8. haftada bebeğimin kalp atışları yok gelişimi geride lütfen yardım edin!!

Ne yazık ki aynısı başıma geldi. Her şey yolundaydı, güle oynaya kontrole gittim kalbi durmuştu. Hiç belirtisiz... Kendi düşmedi, kürtaj olmak zorunda kaldım.
Kalbi atıyorken umudunu kaybetme, hayat mucizelerle dolu fakat allah korusun kaybederseniz mutlaka test yaptır bebeğine. Benim bebeğimde kromozom anomalisi varmış ve kız bebekmiş testte öğrendik

Ne yazık ki aynısı başıma geldi. Her şey yolundaydı, güle oynaya kontrole gittim kalbi durmuştu. Hiç belirtisiz... Kendi düşmedi, kürtaj olmak zorunda kaldım.
Kalbi atıyorken umudunu kaybetme, hayat mucizelerle dolu fakat allah korusun kaybederseniz mutlaka test yaptır bebeğine. Benim bebeğimde kromozom anomalisi varmış ve kız bebekmiş testte öğrendik
Başın sağolsun canım :KK43: Ama tabiki en önemlisi sağlıklı olması.. eğer olmayacaksa böylesi daha hayırlı olmuş sanırım hakkında :KK43: Ben de hep Allahım sağlıklı olsun hayırlısı olsun diye dua ediyorum.. Yine de çok stresliyim bazen diyorumki bu doktorlar neden hala ümit varken bu kadar ağır konuşuyolar üzülmekten ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum.. Belki de son anda söyleseler o zaman da neden önceden söylemedi derdim bilemiyorum yine de Allah'tan ümit kesilmez tabi başa ne gelirse kabulüm.. hayırlısı..

8 Haziran SAT günümdü ovulasyon testiyle 20 haziranda yumurtam çatladı ve gebeliğe ilk adımı atmış oldum.. 4 Temmuzda 205,53 beta hcg sonucuyla 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 15 Temmuzda kese 5 haftalık olarak göründü tüm testlerim yapıldı 24 Temmuzda testlerim gayet güzel çıktı ama bebek 5+4 günlük olarak görüldü ama dün yani 30 temmuzda başka bi doktora ve hastaneye gittim 7+3 günlüktü SATa göre ilk kez vajinal ultrasonla bakıldı ve kalp atımı alınamadı bebek de boyut olarak 5+6 günlük olarak görüldü yolk kesesi de fazla büyümüş olduğunu söyledi doktor bu bi sorun bebek fazla gelişmemiş dedi ve haftaya salı da eğer gelişim görülmez ve kalp atımı alınmazsa bebeği alacaklarını söyledi :KK43:( başına böyle bişey gelip olumlu veya olumsuz sonuçlanan arkadaşlar lütfen bana tecrübelerinizi yazar mısınız çok endişeliyim :KK42::KK42::KK42:

canım benim 3 aylıkken kalp atışı durdu ve aldılar bebeğimi. olabiliyor malesef. inş senin bebeğin sağlıklıdır

canım benim 3 aylıkken kalp atışı durdu ve aldılar bebeğimi. olabiliyor malesef. inş senin bebeğin sağlıklıdır
Başın sağolsun canım çok üzüldüm :KK43:( İnşallah dediğin gibidir sağlıklıdır.. Herşey bugün belli olucak elim ayağım tutmuyo bana dua edin lütfen :KK43:

Benim aksamlari oluodu yemek yerken bulaniodu o kadar gögüs hassasiyeti vardi kasik siskinlik kabizlik gibi
Bir haftadir yoktu yeniden basladi umutlandim acikcasi
Hadi inşallah canım zaten bebeğinde az da olsa gelişme varmış önemli olan gelişim zaten kalp atışı geç duyulsa da olur belki herşey normale dönmüştür :KK33:

