Bence hemen üzülme canim benim, 10.gündw verdin zaten erkendi, doktorun dedigi gibi bir iki güne tekrar ver, 3. bekledin kan sonucuna zaten, belki gec döllenme falan oldu, regl de olmadiysan henüz hic bir sey bitmis degilMoralim çok bozuldu sabah sabah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 Ağustos Aşılama yaptıran varmı bilginize ihtiyacım var. Konuşalm azcık 😊
- Konu Sahibi Kpln1234
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bugün 12.gün test aldm yarn yapcm evde bilmiyorm cnm yaa gerçktn o sonucu görünce kalbim sıkıştı bian burdan baktm bu sonuca negatif diyolar hep internette de yenilenmesi gereken kan diyo yani 48 saat içinde bidaha kan verin diyolar 6 gün var hastalığımada ama sadece kasıklarım ağrıyo arada bide gögsüm sıkışıyo böyle ama ilaçtandır diye düşünüyorm artkBence hemen üzülme canim benim, 10.gündw verdin zaten erkendi, doktorun dedigi gibi bir iki güne tekrar ver, 3. bekledin kan sonucuna zaten, belki gec döllenme falan oldu, regl de olmadiysan henüz hic bir sey bitmis degil
Sen naptn cnm sen nasılsınBence hemen üzülme canim benim, 10.gündw verdin zaten erkendi, doktorun dedigi gibi bir iki güne tekrar ver, 3. bekledin kan sonucuna zaten, belki gec döllenme falan oldu, regl de olmadiysan henüz hic bir sey bitmis degil
Erken gebelik testi miBugün 12.gün test aldm yarn yapcm evde bilmiyorm cnm yaa gerçktn o sonucu görünce kalbim sıkıştı bian burdan baktm bu sonuca negatif diyolar hep internette de yenilenmesi gereken kan diyo yani 48 saat içinde bidaha kan verin diyolar 6 gün var hastalığımada ama sadece kasıklarım ağrıyo arada bide gögsüm sıkışıyo böyle ama ilaçtandır diye düşünüyorm artk
Yok normal test aldm dün öğleden sonra yaptm yine çok hafif silikti ama bilemiyorm artk kafam çok karıştıErken gebelik testi mi
10 günü gecmis hala silik cikmasi belki olumlu bir seydir bence bir kan daha var 1-2 güne hemen olumsuz düsünmeyelim gec döllenme ihtimalini de düsünYok normal test aldm dün öğleden sonra yaptm yine çok hafif silikti ama bilemiyorm artk kafam çok karıştı
Ya hani ne biliyim belki olabilr ama hani insanın bi yerde umudu kırılıyor ya o noktadaym şuan 2 tane test almıştım dur birini yapıyım bi 2 gün geçti kanın üstünden10 günü gecmis hala silik cikmasi belki olumlu bir seydir bence bir kan daha var 1-2 güne hemen olumsuz düsünmeyelim gec döllenme ihtimalini de düsün
Zaten şuan da silik çıkarsa belki olabilr sabah oluyo ya test normalde eğere varsa öğleden sonra yaptığımızda da çıkar demiYa hani ne biliyim belki olabilr ama hani insanın bi yerde umudu kırılıyor ya o noktadaym şuan 2 tane test almıştım dur birini yapıyım bi 2 gün geçti kanın üstünden
Ben de az önce yaptim, dün de yapmistim, dün net bi sekilde tek cizgiydi bugün bir tane daha silik cizgi var ben de cok heycanlanmiyorum9. Gün henüzZaten şuan da silik çıkarsa belki olabilr sabah oluyo ya test normalde eğere varsa öğleden sonra yaptığımızda da çıkar demi
Yapmaktan vazgeçtim bi tanıdık vardı oda aşılama yaptırdı onun üçüz oldu teki öldü 2 si yaşıyo şuanda daha karnında oda 12.gün yapmış 0.5 çıkmış bekle dedi bide sağlık ocağında değilde hastanede kan ver dediBen de az önce yaptim, dün de yapmistim, dün net bi sekilde tek cizgiydi bugün bir tane daha silik cizgi var ben de cok heycanlanmiyorum9. Gün henüz
Erkenmiş onu çok iyi öğrendim sıkma canını 14.günü bekle sende cnm ben 2 gün daha beklicem ondan sonra 4 gün kalıyo çıkmazsa bişey hasta olurum zatenBen de az önce yaptim, dün de yapmistim, dün net bi sekilde tek cizgiydi bugün bir tane daha silik cizgi var ben de cok heycanlanmiyorum9. Gün henüz
Evet öyle, biraz daha dayanalim bakalimErkenmiş onu çok iyi öğrendim sıkma canını 14.günü bekle sende cnm ben 2 gün daha beklicem ondan sonra 4 gün kalıyo çıkmazsa bişey hasta olurum zaten
Aynn öyle cnm ama beklemek o kadar zorki çok daralıyorum yalnızım bide eşim tır şoförü sıkıldm kendi kendime sürekli kuruyormEvet öyle, biraz daha dayanalim bakalim
Cok iyi anliyorum ben d öyleyim cok sabirsizim zaman da gecmiyor bir türlüüüAynn öyle cnm ama beklemek o kadar zorki çok daralıyorum yalnızım bide eşim tır şoförü sıkıldm kendi kendime sürekli kuruyorm
- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 53
- 33
Canım sağlık ocağında yaptı isen çıkar kiTabiki orası öyle bu arada ben hala kan sonucumu öğrenemedim yaa
Aynn öyle yaa napcaz biz böyleCok iyi anliyorum ben d öyleyim cok sabirsizim zaman da gecmiyor bir türlüüü
Bugün sabah çıktı cnm daha sonuç 0.6 çıktıCanım sağlık ocağında yaptı isen çıkar ki
- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 53
- 33
Hayırlısı olsun canım zaten var hastalığına daha bekle stres yapmaBugün sabah çıktı cnm daha sonuç 0.6 çıktı
Aynn öyle cnm yaa beklicem bakalm bide bişey dicem bu kaset testler varya onlarda kuruma çizgisi filan diyolar yaa doğru değil bence yaa ben hamile değilken yaptığım testlerde tek çizgi vardı kuruma çizgisi yoktu hiç ben az önce test yaptm yine bu sefer çok silik ikinci çizgi var yarn sabah tekrarlıcam amaHayırlısı olsun canım zaten var hastalığına daha bekle stres yapma
Sabir dilicezAynn öyle yaa napcaz biz böyle