Kekler - Pastalar 8 Dakikada Pasta ...Resimli

aaaa süper cnmm..yalnız ben hayatta göz kararı ayarlıyamam ununu..acaba bu ölçülere bidaki yapmanda kaç bardak un koyduguna bakarsan hemen deniycem cnmmm:)ellerine sglıkkkkkkk:)

bende bu cuma akşamı yapıp cmrt arkadaşlarıma götürcem içine muz ve fıstıkta koymayı düşünüyorum
ama cikolatalı puding mi yoksa krem santimi daha hafif olur CADIARZU

bende bu cuma akşamı yapıp cmrt arkadaşlarıma götürcem içine muz ve fıstıkta koymayı düşünüyorum
ama cikolatalı puding mi yoksa krem santimi daha hafif olur CADIARZU

canım slm...akşam 2 adet pasta yaptım.biri rulo diğeri yuvarlak.rulo kendimize.yuvarlakta kızımın doğum günü bugün okuluna götürücem kutlama yapacaz.
ben akşam iki pastayada krem şanti sürdüm bolca arasına.ve içine ahududu reçeli döktüm ve pastayı sardım.üzerinede yine krem şanti sürdüm.bu sabah tattım harika olmuş.bence krem santili çok güzel oldu.ama pudinglide yapmıştım daha önce oda güzeldi.ikiside hafif cnm.

bencede ölçülü yazsanız iyi olur
ölçü özürlüyüm

ölçü yazdımya kızlarrrr...
3 kahve fincanı un
3 kahve fincanı şeker
3 yumuta
vanilya
k.tozu
yarım kahve fincanı süt.
büyük kare fırın tepsisine dökülüp kızdırılmış fırında 8 dakika.
tepsiyi margarinledim ve unladım.daha kolay çıkıyor kek

aaaa süper cnmm..yalnız ben hayatta göz kararı ayarlıyamam ununu..acaba bu ölçülere bidaki yapmanda kaç bardak un koyduguna bakarsan hemen deniycem cnmmm:)ellerine sglıkkkkkkk:)

ölçü yü verdim sayfanın en başında amaCADIARZU

yaptımmm
yarın kız arkadaşlarıma götürcem resminide cektim umarım beğenirler
ben içerisine muz ve pasta koydum
ama pek güzel süsleyemedim
yarın sonucu ve resimleri koruumm

yaptımmm
yarın kız arkadaşlarıma götürcem resminide cektim umarım beğenirler
ben içerisine muz ve pasta koydum
ama pek güzel süsleyemedim
yarın sonucu ve resimleri koruumm

hadi bakalım bekliyorum fotoları

ellerine sağlık arkadaşım tarifi görür görmez denedim. şimdi soğumasını bekliyorum. kesinlikle tavsiye ederim çok çok kolay yapılışı. arkadaşta çok güzel anlatmış. tekrar teşekkürler

arkadaşlarımda bende bayıldım
ilk yapışım biraz şekilsiz oldu :kedi:
çok tşk ederim bu tarifi bizimla paylaştığın için a.s.
129.jpg

ay ne komik insan tepsini kenarlarını siler dimi kendi kendimi nasıl rezil ettimm :kedi:

X