8.5 aylik kızım var spiral kayması sonucu sanırım Hamileyim

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Merhaba hanımlar 25 şubatta regl oldum ve hemen spiral taktırdım sürekli şikayetim vardı karın ağrısı akıntı felan 1 aylık sürem doldu 25 martta kontrol e gittik baktık spiral kaymis doktor uzun süre once kaymis kanda betabeta bakalım dedi negatif çıktı 0.1..
Neyse enfeksiyon yapmış ilaç ve fitil verdi yolladı.
Bugün ve uzun süre şüphem vardı test yaptim pozitif çıktı silik.
Enfeksiyon ilacı aldım ve fitil soktayim :KK43:

Eklentiler

• 2016-03-29 23.29.34.jpg
    2016-03-29 23.29.34.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 1.348
  • 20160329_230032.jpg
    20160329_230032.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 820
  • 2016-03-29 22.57.20.jpg
    2016-03-29 22.57.20.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 726
Son düzenleme:
Bu sabahki testim taze kan gelmiş umarım kaybetmem Bebeğimi erken biliyorum ama üzülüyor insan

Eklentiler

• 20160330_064324.jpg
    20160330_064324.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 796
  • 20160330_064239.jpg
    20160330_064239.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 638
  • 20160330_064223.jpg
    20160330_064223.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 610
Bnde yapacam test suan bnmde basıma türlü türlü seyler geldi iki tne küçük cocugum vr bakalım hayrlısı

Bnde yapacam test suan bnmde basıma türlü türlü seyler geldi iki tne küçük cocugum vr bakalım hayrlısı

Hakkımızda neyse hayırlısı o olsun insallah yatıyorum şimdi bacaklarimi uzattım ağrım yok kırmızı kana gitti aklım kızımda oynayip duruyor yanımda :) kardes diyorum gülüyo daha bilmioki yavrum kendinden behaber

Hakkımızda neyse hayırlısı o olsun insallah yatıyorum şimdi bacaklarimi uzattım ağrım yok kırmızı kana gitti aklım kızımda oynayip duruyor yanımda :) kardes diyorum gülüyo daha bilmioki yavrum kendinden behaber
Hakkında hayrlısı cnm test yptım negatif bnmki ben zaten istemiyordum

Senin hamilelik şüphelerin de bir bitmedi canım ya:)
8 ayda 14 kez gebelik şüphesi yaşadın:KK70:ben neredeyse 6 aydır bebek istiyorum sen 8 aydır istemiyorsun.ben sadece 1 test yaptım.bu senin kaçıncı testin sayamadım:)
İdrar pozitifse kist olabilir.bi dr a gözük derim.

Senin hamilelik şüphelerin de bir bitmedi canım ya:)
8 ayda 14 kez gebelik şüphesi yaşadın:KK70:ben neredeyse 6 aydır bebek istiyorum sen 8 aydır istemiyorsun.ben sadece 1 test yaptım.bu senin kaçıncı testin sayamadım:)
İdrar pozitifse kist olabilir.bi dr a gözük derim.

Kist yok hiçbir şey yok canım emin ol 1 çocuğun olduğunda ve yeni ise anlarsın.
3 aylık iğne iğne gebe kalıp kimyasal yaşadım.
Regl gecikmesi spiral kayması şüphe üzerine şüphe aslında yanlış yapıyorum buraya yazarak..
Demek ki sizin gibi düşünenler var öğrenmek iyi oldu :)

Kist yok hiçbir şey yok canım emin ol 1 çocuğun olduğunda ve yeni ise anlarsın.
3 aylık iğne iğne gebe kalıp kimyasal yaşadım.
Regl gecikmesi spiral kayması şüphe üzerine şüphe aslında yanlış yapıyorum buraya yazarak..
Demek ki sizin gibi düşünenler var öğrenmek iyi oldu :)
Bende 1yıl önce doğum yaptım bu ay şüphrlerim var Allah hayırlısıyla nasip etsin sana da bana da .Öncelikle bazı insanlar yorum yazarken kırıcı olup olmadıklarını düşünmeden yazıyorlar.Biz burada birbirimizle bilgi paylaşımı yapmak destek olmak için burdayız alay edip rencide etmek için değil.senin de hamilelik şüphelerin bitmedi dediği zaman bu arkadaş sana destek olduğunumu sanıyor.hayret birşey.senin kadar bende kırıldım ve sinir oldum ama üzülme yaşadığımız yerde de komşularımız iş arkadaşlarımız böyle alaycı konuşmalar yapabiliyor kırılma üzülme. Benim gibi düşünen daha fazla kişi vardır forumda .Hakkında hayırlısı olsun canım.evlat candır herşeydir heleki daha önce düşük yapan kaybeden ve uzun zaman bekleyenler değerini daha çok bilir.büyütmeye gelince önce Allahın izniyle sonra annelerin desteğiyle büyütülür inşallah

