• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 haftalık bebeğim 5 haftalık gibi

Simgearzmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
12
5
1
26
Bugün doktora gittim doktorum önceki ultrason görüntülerine falan baktı öncede 9 haftalıkken bebeğin kalbi furup ölmüştü bu bebeğiminde 8 haftalık olmadına ragmen 5 haftalık görünüyo dedi bi kaç hafta öncesiyle aynı hiç grlişmemiş ama hemen alalım demiyorum ilaçlatını kullanmaya devam et dedi dünde bi damla kanamam grldi daha önce kahverengi lekelenme oluyodu bebek düşebilir dedi ikinci bi defa bu acıyı yaşamak istemiyorum benim gibi olan var mı

Çok geçmiş olsun canım aynısını bende yaşadım benimkide 10 hafta olması gerekirken 7 hafta gözüküyordu aynı şekilde önce lekelenmem oldu korkarak doktora gittim bir sorun gözükmüyor herşey normal dedi progestan hap ve iğne verdi ama bir kaç gün geçtikten sonra kanamam arttı parça düşürmeye başladım doktor kesenin bozulduğunu düşük başladığını söyledi ve kürtaja girmek zorunda kaldım.

Ama inşallah seninki bu şekilde olmaz bebeğin tutunur sana, doktorum kanamaların normal olduğunu hatta doğuma kadar kanaması olup da sağlıklı bebek doğuran hastalarım var demişti. inşallah seninkide öyle olur sağlıklı şekilde bebeğin gelişir :dua:

Back