- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.632
- 63
- 34
Üzüldüm canım. Hayırlısı olsun inşaAllah ben de hasta oldum.Hasta oldum cnm ben bugün daha vardı ama anlamadım.
Tamam yazarım inşallah canımSonucunu öğrenince burdan yazarmsn cnm mrk ettimde
Tamam canımTamam yazarım inşallah canım
Saol cnm. Aslında ağrım filan yok normal geliyo ama çokta gelmiyo öyle normalde benm ilk gün sancıdan kıvranmam lazm ama galiba ilaçlardan olduÜzüldüm canım. Hayırlısı olsun inşaAllah ben de hasta oldum.
Benim de öyle olurdu bu ay ağrım olmadı ilaçların etkisiSaol cnm. Aslında ağrım filan yok normal geliyo ama çokta gelmiyo öyle normalde benm ilk gün sancıdan kıvranmam lazm ama galiba ilaçlardan oldu
Belkide şimdi ne yapmayı düşüyosn cnmBenim de öyle olurdu bu ay ağrım olmadı ilaçların etkisi
İstanbul’da özel bir hastanede tüp bebek deneyeceğim tekrar fakat şuan testeredişli aslan pençesi çayı içiyorum. Eşimle beraber de çoban çökerten çayı içiyoruz. Yediklerime dikkat ediyorum. Prowomen takviye vitamin aldım onu kullanacağım. Yani yumurta kalitemi arttırmaya çalışıyorum. Sen ne yapacaksın ?Belkide şimdi ne yapmayı düşüyosn cnm
Valla bende biraz dinlenicem çünkü iğneler filan baya mahvoldum. Bizim bi sıkıntımız yok ama bende biraz kilo verip yumurta kalitesi ve sperm için biraz takviyeler kullanıcam en azından kendiliğimden kalabilrsem benm için daha iyi olurİstanbul’da özel bir hastanede tüp bebek deneyeceğim tekrar fakat şuan testeredişli aslan pençesi çayı içiyorum. Eşimle beraber de çoban çökerten çayı içiyoruz. Yediklerime dikkat ediyorum. Prowomen takviye vitamin aldım onu kullanacağım. Yani yumurta kalitemi arttırmaya çalışıyorum. Sen ne yapacaksın ?
Aynen canım iğnelerin etkisi devam ediyor zaten belki kendiliğinden olur dediğin gibi her şeyden önemlisi moral.Valla bende biraz dinlenicem çünkü iğneler filan baya mahvoldum. Bizim bi sıkıntımız yok ama bende biraz kilo verip yumurta kalitesi ve sperm için biraz takviyeler kullanıcam en azından kendiliğimden kalabilrsem benm için daha iyi olur
Çatlatma iğnesinin etkisi 12 günden sonra kesin geçmiş oluyor, 12 günü geçtiyse inşallah geliyo bebişMeehaba arkadaşlar ben 8 senelik evliyim daha öncesinden 4 tane 8 ve 10 hafta olmak üzere kayıplarım oldu o yüzden şuan bilinmeyen infertilite oluyorm. Genetik testlerim ve yapılan testlerde herhangi bi sıkıntım yok. Olmaması için bi sebepte yok. Bizde bu yüzden aşılama denemek istedik. Kontroller sonrasında 1 tane yumurtam oldu diğerleride yakındı tabi doktorum 1 tane yumurtanın olması daha iyi dedi çoklu gebelikte anne karnında su biriktiğinden hem anne hem bebek zarar görebileceğinden istemedik. Ayın 6sında çatlatma iğnesi ovitrelle oldum. Ayın 8 inde de aşılama yapıldı bugün 10.günüm sabah kan verdim. Ama sonuç yarın öğleden sonra çıkıcakmış. Bende 3 gün önce dayanamayıp test yapmıştm. Silik çizgi çıktı daha 2. Dakikadan ama iğnenin etkisinden olabileceğini gördüm burdaki yazılarda o yüzden bugünü bekledim kan verdikten sonra sonuç çıkmayınca bende ister istemez panik olmaya başladım test vardı evde dayanamadım yaptmyalnız ikindi saatine yakındı çok belli belirsiz silik çıktı. Bende sizlerden bilgi almak için buraya yazıyorm yoksa sıkıntıdan bunalıcam Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
Tabikide öyle cnmAynen canım iğnelerin etkisi devam ediyor zaten belki kendiliğinden olur dediğin gibi her şeyden önemlisi moral.
Merhaba evet dediğin gibi 12.gün silik çizgide kayboldu. 14.gün hasta olsum zatenÇatlatma iğnesinin etkisi 12 günden sonra kesin geçmiş oluyor, 12 günü geçtiyse inşallah geliyo bebiş
Benim de sebepsiz infertilite 2 aşılama, 1 tüp bebek denememiz var. 5 tane de kaybım var. 6 yıl sonra en beklemediğimiz anda kontrole gitmişken hayırlı olsun dedi doktor. Meğer hamileymişim inşallah size de en kısa zamanda böyle güzel süpriz nasip olurMerhaba evet dediğin gibi 12.gün silik çizgide kayboldu. 14.gün hasta olsum zaten
Teşekkür ederimBenim de sebepsiz infertilite 2 aşılama, 1 tüp bebek denememiz var. 5 tane de kaybım var. 6 yıl sonra en beklemediğimiz anda kontrole gitmişken hayırlı olsun dedi doktor. Meğer hamileymişim inşallah size de en kısa zamanda böyle güzel süpriz nasip olur
Naptn cnm nasıl gidiyo hamilelikCumartesi günü canım o zaman adet tarihim bir gün geçmiş oluyor cumada kan veririm
Cnm sen naptn bugün 12.gündü galiba senn kan verdin miBen iki tane yaptim bugün, ikisinde de ikinci cizgi silik görünüyor, ayni testten gecen aylardan da var karsilastirdim bariz tek cizgi, bence kuruma cizgisi falan degil
Bende yok canım malesef adet olmadım daha ilaçı bıraktım olurum inşallahSonucunu öğrenince burdan yazarmsn cnm mrk ettimde
En iyisi canım bizde 2 ay dinlenecez ve takviyeleri sipariş verdim kilo için sprem için benim için bide böyle deneyelim bakalımValla bende biraz dinlenicem çünkü iğneler filan baya mahvoldum. Bizim bi sıkıntımız yok ama bende biraz kilo verip yumurta kalitesi ve sperm için biraz takviyeler kullanıcam en azından kendiliğimden kalabilrsem benm için daha iyi olur
Vallaha kasık ve karın ağrılarım var normal sanırım dinlenmeli geçiyor zaman. Sabırsızlıkla cumayı bekliyorum keseyi görmek için. Bugünde tekrar kan verdim bakalım değer kaç olmuşNaptn cnm nasıl gidiyo hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?