8. haftada bebeğimin kalp atışları yok gelişimi geride lütfen yardım edin!!

Çok haklısın canım hayırlısı neyse o olsun ama yine de insanın aklına geliyor işte ne kadar zorunlu yaptırmış olsam da bu günaha girdim işte düşünmeden edemiyorum :KK43:
canım keyfinden yapmadın ya böyle bir şey? onlara istediğin hayatı veremeyecektin. kendini affet, bu yükü de arkanda bırakmaya çalış.
ben hiç isteyerek kürtaj olmadım da ne oldu? yolun aynı sapağında değil miyiz? :) için rahat olsun. öyle yapmasaydın hayatta onlara veremediğin şeyler için her gün pişman olacaktın.

canım keyfinden yapmadın ya böyle bir şey? onlara istediğin hayatı veremeyecektin. kendini affet, bu yükü de arkanda bırakmaya çalış.
ben hiç isteyerek kürtaj olmadım da ne oldu? yolun aynı sapağında değil miyiz? :) için rahat olsun. öyle yapmasaydın hayatta onlara veremediğin şeyler için her gün pişman olacaktın.
Çok haklısın canım tabi isteyerek yapmadım mecburiyetten yaptım Allah biliyor.. Affetmiştir inşallah

Teşekkrler canım Amin :KK33::KK33:
Çok geçmiş olsun benimde durumum aynı dr pazartesi kadar bekleyelim dedi bekliyoruz işte yarın 8.hafta olacak ama bana hiç şu zaman kalbi durmus falan demediler yada tahlile gönderelim de demediler sen özel hast mi gidiyorsun bide bu ilk gebelik mi

Çok geçmiş olsun benimde durumum aynı dr pazartesi kadar bekleyelim dedi bekliyoruz işte yarın 8.hafta olacak ama bana hiç şu zaman kalbi durmus falan demediler yada tahlile gönderelim de demediler sen özel hast mi gidiyorsun bide bu ilk gebelik mi
Bende iki haftadir duymadim kalb atisi bebek yavas olsada gelisio acaba kan pihtilasmasimi var yarin kontrol var bakalim bir hafta gecti insAllah hayirli haberle geleriz

gibigibiyim gibigibiyim tüm yazılanları okudum senin için dua da etmiştim güzel haberlerle gel diye ama bence pes etme.. Bak benim bebeğime de düştü kalp atışı yok dediler. 3 gün ağladım zırladım ama pes etmedim sonra kıydım paraya muayenesi 450 tl olan bi doktora gittim cihazları son model dediler ve ultrasonda kadın uğraşa uğraşa bebeğimi gördü kalp atışını duyduk.. Diğer doktor bebek düşmüş kese yamuk yumuk hemen kürtaja alcaz demişti.. Tam olarak emin olmadan yatma o kürtaj masasına :KK43:

Olmadi kizlar malesef :KK43:
Hastaneye yönlendirdi
Kürtaj mi yoksa haplami
Düsürülsün die
Ne önerirsiniz
Kürtajda bekleme süresi uzun
Butun testleri rahim filmini istedim
Allah hepinizden razi olsun
Destek ve temennileriniz icin
Rabbim yavrularinizi size bagislasin

Hastaneye yönlendirdi
Kürtaj mi yoksa haplami
Düsürülsün die
Ne önerirsiniz
Hala düşüyor mu büyük değil mi onun için kaç haftalık di

Hastaneye yönlendirdi
Kürtaj mi yoksa haplami
Düsürülsün die
Ne önerirsiniz
Geçmiş olsun BeyazOrkidem BeyazOrkidem neye karar verdin.Bana düşürme mi kurtaj mi seçeneğini sunmamisti doktorum kurtaj la alacağız demişti. Kürtaj olmak için uzun süre beklemedim.dil alti ve vajina hap koydular 3 saat sonra da kurtaj almışlardı.rabbim inşallah en kisa zamanda bebis verir yeni bir anneler topiginde beraber bebislerimizin gelmesini bekleriz.

Hala düşüyor mu büyük değil mi onun için kaç haftalık di
canim kanama bile baslamadi 8. haftada vakslim yarin ola hayir ola

Geçmiş olsun BeyazOrkidem BeyazOrkidem neye karar verdin.Bana düşürme mi kurtaj mi seçeneğini sunmamisti doktorum kurtaj la alacağız demişti. Kürtaj olmak için uzun süre beklemedim.dil alti ve vajina hap koydular 3 saat sonra da kurtaj almışlardı.rabbim inşallah en kisa zamanda bebis verir yeni bir anneler topiginde beraber bebislerimizin gelmesini bekleriz.
canim yarinki duruma göre bakicaz ilacla uzun sürüo biraz

Hastaneden geldim kalb atisi yok
Dr tablet verdi gece yatarken vajinal koymam icin
Eve geldim kanama basladi bile cok ugrastirmaz insAllah

X