Karın gurultusu çok olan varmı benim adetim de olurdu yine adet mi Olcam acaba birde sivilcem çok
benimde 13. gunum 9. günümde test yaprım negatifti test yapmaya da korkuyorum test de yok elimde daha adeti bekliyorum göğüste acıma falan yok hafif kasık ağprısı var şuanMerhaba bende aşılamanın 13. Günümdeyim sivilcem çok çıktı karnım gurulgurul göğüslerim çok büyüdü böyle olup hamile olan varmı acba???
Ne olsun aynı bende temizlikle filan kafa dağıtıyomHic napiim kafami dagitmaya calsiiyorumHer sey allahtan, demek ki henüz vakti degilmis Sen nasilsin
Test yaptınız mıKarın gurultusu çok olan varmı benim adetim de olurdu yine adet mi Olcam acaba birde sivilcem çok
Ben test yaptım az önce kocaman bir negatif moralim bozuldu nasip
Test yaptınız mı
Yarın vereceğim kuzum ama umudum yok pek benimSen ne yaptın verdin mi kan ?
Bende pek umutlu vermemiştim kanı. Rabbim yüzünü güldürsün güzel haberler almayı nasip etsinYarın vereceğim kuzum ama umudum yok pek benimAllahım yüzüme baksın inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun canımBende pek umutlu vermemiştim kanı. Rabbim yüzünü güldürsün güzel haberler almayı nasip etsin
Evet 14. Günümde yaptım negatif çıktı çok üzgünümTest yaptınız mı
Üzülme kuzum rabbim hayırlısını versin. Dua et elbet seninde güzel meleklerin olcak.Evet 14. Günümde yaptım negatif çıktı çok üzgünüm
Teşekkür ederim inşallah isteyen herkesin bebeği olurÜzülme kuzum rabbim hayırlısını versin. Dua et elbet seninde güzel meleklerin olcak.
Üzülme kuzum vardır vakti , Allah büyük gönlüne göre versin inşallahEvet 14. Günümde yaptım negatif çıktı çok üzgünüm
Ne zaman oldunuz acaba bende klomen ovitrelle ve aşılama oldum 22 sinde ovitrelle 23ünde de aşılama oldum ne gibi belirtiler var sizde bende çok merak ediyorum ama 7 eylülde kan tahlili yaptır dedi doktorum az kaldı ama sabredemiyorumBen de femara ve çatlama iğnesi kullandım ama sonra da aşılama oldum, hayırlısı bakalım :)
Bende 22 sinde aşılama oldum bir haftadır sürekli ağrım var adet olacam diye bekliyorum testte yapmadım doktor 5 6 Eylül de gel dedi gitmeye de korkuyorum evde adet olmayı bekliyorum okadar umutsuzumNe zaman oldunuz acaba bende klomen ovitrelle ve aşılama oldum 22 sinde ovitrelle 23ünde de aşılama oldum ne gibi belirtiler var sizde bende çok merak ediyorum ama 7 eylülde kan tahlili yaptır dedi doktorum az kaldı ama sabredemiyorum
Gdr. MFK yönteminindeneyın bence binler insan var o yöntemle hamile kalan4 yıldır olmuyor, eşimde sperm sayısı düşüklüğü var, bitkisel her türlü takviye denedik çok az artış oldu, dpktorum bu sayıyla aşılama deneyebiliriz dedi, olmazsa tüp bebek deneyelim dedi, inşa ona gerek kalmaz :) sende durumlar nasıl?
Bende maalesef biraz önce dayanamayıp test yaptım ama tek çizgi 7sinde kan ver demişti doktorum erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı herhalde değil mi yoksa erken mi yaptımBende 22 sinde aşılama oldum bir haftadır sürekli ağrım var adet olacam diye bekliyorum testte yapmadım doktor 5 6 Eylül de gel dedi gitmeye de korkuyorum evde adet olmayı bekliyorum okadar umutsuzum
Bende maalesef biraz önce dayanamayıp test yaptım ama tek çizgi 7sinde kan ver demişti doktorum erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı herhalde değil mi yoksa erken mi yapt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?