Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne çorbası veriyorsunİyi akşamlar hanimlar 8 aylık bebeğim kabiz olmuş kakasını yapmakda zorlaniyo ben karnını ovarak yaptirdim rahatladı çorba suyu veriyorum ondan yaparmi bilen ler yardımcı olabilir mi
Tel şehriye bazen hazir çorba ne çorbasi olursa evde onu veriyorumNe çorbası veriyorsun
bebeğe hazır çorba mı veriyorsun?Tel şehriye bazen hazir çorba ne çorbasi olursa evde onu veriyorum
Suyundan evet veriyorum yanlış mibebeğe hazır çorba mı veriyorsun?
Durup durup insanların sinirini coşturmak için geliyosun burayaTel şehriye bazen hazir çorba ne çorbasi olursa evde onu veriyorum
Hazır corbadan olabılırTel şehriye bazen hazir çorba ne çorbasi olursa evde onu veriyorum
Sizde yorum yapmayın işinize bakınDurup durup insanların sinirini coşturmak için geliyosun buraya
Çok küçük bebeğin hazır gıdalar verme.Tel şehriye bazen hazir çorba ne çorbasi olursa evde onu veriyorum
Yorumlarıma beğenmedim koymak için mi geldinSizde yorum yapmayın işinize bakın
hazır çorbada katkı maddeleri var zararlı.verme bebeğine.sebzeleri az suda haşla blendarda çek biraz sulandır biraz zeytinyağı ekle bi tık kaynat ılıt onu ver.böyle sağlıklı şeyler yedir yani.Suyundan evet veriyorum yanlış mi
Her zaman değil çok nadir hazır çorba veriyorumÇok küçük bebeğin hazır gıdalar verme.
Hazır çorba mi kendinize bile yapma bırak bebeği...Tel şehriye bazen hazir çorba ne çorbasi olursa evde onu veriyorum
Üslubunu topla konu açtıysan istediğim konuya istediğim yorumu yazarım. el kadar bebeğe hazır çorba verene kadar aç çocuk nasıl bakılır oku araştır doğurmadan önce.Sizde yorum yapmayın işinize bakın
Teşekkür ederimhazır çorbada katkı maddeleri var zararlı.verme bebeğine.sebzeleri az suda haşla blendarda çek biraz sulandır biraz zeytinyağı ekle bi tık kaynat ılıt onu ver.böyle sağlıklı şeyler yedir yani.
Sizde yorum yapmayın yaparsanız düzgün yapınÜslubunu topla konu açtıysan istediğim konuya istediğim yorumu yazarım. el kadar bebeğe hazır çorba verene kadar aç çocuk nasıl bakılır oku araştır doğurmadan önce.
Her zaman hazır çorba değil çok nadir hazır çorbaKız bi kerede şaşırt ya. Hazır çorba verilir mi hiç çocuğa kendiniz sağlıklı bir çorba gayette hazırlayabilirsiniz..