Bebek İkinci El 8 AY ve 2 YAŞ AYAKKABI

ARKADAŞLAR

ÖNCELİKLE BU BÖLÜM BEBEK ÇOCUK EŞYA 2.EL BÖLÜMÜDÜR. BURADA 2.EL EŞYALAR SATILIR VE İHTİYAÇ SAHİPLERİ SIFIRLARINA FAZLA PARA VERMEK İSTEMEEYNLERİN YARARLANMASI AMAÇLI AÇILMIŞ BİR YERDİR.
KİMİ ARKADAŞIM 2.EL AYAKKABI ALINIRMI VS DİYE YORUM YAPMIŞ, ARZ TALEP MESELESİ BU TÜR ŞEYLER SİZ ALMAK İSTEMEYEBİLİRSİNİZ VEYA ALMAMIŞSINIZDIR AMA BURADA SÜREKLİ ALIŞVERİŞ YAPAN PEK ÇOK ARKADAŞ VAR. EĞER 2.EL BİR ÜRÜN SATIN ALMAK İSTEMİYORSANIZ ARKADAŞIN KONUSUNA GİRİP BÖYLE BİR YORUM YAPMANIZ GERÇEKTEN ÇOK MANTIKSIZ.
KONU SAHİBİNİ TANIMIYORUM, AYNI YORUM BANADA YAPILMIŞ OLABİLRDİ YAPTIĞINIZ ÇOK YANLIŞ.

ALMAK İSTEYEN İLGİLENEN ARKADAŞLAR GİRER BAKAR YORUMUNU YAPAR YADA PAZARLIĞINI, AMA ALMAYACAK OLAN BİRİNİN ALAYCI BİR ŞEKİLDE GÜLÜP 2.EL AYAKKIBIMI ALINIR DİYE BURAYA YORUM YAZMASINA HİÇ ANLAM VEREMEDİM. ÇOK BOŞ VAKTİNİZ VAR SANIRIM, DAHA FAYDALI ŞEYLERE YÖNELEREK DEĞERLENDİRMENİZİ ÖNERİRİM..

YİNE BİR BAŞKA ARKADAŞ FİYATLARIN YÜKSEKLİĞİNDEN ŞİKAYET EDİP TARTIŞMA BOYUTUNA GETİRECEK ŞEKİLDE YORUMLAR YAPMIŞ. NE GEREK VAR BUNA ANLAM VEREMİYORUM. BURASIDA MAĞAZALAR GİBİ 2.EL ONLİNE ALIŞVERİŞ YAPILABİLCEK BİR SİTEDEN FARKSIZ SİZ MAĞAZADA SATILAN ÜRÜNLER ÇOK PAHALI DİYE MAĞAZA SORUMLULARINA BU TÜR KONUŞMALAR YAPMA GEREĞİ DUYUYORMUSUNUZ DA, BURADA BÖYLE YAPIYORSUNUZ ANLAYAMADIM..

iSTEYEN, İSTEDĞİ ÜRÜNÜ, İSTEDİĞİ FİYATA KOYMAKTA ÖZGÜRDÜR. PAHALI KOYANIN ÜRÜNÜ SATILMAZ VEYA DAHA GEÇ SATILIR UCUZUN ALICISI ÇOK OLUR BELKİ.. BİLEMEYİZ.. BÜTÜN BUNLAR ARZ TALEP MESELESİ. İNSANLARIN SATTIKLARI ÜRÜNLERİ PARA VERİP ALDIKLARINI UNUTMAYIN LÜTFEN. bİZLER ÇOCUKLARIMIZIN 2.EL ÜRÜNLERİNİ YENİ İHTİYAÇLARINI ALIRKEN MASRAFIMIZI MİNİMUMA DÜŞÜRMEK aMAÇLI BURADA SATIŞ YAPIYIORUZ. KİMSENİN KİMSEYİ BURADA YÜKSEK FİYAT YAZDI DİYE TENKİT ETMEYE HAKKI YOKTUR.
İLANI İNCELERSİNİZ SİZE VE BÜTÇENİZE UYMADIYSA PAZARLIK PAYI İSTERSİNİZ VEYA BAŞKA İLANLARA BAKARSINIZ BUNUN KURALI BUDUR.İNİDİRM VEYA PAZALIK PAYINI SORMADAN ÇOK PAHALI YAZMIŞSNZ VS GİBİ YORUMLAR BANA MUHALEFET OLMAKTAN BAŞKA HİÇ BİR MANTIKLI AÇIKLAMA GETİRMİYOR..