Bende 1yıl önce doğum yaptım bu ay şüphrlerim var Allah hayırlısıyla nasip etsin sana da bana da .Öncelikle bazı insanlar yorum yazarken kırıcı olup olmadıklarını düşünmeden yazıyorlar.Biz burada birbirimizle bilgi paylaşımı yapmak destek olmak için burdayız alay edip rencide etmek için değil.senin de hamilelik şüphelerin bitmedi dediği zaman bu arkadaş sana destek olduğunumu sanıyor.hayret birşey.senin kadar bende kırıldım ve sinir oldum ama üzülme yaşadığımız yerde de komşularımız iş arkadaşlarımız böyle alaycı konuşmalar yapabiliyor kırılma üzülme. Benim gibi düşünen daha fazla kişi vardır forumda .Hakkında hayırlısı olsun canım.evlat candır herşeydir heleki daha önce düşük yapan kaybeden ve uzun zaman bekleyenler değerini daha çok bilir.büyütmeye gelince önce Allahın izniyle sonra annelerin desteğiyle büyütülür inşallah

Çok teşekkür ederim gerçekten kırıldım ama yapılacak birsey yok dediğin gibi çevremizde insanlarımız bu şekilde yargı yapabiliyor çok güzel yazmışsın destekci olduğun için sağolasın hakkımızda neyse hayırlısı o olsun kanim negatif çıktı ona güveniyorum
Suan elimden başka bisi gelmiyor allah razı olsun yazdığın icin

Gebelik şüpheni anlarım da her ay her ay olunca farkındaysan kimse sallamıyor.
Ya bi gidin bana sevgi pıtırcığı numarası yapmayın.
güya hanımefendiler çok kırılganlar narinler düşünceliler.
Sizin inceliğiniz çocuğu olmadığını sandığınız bir kadına"çocuğun olsun anlarsın" diyerek bel altından vurmak mı?
peygamber efendimiz çocuğu olmayan bir kadının yanında çocuğunu öpüp koklayıp seven benim yanıma gelmesin demişken sizin bu yaptığınız hiç yakışmadı.
burada her ay adet olunca kahrolup ağlayıp üzülenler var.başka birine bu muameleyi yapma.
Rabbimin gücüne gider..

Gebelik şüpheni anlarım da her ay her ay olunca farkındaysan kimse sallamıyor.
Ya bi gidin bana sevgi pıtırcığı numarası yapmayın.
güya hanımefendiler çok kırılganlar narinler düşünceliler.
Sizin inceliğiniz çocuğu olmadığını sandığınız bir kadına"çocuğun olsun anlarsın" diyerek bel altından vurmak mı?
peygamber efendimiz çocuğu olmayan bir kadının yanında çocuğunu öpüp koklayıp seven benim yanıma gelmesin demişken sizin bu yaptığınız hiç yakışmadı.
burada her ay adet olunca kahrolup ağlayıp üzülenler var.başka birine bu muameleyi yapma.
Rabbimin gücüne gider..
Canım sana cevapta yazmak istemezdim ama bir şeyi yanlış anlamışsın ben 2 kere bebeğimi kaybettim 3 yıl sonra 9 ayda 270 iğne olarak günlük 7 tane ilaç içerek işyerinde ilacın etkisiyle baygınlık geçire geçire evlat sahibi oldum.senin çocugun yok diye ne vişneli turta nede ben laf söylemedik .Allah aldıysa daha önce bizden evlatlarımızı şimdi ikisini arka arkaya vermesi başımızın üstüne demek istedim.sen anlamak istediğin gibi anlamışsın ayrıca vişneli turtanın sürekli gebeliklerde ilgili seni rahatsız ediyorsa yorum yazma sana zorla okutmuyor kimse yorumları. Ayrıca forumda evlenmeden sevgilisinden hamile kalan kızlara saygı duyarak yorum yazıyoruz da evli bir kadının gebelik şüphesimi rahatsız ediyor çok garip.

