Gidene kadar her gün yaparım testi ben şimdi ama pazartesi gidiim diyprum kan vermeyeSen pazartesi bi kan ver cnm eğer çıkmazsa 2 gün daha bekler bidaha verirsin bende mrk etrim
Allahımmmm hepimize hayırlı haberler nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidene kadar her gün yaparım testi ben şimdi ama pazartesi gidiim diyprum kan vermeyeSen pazartesi bi kan ver cnm eğer çıkmazsa 2 gün daha bekler bidaha verirsin bende mrk etrim
Amin inşallah cnmGidene kadar her gün yaparım testi ben şimdi ama pazartesi gidiim diyprum kan vermeye
Hahha bencede git cnm yap valla ben nasıl yapmışım testi ama gördün mü yarında yapacamGidene kadar her gün yaparım testi ben şimdi ama pazartesi gidiim diyprum kan vermeye
Yapalım tabiHahha bencede git cnm yap valla ben nasıl yapmışım testi ama gördün mü yarında yapacam
Amaan bizden değerlimi başka uğraşcak bişey kalmadı zatenYapalım tabi
Âmin canım İnşaAllah en kısa zamanda hepimize nasip olsun İnşaAllahOlsun cnm sohbet etmiş olduk inşallah rabbim hrpimizin kucağını doldursun. Evimizden çocuk sesleri eksik olmasın inşallah
İnşallaaahhhÂmin canım İnşaAllah en kısa zamanda hepimize nasip olsun İnşaAllah
Peki 14ünden önce hiç test filan yaptnmıKızlar, ben iki iğneli aşılama yaptırdım tüp bebekten önce. Onlarda 12 gün çatlatma iğnesinin etkisi sürdü. Haberiniz olsun. 13 ya da 14. Gün test yapın
Her gün yaptımPeki 14ünden önce hiç test filan yaptnmı
Allah seni peki kan değerin kaç çıktıHer gün yaptım
Ay varya 8.günden beri test yapıyorm paylaştm yaa bugünde yaptım öğleden sonra oda silik çıktı sabah ilk idrarla bakcaz yarın 13.günm daha da net bişey olmazsa yarın yada pazartesi günü kan veririm artk canm sıkıldıkça test yapıyorm yaaBen biraz sabırsızım yaptığım için biliyorum. 12. Güne kadar hep pozitif çıkıyor silik de olsa. 13. Gün iğne etkisi geçiyor
Kan değerime baktırmadım aşılamalarda canım.Allah seni peki kan değerin kaç çıktı
Benden bir tane daha İnşaAllah pozitif olur canım. Güzel haberlerini bekliyorum İnşaAllahAy varya 8.günden beri test yapıyorm paylaştm yaa bugünde yaptım öğleden sonra oda silik çıktı sabah ilk idrarla bakcaz yarın 13.günm daha da net bişey olmazsa yarın yada pazartesi günü kan veririm artk canm sıkıldıkça test yapıyorm yaa
Keşke baktırsaydnKan değerime baktırmadım aşılamalarda canım.
Geçti artık. Tüp bebek tedavisi oldum.11. Günü bu gün. 10. Gün kan değerim 2 çıktı. Bakalım yükselecek mi?Keşke baktırsaydn
Ay inşallah hepimizin yaa Rabbim, kulum 8 sene dayandın buda mükafatın desinBenden bir tane daha İnşaAllah pozitif olur canım. Güzel haberlerini bekliyorum İnşaAllah
Peki onda da kullandığın ilaçlar filan varsa kaset testlere yansıyomu etki süresi filanGeçti artık. Tüp bebek tedavisi oldum.11. Günü bu gün. 10. Gün kan değerim 2 çıktı. Bakalım yükselecek mi?