merhabalar,

yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum. fakat benim hakkımda yazdıklarınız konusunda yanıldığınızı düşünüyorum. ben kendi fikrimi ve önerimi dile getirdim. kimseye yaptığı şeyden dolayı eleştirmedim ve tartışma yaratacak bir söylemde de bulunmadım. tekrar okuyun isterseniz. yanlış anlamasın diye de üstüne basarak kendi fikrim olduğunu belirttim. burasının amacını çok iyi biliyoruz. ve 1. el satanlarla da aynı pazarlığı yapıyoruz. ben yapıyorum. bu ürün bu kadar etmez kumaşı vs. aşağı düşün diyorum. marka dükkanları hariç tabiki.
neyse uzatmayayım ama hakkımda böyle düşünüp yorum yapmanız beni ziyadesi ile üzdü ve bu yüzden bu yorumu yazmak istedim.
konu sahibi arkadaştan da özür diliyorum öncelikle konusunun böyle tartışmalarla dolmuş olmasını ve eğer kendisi de beni bu şekilde anladıysa. ..
iyi geceler....

Ayakkabılar ile ilgili alım yapmak isteyen arkadaşlar pazartesi kargo yapabilirim.
çocuklardan dolayı sürekli kargo ya gidemeyeceğimden ptesi toplu yapacağım.
ilginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim.

bayıldım bebıslerının ayakkabılarına malesef bebegım yok benımkısı heves ıste bakıp bakıp sevıyorum Allah analı babalı buyutsun canım :)

bayıldım bebıslerının ayakkabılarına malesef bebegım yok benımkısı heves ıste bakıp bakıp sevıyorum Allah analı babalı buyutsun canım :)

amin canım. inşallah doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip eder Allah size tüm dualarım anne olmak isteyenler için.

rudi hanım .kargom geldi, teşekkür ederim. ayakkabılara bayıldım

rudi hanım .kargom geldi, teşekkür ederim. ayakkabılara bayıldım
güle güle kullanın. mor olan chicco gerçekten çk rahat ve sağlıklı
diğerininde görselliği ve şirinliği harika.
güzel günlerde eskitin.

Arkadaslar Şubat ayında rudi arkadasımdan kanz ana kucagi aldım ve ana kucagi işyerime gelmişti emin olun abartmıyorum herkes sıfır yeni ürün sandı bunu söyleme sebebim pahalı diye düşünebilirsiniz ama ürün elinize geçince emin olun değdi deyip pişman olmayacaksiniz şahsen ben bu konuda arkadaşımın kulaklarını olumlu yonden cok cinlattim

canım çok sağol ben kullanmayacağım bir ürünü başkasına yakıştıramam zaten. dolayısıyla kullanırken de dikkat ederim memnuniyetini paylaştığın için teşekkür ederim.
Bu arada bebeğini kucağına almışssındır çoktan güle güle sağlıkla büyütün yavrunuzu.

Son düzenleme:

EVet canım 4 aylik bile olduk .anakucagimiz gercekten cok iyi emin ol verdigim paraya değdi bazı arkadaslar ikinci el ürün mü alınırmış diyorlar gercekten de aldığınız ürün rudi arkadasımızın urunu gibi ise gönül rahatlığıyla alınır boyle bir arkadaşımın da urunu gercekten cok güzel ve tertemizdi büyük kızım hala ondan aldigim lacivert eteğe bayılıyor .burada şu mantık cok önemli kullanmayacağım urunu baskasına yollamayacaksin ki aldığın parayı rahatlıkla kullan ...bizim kiz büyüyünce ana kucağının yeni talplerini buluruz inşallah

merhabalar,
kız ayakkabısından sadece turuncu new balance duruyor.
erkek ayakkabılarının tümü mevcut.
inanın evde kalabalığı sevmediğim için toplu olarak göndermek isterim.
fiyat da yardımcı olurum.

saygılar,

canım sana msj attım özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…