Eki Görüntüle 783271 Eki Görüntüle 783279 Eki Görüntüle 783280 Eki Görüntüle 783281 Eki Görüntüle 783282 Eki Görüntüle 783283 Eki Görüntüle 783284 Eki Görüntüle 783285 Eki Görüntüle 783287 Eki Görüntüle 783289 Eki Görüntüle 783278 Eki Görüntüle 783277 Eki Görüntüle 783268 Eki Görüntüle 783269 Eki Görüntüle 783270 Eki Görüntüle 783266 Eki Görüntüle 783267 Eki Görüntüle 783272 Eki Görüntüle 783273 Eki Görüntüle 783274 Eki Görüntüle 783275 Eki Görüntüle 783291
Merhaba nasılsiniz ,benim görebildiğim kadarıyla cok guzel ayakkabılar benim büyük kiz 25-26 giyiyor kalibi değişiyor bazen bunlardan bizim kıza uygun var mı acaba
cnm ayakkabılar çok güzel ama yıpranmışlar çok newbalans turuncu ve pembe nike sandalet i beğendim ama fiyatları çok pahalı 2 sine ne yaparsın
pembe süslü ve chicco mor son ne yapabilirsiniz
msjınıza yanıt verdim.Eki Görüntüle 783332 Eki Görüntüle 783331 bunlar hakkında özel msj attım size
her çocugun gelişimi farklı ne söylesem ki ama benim kızım 16 ay ile 21 ay arasında dönem dönem kullanabildi.kışın külotlu çorap üstüne süslükısa çorap yazın da tek giydirirsin.süslü 12-18 aya uygun mu ,23 no demişsiniz,tabanı nasıl ,dışarıda giyilir mı
Bilmiyorum çok şaşırdım ya
İkinci el ayakkabı almak falan garip gibime geldi
Alanlar kullananlar memnun kaldılar mı acaba
okudum mesajınızı.tamamdır.dediğiniz gibi oldun.size özelden msj gönderdım
merhaba; ben zaten fiyat konusunda her msj atana yardımcı oluyorum. benim çocuklarımda ikiz ve henüz 22 aylıklar.ve cinsiyetleri farklı tahmin edin masraflarımızı..birde bü ürünlerin tamamı maksimum 10 ay önce alınmıştır.sitede 3-4 ayakkabı var ki 2 ay olmadı alalı.merhaba, açıkçası ben kızım için düşünüyordum ama fiyatı çok istiyorsunuz. ben de ilk çocuğuma hepsinin yenisini çok yüksek fiyatlara almıştım. ikincisi kız olunca gitmedi o yüzden elden çıkardım hem burdan hem de başka sitelerden verdim ama bu kadar fazla istemedim yani. hem de yeni gibi olmasına rağmen. işinize karışmak istemem kesinlikle ama ben sadece tavsiyede bulunmak istedim. eğer fazla ihtiyacınız yoksa 1. el alamayan ihtiyaç sahiplerine ya da fazla para vermek istemeyenlere biraz çare olur. biraz daha düşük tutabilirseniz ben de değerlendirmek isterim. tabi bu benim şahsi kanaatim..
daha önceden farklı ürünler kydum siteye alanlar teşekkür etmek için emin ol 2 kez aradılar.çok memnun kaldılar. merakınızı gidereyim dedim. Nickin benanneyim ama gerçekten anne olsan ne hissettiklerini anlardın şu mesajı 2 kez düşünüp yazardın.her anne çocuğu için en iyisini ister emin ol.(imkanlar dahilinde)
okudum mesajınızı.tamamdır.dediğiniz gibi oldun.
merhaba; ben zaten fiyat konusunda her msj atana yardımcı oluyorum. benim çocuklarımda ikiz ve henüz 22 aylıklar.ve cinsiyetleri farklı tahmin edin masraflarımızı..birde bü ürünlerin tamamı maksimum 10 ay önce alınmıştır.sitede 3-4 ayakkabı var ki 2 ay olmadı alalı.
ben zaten ihtiyaç sahibi veya eş dostuma da yeteri kadar veriyordum,ama bazı durumlar var ki ihtiyaç sahibi verdiklerimden beni bunalttılar burun kıvırmalar nezaketsiz davranışlar nedenle bu site de değerlendirmek çok daha iyi geldi bana.
Ben daha önce hiç ikinci el ürün almadım ve şaşırdım acaba nasıl oluyor falan gibi
Sadece onları sormak istedim ama siz sanırım bu aralar gerginsiniz biraz ve tersinden anlamışınız.
Saol canım merakımı gidermiş oldun :)
İkinci yazdığına gelincee
Buna cevap vermek istemiyorum heralde bi dalgınlığına falan geldi yada depresyondasın ondan birilerine çatmak istiyosun
Neyse biraz olsun geçmiştir umarım gerginliğin
Bu gerginlikle bebeklerine de zarar verirsin unutma hayatım,biraz daha sakinleş tamam mı
hakkımda yorum yapma yetine bayıldım; tespitlerin sana kalsın. Allah huzur umu ve mutluluğumu bozmasın Allah a şükür diyorum ayrıntıya girmek gereksiz.
ikinci el ürün almadıysan bu forum a girip neye niye bakıyorsun ve dalıp neden konumun içine yorum yapıyorsun.
senden ricam yazma olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?