Kekler - Pastalar 8 Dakikada Pasta ...Resimli

beğenmene sevindin cnm

ay ne komik insan tepsini kenarlarını siler dimi kendi kendimi nasıl rezil ettimm :kedi:

heheee çok kınıyorum sizi.:)))bulaşık bulaşık ne o öleee:))
güzel görünüyor.ya ne güzel bi duygu bu pasta bu kadar tuttu ve herkes memnun:))))alkisalkisalkis

Ay bu süper bişey, yaptım herkes bayıldı. Ortasına 1 tane muz ve çilek reçeli de koymuştum ben, müthiş bir aroma oldu opuyorumnanaktan

Ay bu süper bişey, yaptım herkes bayıldı. Ortasına 1 tane muz ve çilek reçeli de koymuştum ben, müthiş bir aroma oldu opuyorumnanaktan

aman aman ne güzel yorumlar bunlar yaaa...çok sevindim denediğinize.

çok kolay ve guzel gorunuyo. deniycem..

cnm arkdasimmmm ay bu harika gorunuyo bende yapicam bendeee seni marifetli seni valla ellerine saglik tatlimmm

wylma jose AhuiFelek
çoook sağolun kızlar.öpüyorum hepinizi

Yaa benim pastam niye yumurta koktu. vardır sizde püf noktaları hanımlar, hadi bi el atıverin şu işe:))) (hatta benim mini fırınım var tepsi küçük diye 2 şer ölçüden yaptım)

kayınvaldemde yapar cok güzel oluyo arasına 1 muzda koyabılırsınız arkadaslar bence

denedim ve hoşumada gitti.paylaşımınız için çook teşekkürler opuyorumnanaktan

Yaa benim pastam niye yumurta koktu. vardır sizde püf noktaları hanımlar, hadi bi el atıverin şu işe:))) (hatta benim mini fırınım var tepsi küçük diye 2 şer ölçüden yaptım)

canım çok iyi çırpmalısın mikserle önce şeker ve yumurtayı:)))kokmaz o zaman bide 2 paket vanilya at daha garanti olurvereliniortak

pasta çok güzel görünüyo benim gibi çalışanlar için müthiş pratik bişey çalıştığım için uzun zamandır evde pasta yapmamıştım en kısa zamanda deniycem paylaşımın için çok teşekkürler:dance:

rica ederim şekerim ne demek:))))

rica ederim şulem yaptıkça yedikçe beni hatırlayın arkadaşım:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…