HahhahaDepresyondaiçime bi korku girmeye başladı, test yaptım ya onum da heycanı sardı ama erken yaptım diye de pişman oldum, anlaycagn karışık
İnşallah yaHahhahagüzel bekleyişler olsn inşallah cnm
Yaa zaten sadece 3 ay deniyormuşsun onun verdiklerini galibaDenedim, 3 ay onun dediklerini yaptım, aşılama tüp bebek bu yollara girmeden her şeyi denedim ama nasip olmadı
Evet canım üç ay, sonra bi ara verip olmazsa tekrar deneyebilirsinizYaa zaten sadece 3 ay deniyormuşsun onun verdiklerini galiba
Valla nasıl anlatsamİnşallah yasizler nasılsınız nasıl gidiyoor
Anladm cnm inş tutarda gerek kalmazEvet canım üç ay, sonra bi ara verip olmazsa tekrar deneyebilirsiniz
Eş paketimi kullandınzEvet canım üç ay, sonra bi ara verip olmazsa tekrar deneyebilirsiniz
Aman aman bütün belirtiler gelsin inşallahValla nasıl anlatsambenimkiler sakin kimseden ses yok gelen gidende yok sabah son testimi denicem eğer ordada bişey belli olmazsa belki yarın yada pazartesi kan vermeyi planlıyorum tabi o zmna kadar bekleyebilrsm ama arada kasıklarım sızlıyo böyle alt tarafım filan sızlıyo gögüslerimde hassaslık yok ama damarlarım sızlıyo nedense
Evet canım onu yaptık, hatta biz yaptığımızda kapaül yoktu o korkunç balları kaşık kaşık yedikEş paketimi kullandınz
Ay inşallah yaaAman aman bütün belirtiler gelsin inşallahben de pazartesi salı kan veriim diyprum
Evet canım onu yaptık, hatta biz yaptığımızda kapaül yoktu o korkunç balları kaşık kaşık yedikşimdi hepsinin kapsülü var
Söz verememAy inşallah yaadayanabilcen mi
Bende elhamdulillah her şey çok iyi, vitaminler hormonlor, adetim de yumurtlamam da düzenli,çok bi şey fark etmesi tek etkisi kilo olduPeki senn kullandıkların onların sende etkileri oldumu
HormonlardandırBende elhamdulillah her şey çok iyi, vitaminler hormonlor, adetim de yumurtlamam da düzenli,çok bi şey fark etmesi tek etkisi kilo olduçok iştah açıyor, ben de en azından açtı, eşimde olmadı
Canım ben kırmızıları gördümAy inşallah yaadayanabilcen mi
Yaa kıyamam cnm ama eminmsnCanım ben kırmızıları gördümtutmadı tüp bebek
Bende pek ümitli değilimmCanım ben kırmızıları gördümtutmadı tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?