- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
Hiçbir kadın çocuğum var diye olmayanları rencide etmez böyle bir şey zaten insanlığa sığmaz.Allahın takdiri hayırlı zamanda kimine 1. Ayda kimine 5. Yılda verir.Ben kızım olmadan önce hamile bayanları görür çok kıskanırdım üzülürdüm onlarla konuşmak bile istemezdim ama yanlış bir duygu bunu kızım olduktan sonra anladım.Şimdi kızıma her dokunduğunda rabbine şükredip Allahım evlat hasretiyle yananan .yollarını gözleyen yürekten isteyen herkese bu duyguyu yaşar diye dua ederim.Belki çok zorluklarla sahip olduğum için herkesin yavrusuna kavuşmasını istiyorum Allah herkese gönlündeki nasibini versin.Vişneli turta kaybettiğim meleğim için söylediğin söze teşekkür ederim biliyormusun 3.kez hamile kalınca yani kızımda kalp atışlarını duymaya gideceğimiz gün ben sevinemedim tekrardan kaybederim diye içinde bir korku vardı o gün sabah Allaha yalvardım dedimki Allahım kucagıma almayı büyütmeyi nasip edeceksen yavrumu bana ver eğer tekrar acısını yaşayacaksam başında al dedim çok şükür bu sefer bağışladı.Allahım herkese evlat sevgisini yaşatsın bekletmesin özletmesin tez zamanda kavuştursun.
Tüyleri diken diken oldu canım hiç merak etme diğer meleklerin seni bekliyor olacaklar orada öpüp koklayacaksin onu.
Kızım içinde bende her sevdiğim kokladigimda şükür edip allahım çocuk hasretiyle yanıp tutusanlara olmayanlar a nasip et onlarda bu güzel duyguyu tadsin koklasin diyorum :)