Kekler - Pastalar 8 Dakikada Pasta ...Resimli

arkadaşım bi şey soracam ben biraz acemiyimde :kedi::kedi::kedi:kahve fincanı yazmışsın türk kahvesi yaptığımız küçük kahve fincanlarıyla mı ölçü yoksa diğer fincanlarla mı:uhm:

ya bende bişi sorucam bizim fırın büyük yani üstü ocaklılkardan doğal olarak tepsilerde büyük :S kaça kaç tepsiniz

bende bugün denedim güzel gözüküyor aksam tadina bakicaz bakalim ins esimde beyenir
pßaylasim icin tsk

arkadaşım şimdi mutfaktayım pastayı denemeye başladım bakalım bakalım becere bilecek miyim çok merak ediyorumdelikafadulden

arkadaşım şimdi mutfaktayım pastayı denemeye başladım bakalım bakalım becere bilecek miyim çok merak ediyorumdelikafadulden

yaptım bileeeeeeeeeeee çok hoş oldu ellerime sağlık bekaydirigubbakcemile3keki biraz kırıldı ama onuda krema ile kamuflaj ettim harika oldu görünüşü tadını bilmiyorum akşam deniycez bakalım.... tekrardan teşekkürler arkadşım tarif icina.s.

ahhhhhh kızlarrr madem çok beğendiniz yaptınız bi foto koyuverseniz şuraya:)))H_SUDE_H bekliyorum foto.....

cok begendım bende yapayım barı davul fırında pek bısey olmuyor yakıp atıyor ama sanırım bu olur annem almıs davul fırıını ıyı dıye

profiline msjı yazdım canım.evet büyük üstü ocaklı fırın doğru.kare büyük tepsia.s

cok begendım bende yapayım barı davul fırında pek bısey olmuyor yakıp atıyor ama sanırım bu olur annem almıs davul fırıını ıyı dıye
hehee walla davul fırın bazı şeylerde çok gerekli ve mükemmel mesela bütün tavuk gibi .....ama tepsi yuvarlaktır değilmi cnm.hımmm olur herhalde ya 8 dakika onutma ama hamuru tepsiye döktüğünde ince olacak hamur.
ama davul fırının derecesini biraz düşük yap şekerim yakabilir.hadi bakalım yapınca yaz olurmu?opuyorumnanaktan

yarın yapıcam sonucu yazarım belkı resmınıde koyarım tepsı yuvarlak ya bakalım ne olcak boyle pratık tarıflerın varsa yaz yaparım bazan annem yapamayınca gırıyorum mutfaga))

olur ya yuvarlakta olur merak etme sen.ama yakma dikkat et. o fırın kavurur hemen çünki.opuyorumnanaktan

balıkesirli ablam :) ellerine sağlık oy oy oy oy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…