Bebek İkinci El 8 AY ve 2 YAŞ AYAKKABI

rudi

Alllah'ım Sana Emanetiz
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
1.728
9
358
Merhaba arkadaşlar;
Kız ve erkek çocuk ayakkabıları mevcut.Değerlendirmek isteyen olursa iletişime geçebilir.
İstanbul Anadolu Yakası

ayakkabılar orjinal markalardır.puma , new balance,sanbe,nike,zara,chicco..
pembe süslü kız ayakkabısı yurtdışından alındı markası;Bediag numarası:23 hediye fiyatını bilemiyrum ben 20 tl satıyorum
puma spor ayakkabı 20 numara hediye geldi. ben 30 tl ye satıyorum.
new balance turuncu 22,5 numara yeşil olanı 23,5 (kalıpları dar o nedenle yarım ya da 1 numara büyük düşünün ) 55 tl ye aldım çok rahat bir ayakkabı 25 tl ye satıyorum tanesini.
nike sandalet mavi lacivert;23 numara 70 tl ye aldım. 35 tl ye satıyorum. kaymaz ve çok şık
nike sandalet pembe mor: 22 numara 70 tl ye aldım.35 tl ye satıyorum.kaymaz ve çok şık
turkuaz çiçekli sanbe sandalet 22 numara 60 tl ye aldım 30 tl ye satıyorum.
sanbe gri kışlık ayakkabı (ilk adım ) 21 numara 60 tl y di sanırım 20 tl ye satıyorum.
zara kahverengi lacivert erkek ayakkabı 22 numara (zara nın da kalıpları dar ayak no su 21 olan a olur) 70 civarıydı sanırım ben 25 tl ye satıyorum.
sanbe bordo turuncu erkek babet 22 numara 70 tl y di ben 35 tl ye satıyorum.
chicco mor bordo kız ilk adım ayakkabısı 21 numara 160 tl ye aldım kaliteli ve çok şık.ben 50 tl ye satıyorum.

Merhaba nasılsiniz ,benim görebildiğim kadarıyla cok guzel ayakkabılar benim büyük kiz 25-26 giyiyor kalibi değişiyor bazen bunlardan bizim kıza uygun var mı acaba

selamlar, evet gerçekten güzeller, çok özenerek almıştım malesef ayaklar hızlı büyüdüğü için az giyebildiler.çocuklarınızla bereber mutluluklar en büyük numara 23,5malesef.

iyi günler

cnm ayakkabılar çok güzel ama yıpranmışlar çok newbalans turuncu ve pembe nike sandalet i beğendim ama fiyatları çok pahalı 2 sine ne yaparsın

cnm ayakkabılar çok güzel ama yıpranmışlar çok newbalans turuncu ve pembe nike sandalet i beğendim ama fiyatları çok pahalı 2 sine ne yaparsın

merhabalar,
öncelikle şunu söyleyeyim newbalans ları yakından görme yada inceleme fırsatınız oldu ise çok yumusak ve rahat bir ayakkabı bebek grubu olarak geçiyor .yumusak oldugu için ayaktan çıkarıldığında silindiği zaman falan içe çömüş gibi duruyor ama giyildiğinde yeniden farksız.yıpranma sizi yanıltmasın.
ikisi 50 tl olur.hayrını görün:)

süslü 12-18 aya uygun mu ,23 no demişsiniz,tabanı nasıl ,dışarıda giyilir mı

süslü 12-18 aya uygun mu ,23 no demişsiniz,tabanı nasıl ,dışarıda giyilir mı
her çocugun gelişimi farklı ne söylesem ki ama benim kızım 16 ay ile 21 ay arasında dönem dönem kullanabildi.kışın külotlu çorap üstüne süslükısa çorap yazın da tek giydirirsin.
tabani gayet iyi sert değil fazla..

Bilmiyorum çok şaşırdım ya
İkinci el ayakkabı almak falan garip gibime geldi
Alanlar kullananlar memnun kaldılar mı acaba

merhaba, açıkçası ben kızım için düşünüyordum ama fiyatı çok istiyorsunuz. ben de ilk çocuğuma hepsinin yenisini çok yüksek fiyatlara almıştım. ikincisi kız olunca gitmedi o yüzden elden çıkardım hem burdan hem de başka sitelerden verdim ama bu kadar fazla istemedim yani. hem de yeni gibi olmasına rağmen. işinize karışmak istemem kesinlikle ama ben sadece tavsiyede bulunmak istedim. eğer fazla ihtiyacınız yoksa 1. el alamayan ihtiyaç sahiplerine ya da fazla para vermek istemeyenlere biraz çare olur. biraz daha düşük tutabilirseniz ben de değerlendirmek isterim. tabi bu benim şahsi kanaatim..

Bilmiyorum çok şaşırdım ya
İkinci el ayakkabı almak falan garip gibime geldi
Alanlar kullananlar memnun kaldılar mı acaba

daha önceden farklı ürünler kydum siteye alanlar teşekkür etmek için emin ol 2 kez aradılar.çok memnun kaldılar. merakınızı gidereyim dedim. Nickin benanneyim ama gerçekten anne olsan ne hissettiklerini anlardın şu mesajı 2 kez düşünüp yazardın.her anne çocuğu için en iyisini ister emin ol.(imkanlar dahilinde)

size özelden msj gönderdım
okudum mesajınızı.tamamdır.dediğiniz gibi oldun.

merhaba; ben zaten fiyat konusunda her msj atana yardımcı oluyorum. benim çocuklarımda ikiz ve henüz 22 aylıklar.ve cinsiyetleri farklı tahmin edin masraflarımızı..birde bü ürünlerin tamamı maksimum 10 ay önce alınmıştır.sitede 3-4 ayakkabı var ki 2 ay olmadı alalı.
ben zaten ihtiyaç sahibi veya eş dostuma da yeteri kadar veriyordum,ama bazı durumlar var ki ihtiyaç sahibi verdiklerimden beni bunalttılar burun kıvırmalar nezaketsiz davranışlar nedenle bu site de değerlendirmek çok daha iyi geldi bana.

Ben daha önce hiç ikinci el ürün almadım ve şaşırdım acaba nasıl oluyor falan gibi
Sadece onları sormak istedim ama siz sanırım bu aralar gerginsiniz biraz ve tersinden anlamışınız.
Saol canım merakımı gidermiş oldun :)
İkinci yazdığına gelincee
Buna cevap vermek istemiyorum heralde bi dalgınlığına falan geldi yada depresyondasın ondan birilerine çatmak istiyosun
Neyse biraz olsun geçmiştir umarım gerginliğin
Bu gerginlikle bebeklerine de zarar verirsin unutma hayatım,biraz daha sakinleş tamam mı

hakkımda yorum yapma yetine bayıldım; tespitlerin sana kalsın. Allah huzur umu ve mutluluğumu bozmasın Allah a şükür diyorum ayrıntıya girmek gereksiz.
ikinci el ürün almadıysan bu forum a girip neye niye bakıyorsun ve dalıp neden konumun içine yorum yapıyorsun.
senden ricam yazma olurmu

Ahahaaha gece gece güldürme
Özel mesaj yazma hakkım olsaydı emin ol ki buraya cevap yazmazdım.Bu sana son cevabım olucak.
Bir dahaki sefere nereye yazıp yazmıycağımı sana sorarım tatlım kabul mü?
Forum takipte gördüm ve girip yazdım nereye yazıcağım sadece beni bağlar.
Senin bu konuda söz hakkın yok tamam mı?Bir daha bana karışma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…