8 Haftalık hamilelikte neler yaşadınız

Mucizemizzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
28
27
38
31
Merhaba hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik kimler kaç aylık hamile ? Zorlu mu geçiyor kolay mı geçiyor aranızda oruç tutan var mı ?İ 🤗💕#8hafta #hamilelik #miğdebulantısı #annelik

Merhaba hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik kimler kaç aylık hamile ? Zorlu mu geçiyor kolay mı geçiyor aranızda oruç tutan var mı ?İ 🤗💕#8hafta #hamilelik #miğdebulantısı #annelik
Ahh bol bol mide bulantısı yaşadım cnm😄 şuan 16 haftalık. Azaldı ama bitmiş deil malesef tamamen. Ama yinede çok güzel bi duyguymuş. Hareketlerini tekmelerini hissediyorum ve herşeyi unutuyoruuum😍👼🏻

Ayy Rabbim sağ Salim kavuştursun inşş 🤲 çoğu gitmiş azı kalmış sizin Maşallah 🤗 Bende 8 haftalık hamileyim benim ilk başlarda bi midem bulandı o kadar şuan çok şükür bulantı ile şikayetim yok iyi gidiyoruz şuan Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🤰🤲💕

Benim de 19.haftalık.Allaha şükür en başından beri rahat geçiyor günler.şikayetim yok.maşallah yavruma:anne: bide hergün hareketlerini hissettikçe bütün derdi,sıkıntıyı unutuyorum.Çok şükür bugünlerimize...

MasAllah ne kadar sanslisiniz benim feci midem bulaniyor yemekleri zar zor yapabiliyorum herseyden tiksindim su kokusu bile midemi kaldiriyor o derece .. bende 7+3 haftalik hamileyim InsAllah bu günler gecek bende sizin gibi rahat geciyor diyebilirim .. Allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin Bebislerimizi 👶🏼

20+3 deyim cok şükür hiç miden bulantısı yaşamadım bir ara sadece tiksinme yaşadım o kadar.
Rabbim bulanti/kusma yaşayanların yardımcısı olsun cok zor gerçekten.

Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah meleklerimize🤲🏼

Biraz da olsa zorlu geçmiş tabi genelde şükür bu günlere 🤲 Amin Cümlemize İnşş kavuşmayı nasip etsin 🤲🤲

MasAllah ne kadar sanslisiniz benim feci midem bulaniyor yemekleri zar zor yapabiliyorum herseyden tiksindim su kokusu bile midemi kaldiriyor o derece .. bende 7+3 haftalik hamileyim InsAllah bu günler gecek bende sizin gibi rahat geciyor diyebilirim .. Allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin Bebislerimizi 👶🏼
Amin inşşş canım benim 🤲💕🤰

Benim de 19.haftalık.Allaha şükür en başından beri rahat geçiyor günler.şikayetim yok.maşallah yavruma:anne: bide hergün hareketlerini hissettikçe bütün derdi,sıkıntıyı unutuyorum.Çok şükür bugünlerimize...
İnşş bizde o hareketlerini hissettiğimiz günleri de görmek nasip olur 🤲🤰❤️❤️ Sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun (Amin )

İnşş bizde o hareketlerini hissettiğimiz günleri de görmek nasip olur 🤲🤰❤❤ Sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun (Amin )
Amin arkadaşım :) inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı.İsteyen herkese de nasip olsun.

Back
X