- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.936
ben tadını sevmedim. ingiliz karbonatı diye eczanede satılıyorevani olmasaymıs iyiymiş
menu cok guzel ama karbonatlı su ben ilk defa okuyorum ne işe yarıyor zararlı değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben tadını sevmedim. ingiliz karbonatı diye eczanede satılıyorevani olmasaymıs iyiymiş
menu cok guzel ama karbonatlı su ben ilk defa okuyorum ne işe yarıyor zararlı değil mi
Sanirim karbonatli suyu sordun canim. 1 su bardagina yarim cay kasigi karbonat atiyorum.
Biraz tuzlu gibi. 1 dikiste iciyorum. Pek hos degil tadi :)
Icip evden oyle cikiyorum ve ise yuruyorum 20 dakika. Ictikten sonra hareket sart. Lavaboya cikmak icin.
Bence çok olmuş canım yaKAVALTI
3 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 k.k kadar süzme peynir
1 tatlı kaşığı tereyağ
2 tatlı kaşığı bal
2 fincan ıhlamur
2 sa. sonra 2 adet mandalina
2 sa. sonra 1 adet muz
Akşam:
1 dilim kepek ekmek
1 kase bal kabağı çorbası
1 tabak pırasa yemeği
3 sa. sonra
1 dilim revani
2.5 litre su + 2 fincan rezene +1 fincan yeşil çay
çok geçmiş olsun.Òglen bir kase corba aksam bir kase corbadan baska hic bisey yiyemedim bugün cookkk hastayim yarn toparlarim ins
Canını sıkma hemen yarın sıfırdan başla:)Off bugün felaketti iyi başladım kötü bitti kötü örnek olmak istemiyorum..şu akşam oluşan mide kazıntılarına önerisi olan var mı? Ben kendimi engelleyemiyorum.çok üzgünüm lütfen destek
Çok sağol canım.umarım bir daha olmaz böyle birşeyCanını sıkma hemen yarın sıfırdan başla:)