bayıldım bebıslerının ayakkabılarına malesef bebegım yok benımkısı heves ıste bakıp bakıp sevıyorum Allah analı babalı buyutsun canım :)
güle güle kullanın. mor olan chicco gerçekten çk rahat ve sağlıklırudi hanım .kargom geldi, teşekkür ederim. ayakkabılara bayıldım
Arkadaslar Şubat ayında rudi arkadasımdan kanz ana kucagi aldım ve ana kucagi işyerime gelmişti emin olun abartmıyorum herkes sıfır yeni ürün sandı bunu söyleme sebebim pahalı diye düşünebilirsiniz ama ürün elinize geçince emin olun değdi deyip pişman olmayacaksiniz şahsen ben bu konuda arkadaşımın kulaklarını olumlu yonden cok cinlattim
canım çok sağol ben kullanmayacağım bir ürünü başkasına yakıştıramam zaten. dolayısıyla kullanırken de dikkat ederim memnuniyetini paylaştığın için teşekkür ederim.
Bu arada bebeğini kucağına almışssındır çoktan güle güle sağlıkla büyütün yavrunuzu.
merhabalar,
kız ayakkabısından sadece turuncu new balance duruyor.
Erkek ayakkabılarının tümü mevcut.
Inanın evde kalabalığı sevmediğim için toplu olarak göndermek isterim.
Fiyat da yardımcı olurum.
Saygılar,
msj kutun dolu canım. adres belirt göndereyimcanım sana msj attım özelden
e-posta gönderdim size,new balance diğer arkadaşa söz verdim,size bordo sanbe ve mavi nike sandalet uygunsa gönderebilirim.Oglum icin turuncu new balance i ve mavi nike sandaleti 50 tl yaparmisiniz pocahontasx@mynet.com
Merhaba bordo turuncu sanbe ayakkabi satildimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?