- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.235
- Konu Sahibi gibigibiyim
Amin canım hepimize :)gibigibiyim canım Rabbım sanad hayırlı bır sürec nasıp etsın guzelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım hepimize :)gibigibiyim canım Rabbım sanad hayırlı bır sürec nasıp etsın guzelim
canım keyfinden yapmadın ya böyle bir şey? onlara istediğin hayatı veremeyecektin. kendini affet, bu yükü de arkanda bırakmaya çalış.Çok haklısın canım hayırlısı neyse o olsun ama yine de insanın aklına geliyor işte ne kadar zorunlu yaptırmış olsam da bu günaha girdim işte düşünmeden edemiyorum
güzel haberlerini bekliyoruz.gibigibiyim canım Rabbım sanad hayırlı bır sürec nasıp etsın guzelim
Çok haklısın canım tabi isteyerek yapmadım mecburiyetten yaptım Allah biliyor.. Affetmiştir inşallahcanım keyfinden yapmadın ya böyle bir şey? onlara istediğin hayatı veremeyecektin. kendini affet, bu yükü de arkanda bırakmaya çalış.
ben hiç isteyerek kürtaj olmadım da ne oldu? yolun aynı sapağında değil miyiz? :) için rahat olsun. öyle yapmasaydın hayatta onlara veremediğin şeyler için her gün pişman olacaktın.
Teşekkrler canım Amingibigibiyim Çok geçmiş olsun canım, hepimiz için hayırlısı olsun
Çok geçmiş olsun benimde durumum aynı dr pazartesi kadar bekleyelim dedi bekliyoruz işte yarın 8.hafta olacak ama bana hiç şu zaman kalbi durmus falan demediler yada tahlile gönderelim de demediler sen özel hast mi gidiyorsun bide bu ilk gebelik miTeşekkrler canım Amin
Bende iki haftadir duymadim kalb atisi bebek yavas olsada gelisio acaba kan pihtilasmasimi var yarin kontrol var bakalim bir hafta gecti insAllah hayirli haberle gelerizÇok geçmiş olsun benimde durumum aynı dr pazartesi kadar bekleyelim dedi bekliyoruz işte yarın 8.hafta olacak ama bana hiç şu zaman kalbi durmus falan demediler yada tahlile gönderelim de demediler sen özel hast mi gidiyorsun bide bu ilk gebelik mi
İnşallah hayırlı haberle gelirsin benim hiç umudum yok ilk gebelik mi buBende iki haftadir duymadim kalb atisi bebek yavas olsada gelisio acaba kan pihtilasmasimi var yarin kontrol var bakalim bir hafta gecti insAllah hayirli haberle geleriz
Hala düşüyor mu büyük değil mi onun için kaç haftalık diOlmadi kizlar malesef
Hastaneye yönlendirdi
Kürtaj mi yoksa haplami
Düsürülsün die
Ne önerirsiniz
Kürtajda bekleme süresi uzun
Butun testleri rahim filmini istedim
Allah hepinizden razi olsun
Destek ve temennileriniz icin
Rabbim yavrularinizi size bagislasin
Geçmiş olsun BeyazOrkidem neye karar verdin.Bana düşürme mi kurtaj mi seçeneğini sunmamisti doktorum kurtaj la alacağız demişti. Kürtaj olmak için uzun süre beklemedim.dil alti ve vajina hap koydular 3 saat sonra da kurtaj almışlardı.rabbim inşallah en kisa zamanda bebis verir yeni bir anneler topiginde beraber bebislerimizin gelmesini bekleriz.Olmadi kizlar malesef
Hastaneye yönlendirdi
Kürtaj mi yoksa haplami
Düsürülsün die
Ne önerirsiniz
Kürtajda bekleme süresi uzun
Butun testleri rahim filmini istedim
Allah hepinizden razi olsun
Destek ve temennileriniz icin
Rabbim yavrularinizi size bagislasin
canim kanama bile baslamadi 8. haftada vakslim yarin ola hayir olaHala düşüyor mu büyük değil mi onun için kaç haftalık di
canim yarinki duruma göre bakicaz ilacla uzun sürüo birazGeçmiş olsun BeyazOrkidem neye karar verdin.Bana düşürme mi kurtaj mi seçeneğini sunmamisti doktorum kurtaj la alacağız demişti. Kürtaj olmak için uzun süre beklemedim.dil alti ve vajina hap koydular 3 saat sonra da kurtaj almışlardı.rabbim inşallah en kisa zamanda bebis verir yeni bir anneler topiginde beraber bebislerimizin gelmesini bekleriz.
Tabletin adı ne canım birde kaç haftalık neden kürtaj olmadın ilaç senin tercihinHastaneden geldim kalb atisi yok
Dr tablet verdi gece yatarken vajinal koymam icin
Eve geldim kanama basladi bile cok ugrastirmaz insAllah
Nasılsın BeyazOrkidem insallah hersey yolunda giderHastaneden geldim kalb atisi yok
Dr tablet verdi gece yatarken vajinal koymam icin
Eve geldim kanama basladi bile cok ugrastirmaz insAllah
Bugun hastaneye gittim kalb atisi alinmadi gunduz 2.30 da ilac koydum vajinal 6 saatlik sancilanmadan sonra kanama basladi sancilarim devam ediyor sanirim kese dusene kadar devam edecek sancilarNasılsın BeyazOrkidem insallah hersey yolunda gider