Ya oda benm kafamı karıştırıyo işte mesela bak ilacın etkisi filanda olabilr ama bugün mesela benmde 12.günüm hadi etkisi bitti diyelim öğlenden sonra yaptım testi çıkarmıydı sizceIlacin etkisi o kadar sürüyor muof of valla hep ayniyiz demek ki ben de kan testi yapana kadar her gün yapcam sanirim ama bende dün silik hic bir sey cikmadi ilk defa bugün cikti
Benden bir tane dahaİnşaAllah pozitif olur canım. Güzel haberlerini bekliyorum İnşaAllah
Az kaldı kızlar kafayı yicezIlacin etkisi o kadar sürüyor muof of valla hep ayniyiz demek ki ben de kan testi yapana kadar her gün yapcam sanirim ama bende dün silik hic bir sey cikmadi ilk defa bugün cikti
Yıkılmadık daha devammmIlacin etkisi o kadar sürüyor muof of valla hep ayniyiz demek ki ben de kan testi yapana kadar her gün yapcam sanirim ama bende dün silik hic bir sey cikmadi ilk defa bugün cikti
Ay inşallah yükselir cnm rabbim emeklerimizin karşılığını güzel meleklerle mükafatlandırsınGeçti artık. Tüp bebek tedavisi oldum.11. Günü bu gün. 10. Gün kan değerim 2 çıktı. Bakalım yükselecek mi?
İnşaAllah canım benim. Cümlemizin İnşaAllahAy inşallah yükselir cnm rabbim emeklerimizin karşılığını güzel meleklerle mükafatlandırsın
Canım sıkıldıkça gidip testlere bakıyorm acaba yanlışlık varmı diyeIlacin etkisi o kadar sürüyor muof of valla hep ayniyiz demek ki ben de kan testi yapana kadar her gün yapcam sanirim ama bende dün silik hic bir sey cikmadi ilk defa bugün cikti
İnşaAllah canım benim. Cümlemizin İnşaAllah
Senin aşılamanın kaçıncı günü canım testini atabilir misin merak ettimCanım sıkıldıkça gidip testlere bakıyorm acaba yanlışlık varmı diye
Ben 6sında çatlatma iğnesi oldum 8inde aşılama yapıldı cnm 12.gün bugünSenin aşılamanın kaçıncı günü canım testini atabilir misin merak ettim
İnşaAllah pozitif olur canımBen 6sında çatlatma iğnesi oldum 8inde aşılama yapıldı cnm 12.gün bugün
Senin aşılamanın kaçıncı günü canım testini atabilir misin merak ettim
Ay inşallah yaa 2 gün önce kan verdim 0.6 çıktıİnşaAllah pozitif olur canım
Çok erken vermişsin canımAy inşallah yaa 2 gün önce kan verdim 0.6 çıktı
Ya ben duramadım ilk defa aşılama yaptırdığım için pek bilgim yok evdede yalnız olunca bunlara sarıyorm işteÇok erken vermişsin canım
Biraz sabretmen lazım. Ayy bunu ben diyorumçok sabırlı gibi
Ben de senin gibiyimYa ben duramadım ilk defa aşılama yaptırdığım için pek bilgim yok evdede yalnız olunca bunlara sarıyorm işte
O zaman yap ama canını sıkma çünkü erkenSabretmem gerektiğini biliyorm ama elimde değil ki aklıma getirmemeye çalışıyorm ama dürtüyolar işte hadi yap hadi yap diye
Evet öyleymişO zaman yap ama canını sıkma çünkü erken
Ama bugün kan sonucu çıkınca internetten baktm bazılarıda negatif filan yazınca gözlerimden kendiliğinden yaşlar aklı bian böyle içim parçalandıO zaman yap ama canını sıkma çünkü erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?