Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 8 cm göğüs büyütme

Tahta gibiydi, şimdi az da olsa var. 75 cm göğüslere sahiptim, şuan 83,5
cnm öncelikle teşekkürler fotoğraf yolladığın için.
senin yöntemini kısaca özetlersek;
düzenli adaçayı rezene içmek.
hergün masaj yapmak.
ve spor.
merak ettiğim bişey daha gerçekten hergün sabah akşam yapabildinmi.bu 1 yıl boyunca..
7-8 cmlik büyüme 1 yılın sonunda yavaş yavaş oldu sanırım.

cnm öncelikle teşekkürler fotoğraf yolladığın için.
senin yöntemini kısaca özetlersek;
düzenli adaçayı rezene içmek.
hergün masaj yapmak.
ve spor.
merak ettiğim bişey daha gerçekten hergün sabah akşam yapabildinmi.bu 1 yıl boyunca..
7-8 cmlik büyüme 1 yılın sonunda yavaş yavaş oldu sanırım.

Rica ederim.
Evet, şerbetçi otunu da yeni ekledim rutinime.
Hayır aylarca ara verdiğim oldu.
Ama kesinlikle masajın etkili olduğunu düşünüyorum.

Ya sütbezlerini uyarırsak bu kadar adaçayı rezene filan ne biliyim sağlıklı olur mu ki :KK43:

südyensiz sarkık duruyor gibi okadar soguk suya masaja dikleşmesi gerekmez mi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya sütbezlerini uyarırsak bu kadar adaçayı rezene filan ne biliyim sağlıklı olur mu ki :KK43:
Hiçbir fikrim yok sağlık konusunda ama bitkisel olduğu için zararı olmayabilir diye düşünüyorum. :KK58:

südyensiz sarkık duruyor gibi okadar soguk suya masaja dikleşmesi gerekmez mi

Bilmiyorum ama ben sarkık olduğunu düşünmüyorum, sadece ayrık. O da ağırlıkla göğüs
çalışmam yüzünden olabilir.​

Rica ederim.
Evet, şerbetçi otunu da yeni ekledim rutinime.
Hayır aylarca ara verdiğim oldu.
Ama kesinlikle masajın etkili olduğunu düşünüyorum.
Masaja hic ara vermedin mi canim ? .. Peki 6-7 ay sonrasında da baya bir gelişme oldu mu ya da ne kadarlik bir gelişme oldu ?

Merhaba. Bende gecen yaz rezene adacayi, buz masaji, dusta soguk su soku, ve göğüs masaji uyguladim. 79 cm den 86 cm kadar cikti. Göğüs masaji yaparken kullandığım 2.5 yagiyla göğüslerim cok fazla killandi Allahtan lazer epilasyona gidiyorum. Yoksa basa cikamazdim o killara Size sorum masaj yaparken hangi yagi kullaniyorsunuz. Killanma sikayetiniz oldu mu. Bu arada gogus olcum 80e geri düştü sürekli yapmamız gerekiyor o zaman. Hayatimizin bi parcasi olmali ☺

Merhaba. Bende gecen yaz rezene adacayi, buz masaji, dusta soguk su soku, ve göğüs masaji uyguladim. 79 cm den 86 cm kadar cikti. Göğüs masaji yaparken kullandığım 2.5 yagiyla göğüslerim cok fazla killandi Allahtan lazer epilasyona gidiyorum. Yoksa basa cikamazdim o killara Size sorum masaj yaparken hangi yagi kullaniyorsunuz. Killanma sikayetiniz oldu mu. Bu arada gogus olcum 80e geri düştü sürekli yapmamız gerekiyor o zaman. Hayatimizin bi parcasi olmali ☺
ne kadar süre yaptın canım peki 6 cm geri gitmesinin sebebi aniden bırakmak olabilirmi?
bide 79 dan 86 ya çıktığında sutyen ölçün çok farkettimi?
düz sayılmazdın sanırım..

Göğüs ölçüm üst 82 alt 69 kızlar. Ben 8 cm büyütmek istiyorum göğüslerimi. Bunun için duşta soğuk su masajı yapıyorum. Hergün 1 bardak rezene ve adaçayı karışımını içiyorum. Sizce büyüme elde eder miyim? Daha neler yapmalıyım? (Bu arada önceden üst 75 cm olan göğüslere sahiptim. En küçük beden büyük geliyordu. Çörek otu yağı, masajlarla bu kadar oldu. Şu an 80 takıyorum. Dolgulu kullanıyorum. Silikon taktırmış gibi dekolte oluşturuyor. Artık silikonsuz sütyen kullanmak istiyorum. )
masajı nasıl yaptın ?

canım ben sporu cok seviyorum ama göğüslerim küçülecek diye yapmıyorum sen hangi hareketleri yapıyosun

ne kadar süre yaptın canım peki 6 cm geri gitmesinin sebebi aniden bırakmak olabilirmi?
Canım yalan olmasın ama 2 ay kadar yapabildim tabii fazla düzenli yaptığım söylenemez. Göğüs estetiği yaptırmayı düşünmüştüm o yüzden bununla da artık uğraşmıyım diyip öyle bırakmıştım ama hem estetiğim yalan oldu hemde o 7 cmlık dolgunluk :KK43: tekrar başladım. biraz daha farklı şeyler ama 1 haftada bir dolgunluk hissediyorum. inşallah yılmam devam edebilirm. ha bir de 3 ayda 47 kilodan 44 e düştüm o yüzdende dolgunluk sönmüş olabilir.

sutyen ölçüsünü de sormuşssun canım. o dönem dolgulu 75 beden kullanıyordum ama göğüslerim gayet dolgun iri görünüyolardı. zaten zayıf minyon tipliyim o yüzden dolgunluk kendisini göstermişti. 90 cme çıkmadan da hemen sütyen bedenimi değiştirmek istememiştim.

X