yapımı recel ama gerçekten 1 çay kaşıgı bıle degıl kızlar
3 zeytin

10:20 ara öğün
1 kupa yeşil çay
2 limonlu form bisküvi

öğle
pide var ama ben tabi ki yemeyeceğim
1 kase mercimek corbası
salata
50 gr kepekli ekmek

ara öğün
greyfurt
yoğurt

akşam
bamya var akşama birazda çorba içerim

suyu yazmıyorum zaten 2 surahi su içiyorum sadece işte evde de devam susuz duramıyorum :)

haftada 3 gün spor yapacağım sabahları zumba
birde şu yoğurt kürünün gerçekten faydası varmı arkadaslar bende denemek ısterım
karbonatlı suyu denedım ben bı etkı goremedım

X