- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.911
- 108
Hiç bir zaman verme. Tarhana çorbası ve gaz yapan çorbalardan da verme. Sebze çorbaları yap ver.Her zaman değil çok nadir hazır çorba veriyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bir zaman verme. Tarhana çorbası ve gaz yapan çorbalardan da verme. Sebze çorbaları yap ver.Her zaman değil çok nadir hazır çorba veriyorum
Teşekkür ederim dikkat ederimHiç bir zaman verme. Tarhana çorbası ve gaz yapan çorbalardan da verme. Sebze çorbaları yap ver.
biz kendimiz yemiyoruz o çorbaları.çorba yapmak çok zor değil.bebek uyuyunca yapıver bir çorba.meyve püresi yap sebze püresi yap.Her zaman hazır çorba değil çok nadir hazır çorba
Teşekkür ederim dikkat ederimHiç bir zaman verme. Tarhana çorbası ve gaz yapan çorbalardan da verme. Sebze çorbaları yap ver.
Nadirde olsa verme işte. O kadar zararlı ki. Sizin aksine bağışıklığı güçlendirici çorba, yemekler hazırlamanız gerek. Bu yaşlarda daha etkili oluyor. Benim mesela bağışıklığım düşük olduğu için sizin çocuklar gibi beslenememişim ( yokluktan ) şimdi acısını fazlasıyla çekiyorum afedersin ota boka alerji, hastalık, uçuk, mantar... bir sürü şeyler çıkıyor. Bunların önüne şimdiden geçmenizi tavsiye ederim. Haşlanmış sebzelerden brokoli, havuç, karnabahar yapın bunlar uğraştırıcı şeyler değil olsa da uğraşılır çocuğunuz için.Her zaman hazır çorba değil çok nadir hazır çorba
Verdiğin şehriye çorbası kabız yapar. Çünkü içinde un var. O kadar bebenin bağırsaklarına ağır gelebilir.Teşekkür ederim dikkat ederim
Diğer çocuğumda boyle bı sorun olmadiTel şehriye de öyle yağlı salçalı, tuzlu, baharatlıdir değil mi?
Hele hazır çorba.
Evde başka çocuğunda var, hiç mi birşey öğrenmedin bu zamana kadar, bebek, çocuk beslenmesi ile ilgili. Pes.
Onu ilerde anlarsınız işte.Diğer çocuğumda boyle bı sorun olmadi
Anlıyoruz işte.Onu ilerde anlarsınız işte.
İlla şuan bir sorun olmasına gerek yok bu kadar basit şeyleri bilmek için. Ayrıca ayına uygun olmayan yetişkin yemeklerinin, hele hazır çorba gibi en sağlıklısiz çorbaları yedirmenin zararı hemen çıkmasa da sonra çıkar.Diğer çocuğumda boyle bı sorun olmadi
Teşekkür ederim uğraşırım bebeğim için sorun degilNadirde olsa verme işte. O kadar zararlı ki. Sizin aksine bağışıklığı güçlendirici çorba, yemekler hazırlamanız gerek. Bu yaşlarda daha etkili oluyor. Benim mesela bağışıklığım düşük olduğu için sizin çocuklar gibi beslenememişim ( yokluktan ) şimdi acısını fazlasıyla çekiyorum afedersin ota boka alerji, hastalık, uçuk, mantar... bir sürü şeyler çıkıyor. Bunların önüne şimdiden geçmenizi tavsiye ederim. Haşlanmış sebzelerden brokoli, havuç, karnabahar yapın bunlar uğraştırıcı şeyler değil olsa da uğraşılır çocuğunuz için.
Ögrenmeye çalisiyorum suçmuAnlıyoruz işte.
Bu ülke neden bir gıdım ileri gidemiyor, aha pirinç unu mamasıyla büyüyen nesilden
Bir öncesi patates ve hamur.
Ayhh delireceğim, bir bebeğe sağlıksız şeyler yedirmek istismar sayılmalı en acilinden!
Jddjdjdj Allahim nasip etmeDiğer çocuğumda boyle bı sorun olmadi
Geç değil mi?Ögrenmeye çalisiyorum suçmu
Bize büyuklerimz öyle ögretti 6 7 aylık olunca çorba suyu vs verebilirsin dedilerGeç değil mi?
İkinci çocuğunuzmuş.
Hiçbir bebek 1 yaşına kadar eve yapılan yemekleri yiyemez, bırak hazır çorbayı.
Tuz, salça, acı, bal, şeker, çilek gibi her türlü tropikal ürün, bakla, ambalajlı her ama her ürün, işlenmiş et ve türevleri, paketli tavuklar, uhd süt ve yoğurtlar ve sayamadığım çok şey yasaktır.
Hazır çorba diyorsun…
Büyüklerin nesli başka, bana da 15 günlükken elma havuç suyu vermiş doktor.Bize büyuklerimz öyle ögretti 6 7 aylık olunca çorba suyu vs verebilirsin dediler
Daha öncede biz büyüklerimizden, öğretmenimizden dayak yedik böyle öğrendik demiştiniz siz en iyisi büyüklerinizi örnek almayınBize büyuklerimz öyle ögretti 6 7 aylık olunca çorba suyu vs verebilirsin dediler
Millete burada abuk subuk mesajlar yazacağına, bebek çocuk beslenemsiu ile ilgili bir kitap okusaydın, okumak zor geliyorsa bir sürü doktorun videoları var onları dinleseydin. Hâlâ yapabilirsin, çocuklarını çok küçük daha, bundan sonrasıni kurtar bari.Bize büyuklerimz öyle ögretti 6 7 aylık olunca çorba suyu vs verebilirsin dediler
Daha öncede biz büyüklerimizden, öğretmenimizden dayak yedik böyle öğrendik demiştiniz siz en iyisi büyüklerinizi örnek almayın