Kekler - Pastalar 8 Dakikada Pasta ...Resimli

ay yaptım geçen gün mis gibi oldu.
koca şeyi tek başıma yedim kaydirigubbakcemile2

ayyy utanrak bişey sormk istiıorm :)) siz kremayı neresine koydunuz ben onu anlıyamadım
içinemi sürdünz.dışınada puding sürdünz sanırım . . ama içindekide pudinge benzio . ne çok soru sordum ben :S

ayyy utanrak bişey sormk istiıorm :)) siz kremayı neresine koydunuz ben onu anlıyamadım
içinemi sürdünz.dışınada puding sürdünz sanırım . . ama içindekide pudinge benzio . ne çok soru sordum ben :S
ay çok güldürdün beni çok yaşa sen emi:))))
evet canım kremayı arasına sürdüm.istersen arasına pudin sür üzerine krem şanti,istersen arasına krema sürdükten sonra meyve muz koy nasıl yaparsan yap çeşitlilik sana kalmış...
benimkinde içindekide dışındakide puding o an o vardı elimde ama daha sonra arasına krem şantiyle böğürtlen reçelini karıştırıp koydum üstünede sadece krem şanti ölede güzel olduyerimseniben

çok güzel görünüyorrr elinize sağlık :) not aldım en kısa zamanda denemek istiyorum inşaallah kaydirigubbakcemile2

canım arkadaşım pastayı yaptım eşim eve geldi hadi annemlere gidelim dedi bende pastamı aldım öyle gittik inan herkes çok beğendi çok hafif çok hoş harikaaaaa yaaa tarif icin tekrar tekrar teşekkürler bi daha ki sefere resmini koyarım canımmmmmm seni kırarmıyım hiç kaydirigubbakcemile5

dün akşam yaptım gene:)
bu sefer 1 paket kabartma tozunu koydum acaip şişti
ama gene enfes olduu :jeyyar:

canım arkadaşım pastayı yaptım eşim eve geldi hadi annemlere gidelim dedi bende pastamı aldım öyle gittik inan herkes çok beğendi çok hafif çok hoş harikaaaaa yaaa tarif icin tekrar tekrar teşekkürler bi daha ki sefere resmini koyarım canımmmmmm seni kırarmıyım hiç kaydirigubbakcemile5
ayyy canım benim nasıl sevindim:)))opuyorumnanaktan

dün akşam yaptım gene:)
bu sefer 1 paket kabartma tozunu koydum acaip şişti
ama gene enfes olduu :jeyyar:
kız niye şişirdinnnn ben şişirin dedimmi sizeeeee:eek:klava:
afiyet olsun.insan bi foto koyarkaydirigubbakcemile3

ooooooooo canım harika görünüyor olsada yesek çayla da ne güzel giderdi kolaya benziyor denemek lazım..cokacimcoook

canım ben dün tekrar yaptım bu harika pastadan.. bu defa krokanlı ve karamelli krema kullandım.. sonuç muhteşem..
resimleri ekliyorum :

markette sadece dr oetkerin karamelli pasta kreması kalmıştı.. tereddüt ederek aldım.. kutusunda krokan tarifi de vardı.. denedim ve muhteşem oldu..
krokan tarifini de yapmak isteyen arkadaşlar için ekliyorm :

1 çay bardağı şekeri eritip karamelize ediyoruz.. bal rengini alınca ufalanmış fındık, badem ve ceviz parçacıkları (1,5 çay bardağı) ekliyoruz karıştırıp ocaktan alıyoruz.. yağlı kapıt üzerine ince bir katman halinde döküyoruz.. soğuyunca ufalayıp pastamızın arasına koyuyoruz.. kıtır kıtır bir lezzet oluyor..
ve krema pompasını da ilk kez az da olsa becerebildim :) farklı lezzet denemelerim b uharika pandispanya tariflerin sayesinde devam edecektir :)
kocaman öpüyorum..

Son düzenleme:
akşam yaptım ağlayan pastam:)))

fotoraf0007vj.jpg

fotoraf00006.jpg

fotoraf00005.jpg

oh ohh ohh ellerine sağlıkkkkk süpersinnn.....

canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan
eski yaptıklarımın resimlerini inceledim yaptıkça elim alışıyor yahu... giderek şekilli çalışıyorum... sayende pasta ustası olacağım vallahi :) sağol tatlım..

X