Canım sana cevapta yazmak istemezdim ama bir şeyi yanlış anlamışsın ben 2 kere bebeğimi kaybettim 3 yıl sonra 9 ayda 270 iğne olarak günlük 7 tane ilaç içerek işyerinde ilacın etkisiyle baygınlık geçire geçire evlat sahibi oldum.senin çocugun yok diye ne vişneli turta nede ben laf söylemedik .Allah aldıysa daha önce bizden evlatlarımızı şimdi ikisini arka arkaya vermesi başımızın üstüne demek istedim.sen anlamak istediğin gibi anlamışsın ayrıca vişneli turtanın sürekli gebeliklerde ilgili seni rahatsız ediyorsa yorum yazma sana zorla okutmuyor kimse yorumları. Ayrıca forumda evlenmeden sevgilisinden hamile kalan kızlara saygı duyarak yorum yazıyoruz da evli bir kadının gebelik şüphesimi rahatsız ediyor çok garip.
Rahatsız oluyorum demedim.samimi bir şekilde yorum yaptım sadece ayrıca arkadaşın 5-6 kez konusuna denk geldim.içeriği aynıydı dikkatimi çekmiş yazdım sadece.evli ya da bekar değil olay.neyse Allah hayırlısını versin diyerek konuyu kapatıyorum.

arkadaşlar bende çok üzüldüm konunun böyle olmasına bazen istemedende olsa kırabiliyoruz karşımızdakini insanız işte lütfen böyle kırmayalım birbirimizi hepimizin kutsal bir amacı var sıkmayın canlarınızı

arkadaşlar bende çok üzüldüm konunun böyle olmasına bazen istemedende olsa kırabiliyoruz karşımızdakini insanız işte lütfen böyle kırmayalım birbirimizi hepimizin kutsal bir amacı var sıkmayın canlarınızı

Sen kırmadin ki şekerim sorun yok sadece itici bir yorumla yazdı bende bişi demedim uslubumu bozmadim hata bende dedim sürekli açıyorum konu dedim.

Ellerine sağlık canım en güzel bir dille dile getirmişsin ben yazamazdim bu kadar güzel emin ol :)
Rabbim seni evladına bagislasin.
Kaybettigin meleklerin uzuldum emin ol cennette seni bekliyor olacaklar

Ellerine sağlık canım en güzel bir dille dile getirmişsin ben yazamazdim bu kadar güzel emin ol :)
Rabbim seni evladına bagislasin.
Kaybettigin meleklerin uzuldum emin ol cennette seni bekliyor olacaklar
Hiçbir kadın çocuğum var diye olmayanları rencide etmez böyle bir şey zaten insanlığa sığmaz.Allahın takdiri hayırlı zamanda kimine 1. Ayda kimine 5. Yılda verir.Ben kızım olmadan önce hamile bayanları görür çok kıskanırdım üzülürdüm onlarla konuşmak bile istemezdim ama yanlış bir duygu bunu kızım olduktan sonra anladım.Şimdi kızıma her dokunduğunda rabbine şükredip Allahım evlat hasretiyle yananan .yollarını gözleyen yürekten isteyen herkese bu duyguyu yaşar diye dua ederim.Belki çok zorluklarla sahip olduğum için herkesin yavrusuna kavuşmasını istiyorum Allah herkese gönlündeki nasibini versin.Vişneli turta kaybettiğim meleğim için söylediğin söze teşekkür ederim biliyormusun 3.kez hamile kalınca yani kızımda kalp atışlarını duymaya gideceğimiz gün ben sevinemedim tekrardan kaybederim diye içinde bir korku vardı o gün sabah Allaha yalvardım dedimki Allahım kucagıma almayı büyütmeyi nasip edeceksen yavrumu bana ver eğer tekrar acısını yaşayacaksam başında al dedim çok şükür bu sefer bağışladı.Allahım herkese evlat sevgisini yaşatsın bekletmesin özletmesin tez zamanda kavuştursun.

X