benim de SAT 7 haziran bebek için 16 temmuzda idrar testi yaptım pozitif çıktı hastaneye koştum kan verdim beta hcg 62477 gibi uçuk bi rakam çıktı.. bu değere göre bebek 9 haftalık olmalı dedi doktor müsveddesi, ultrasona aldı keseyi gördü bebeği göremedi. bebek düşmüş 9 haftalık bebeğin kalp atışı duyulması lazımdı dedi. kesen de yamuk yumuk sağlıksız dedi. hemen kürtajla keseyi almamız lazım yoksa yakın zamanda kanaman başlayacak dedi. araya bayram tatili girdi ben ağlamaktan kendimi harap ettim .. bayramdan sonra kendi doktoruma gittim ve ultrasona alır almaz kalp atışını duydum. bebek de 9 haftalık filan değil 6+0 haftalıkmış.. o ilk gittiğim doktora şuanda bütün küfürleri saymak istiyorum ama öfkemi o bile yatıştırmaz... eğer ona kalmış olsaydım bebeğimi kürtajla alacaktı benden.. ankaranın en iyi özel hastanelerinden birinde oluyor üstelik bu olay. beta hcg değeri hafta belirleme olarak yanıltıcı olabilirmiş tamamen hormonlarla ilgiliymiş. kesemin yamuk yumuk olması da yeni oluşmaya başladığı için şekilleniyormuş..
o yüzden sen de kalp atımını duymak için acele etme. Ve en az 2-3 doktora daha görün. bu devirde tıp diplomasını bakkaldan alıyorlar herhalde..

benim de SAT 7 haziran bebek için 16 temmuzda idrar testi yaptım pozitif çıktı hastaneye koştum kan verdim beta hcg 62477 gibi uçuk bi rakam çıktı.. bu değere göre bebek 9 haftalık olmalı dedi doktor müsveddesi, ultrasona aldı keseyi gördü bebeği göremedi. bebek düşmüş 9 haftalık bebeğin kalp atışı duyulması lazımdı dedi. kesen de yamuk yumuk sağlıksız dedi. hemen kürtajla keseyi almamız lazım yoksa yakın zamanda kanaman başlayacak dedi. araya bayram tatili girdi ben ağlamaktan kendimi harap ettim .. bayramdan sonra kendi doktoruma gittim ve ultrasona alır almaz kalp atışını duydum. bebek de 9 haftalık filan değil 6+0 haftalıkmış.. o ilk gittiğim doktora şuanda bütün küfürleri saymak istiyorum ama öfkemi o bile yatıştırmaz... eğer ona kalmış olsaydım bebeğimi kürtajla alacaktı benden.. ankaranın en iyi özel hastanelerinden birinde oluyor üstelik bu olay. beta hcg değeri hafta belirleme olarak yanıltıcı olabilirmiş tamamen hormonlarla ilgiliymiş. kesemin yamuk yumuk olması da yeni oluşmaya başladığı için şekilleniyormuş..
o yüzden sen de kalp atımını duymak için acele etme. Ve en az 2-3 doktora daha görün. bu devirde tıp diplomasını bakkaldan alıyorlar herhalde..
Çok sevindim canım Allah bebeğini sana bağışlamış inşallah tamamına da erdirir sağ sağlim kucağına alırsın :KK33: Benim bu zaten ikinci doktorum önceki bana da hiç güven teşkil etmemişti ama tabi yine de içimizin rahat olması açısından başka doktora daha gözükmeyi düşünüyorum bugünki kontrolüm olumsuz olursa

Çok sevindim canım Allah bebeğini sana bağışlamış inşallah tamamına da erdirir sağ sağlim kucağına alırsın :KK33: Benim bu zaten ikinci doktorum önceki bana da hiç güven teşkil etmemişti ama tabi yine de içimizin rahat olması açısından başka doktora daha gözükmeyi düşünüyorum bugünki kontrolüm olumsuz olursa

inşallah bugünkü randevun olumlu olur da gerek kalmaz başka şeylere.. sen kalbini ferah tut.. bebeğin içinde bi yerlerdeyse onu üzmüş olursun yok yere, o yüzden bol bol duanı et ve öyle git ultrasona.. inşallah iyi haberlerle gelceksin :)

X