- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi gibigibiyim
gibigibiyim su siralar kontroldedin cnm hayirli haberle gel insAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha cok yeni canim saglicakla kucagina al insAllah24.5 çıktı sonucum. inş birkaçgün içinde artar. güzel haberlerini bekliyorum
en yakın zamanda seninde mutlu haberlerini alırız inş.Daha cok yeni canim saglicakla kucagina al insAllah
Kacinci haftadasin bata göre canimçok sağol, rahatlatıcı bir değer çıkmadı ama yine de umutsuz değilim gibigibiyim i merak ediyorum inş hayırlı haberler verir
Amin insAllah canimen yakın zamanda seninde mutlu haberlerini alırız inş.
aslında benim karışık normalinde ayın 18.in de yumurtam çatlayacaktı ama sağlıklı görünmüyordu kontrolde. dr 1 tane çatlamamış yumurta gördü bunu kurtaralımdedi 22 temmuzda iğne oldumKacinci haftadasin bata göre canim
bata göre 4+1 ama bana göre taş çatlasın 10 günlük:)Kacinci haftadasin bata göre canim
senin ne zaman batAmin insAllah canim
bata göre 4+1 ama bana göre taş çatlasın 10 günlük:)
degerin normal canim sana önerim 8. haftada git öbür türlü cok stres oluo insansenin ne zaman bat
aaaa ne güzel ben son sayfaları okumuştum, inş duyarsın yavrunun küçücük kalbini. eşimde bekle diyor ama nasıl sabrederim bilmem. önce ki hikayem çok karışıktı benimde.degerin normal canim sana önerim 8. haftada git öbür türlü cok stres oluo insan
Bende gibigibiyim le ayniyim 8+2 iki hafadir kalb atisi alamadik persembe gidicem bende insAllah bebek yavas gelisiyor bide
canim valla bir gittim 5+4 keseyi gördukaaaa ne güzel ben son sayfaları okumuştum, inş duyarsın yavrunun küçücük kalbini. eşimde bekle diyor ama nasıl sabrederim bilmem. önce ki hikayem çok karışıktı benimde.
ilk hamilelikte 2 gün geçince gittim 4+1 de 200 dü
5. hafta 1800 de kaldı ilerlemedi,
6. hafta kalp atışı da yoktu kesede çok küçüktü düşer bu dedi, düşmesini bekledim
7. hafta kürtaj için gittim kalbi atıyordu.
8.5 haftada kontrolde kalbi durmuş dedi
şimdidi nasıl bekleyim bilemedim
bazen kalp atışı geç duyuluyor, benim arkadaşım9. haftada duymuştucanim valla bir gittim 5+4 keseyi görduk
bir gittim yolk sac gördük
bi gittim emriyoyu görduk
bi gittim kalb atisi alamadik
bi gittim yine kalb atisi yok
persembe yine gidicem insAllah duyariz mucize gerceklesir
mutluluktan yazmadığını ummuştum.Kızlar hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim ama malesef bebeğimizi kaybetmişiz dün büyük detaylı vajinal ultrasonla bakıldı 6+2 de gelişim durmuş kalbi hiç atmamış bebeğimin ( Yarın tıbbi tahliye yapılacak Hep hayırlısı için dua etmiştim demekki hayırlısı böyleymiş
Canım BAT ne zamandı senin??24.5 çıktı sonucum. inş birkaçgün içinde artar. güzel haberlerini bekliyorum