8.5 aylik kızım var spiral kayması sonucu sanırım Hamileyim

Hiçbir kadın çocuğum var diye olmayanları rencide etmez böyle bir şey zaten insanlığa sığmaz.Allahın takdiri hayırlı zamanda kimine 1. Ayda kimine 5. Yılda verir.Ben kızım olmadan önce hamile bayanları görür çok kıskanırdım üzülürdüm onlarla konuşmak bile istemezdim ama yanlış bir duygu bunu kızım olduktan sonra anladım.Şimdi kızıma her dokunduğunda rabbine şükredip Allahım evlat hasretiyle yananan .yollarını gözleyen yürekten isteyen herkese bu duyguyu yaşar diye dua ederim.Belki çok zorluklarla sahip olduğum için herkesin yavrusuna kavuşmasını istiyorum Allah herkese gönlündeki nasibini versin.Vişneli turta kaybettiğim meleğim için söylediğin söze teşekkür ederim biliyormusun 3.kez hamile kalınca yani kızımda kalp atışlarını duymaya gideceğimiz gün ben sevinemedim tekrardan kaybederim diye içinde bir korku vardı o gün sabah Allaha yalvardım dedimki Allahım kucagıma almayı büyütmeyi nasip edeceksen yavrumu bana ver eğer tekrar acısını yaşayacaksam başında al dedim çok şükür bu sefer bağışladı.Allahım herkese evlat sevgisini yaşatsın bekletmesin özletmesin tez zamanda kavuştursun.

Tüyleri diken diken oldu canım hiç merak etme diğer meleklerin seni bekliyor olacaklar orada öpüp koklayacaksin onu.
Kızım içinde bende her sevdiğim kokladigimda şükür edip allahım çocuk hasretiyle yanıp tutusanlara olmayanlar a nasip et onlarda bu güzel duyguyu tadsin koklasin diyorum :)

Tüyleri diken diken oldu canım hiç merak etme diğer meleklerin seni bekliyor olacaklar orada öpüp koklayacaksin onu.
Kızım içinde bende her sevdiğim kokladigimda şükür edip allahım çocuk hasretiyle yanıp tutusanlara olmayanlar a nasip et onlarda bu güzel duyguyu tadsin koklasin diyorum :)
Sağol canım.Allah herkes için hayırlısını versin.

kanda yokke idrarda nasil varki?
ilk defa boyle bir sey duydum .
kan sasmaz ama idrar sasar .
bence kanda negatifse negatiftir. gununuz gecti mi ki?

yok yokdegilsinizdir.
bu testlerde pozitif cikipda gebe olmayanbi suru tanidigim var.

kanda yokke idrarda nasil varki?
ilk defa boyle bir sey duydum .
kan sasmaz ama idrar sasar .
bence kanda negatifse negatiftir. gununuz gecti mi ki?

yok yokdegilsinizdir.
bu testlerde pozitif cikipda gebe olmayanbi suru tanidigim var.

Kan negatif canım ona inanıyorum zaten de 3 kez pozitif vermesi beni baya bir strese sokmuştu.
Bir daha mı tövbe Yarabbi günüm geçmişti şimdi sokumeyi bekliyorum.
25 Şubat en son regl

Ahh kizlar ahh benim görümcemden duydugum seyleri duysaydiniz bide bi hata ettim korunmayi biraktigimi soyledim 15 tatilde yanindayken gecen tlfda noldu yokmu dedi yok dedim aa baya da oldu oglundada baya ugrasmistin dimiii ben nasil hamile kaldim hic anlamamistim dra bile gitmemistim 2.de oyle olur bnm.heraldeee bilmem.nee nasil bir sacmalik anlamadım

Sonuçta rabbimin bilecegi is kimine bir gecelik iliskide veriyo kimine aeneler sonra kimine hic.. hakkimiDa hayirlisi kismette ne varsa o

Takma görumceni sen boşver ağzı olan konuşur Rabbim en doğru zamanda veriyor zaten sen hiç sıkma canını

Kan negatif canım ona inanıyorum zaten de 3 kez pozitif vermesi beni baya bir strese sokmuştu.
Bir daha mı tövbe Yarabbi günüm geçmişti şimdi sokumeyi bekliyorum.
25 Şubat en son regl
Canım birşey aklıma geldi benim kız 7 aylıkken benim 20 gün gecikti adetim ovulasyon testi vardı evde onlardan yaptım adetin geçtikten sonra hep pozitifti ovulasyon testinde adetten sonra pozitifse hamile olduğunu gösterir normalde hamileyken de yapmıştım pozitiftir.ozaman gebelik testi yapmadım direkt Dr a gittim kan testi yaptırdım sonuç negatif Dr dediki emzirdiğim için lhhormonu yükselirmiş ondan ovulasyon hep pozitifmiş o zaman bi 10 gün sonra kendiliğinden adet oldum.Şimdi sana kesin birşey söyleyemem biraz bekle tekrar kan ver hamile de olabilirsin eğer emziriyorsan hormonların sana oyun oymuyorda olabilir.Benim adet günüm geçeli 10 gün oldu şu an oturduğum yer itibarıyla gebelik testi alamıyorum 10 gün sonra memlekete gidince hem Dr gideceğim hem test yapacağım.

Ahh kizlar ahh benim görümcemden duydugum seyleri duysaydiniz bide bi hata ettim korunmayi biraktigimi soyledim 15 tatilde yanindayken gecen tlfda noldu yokmu dedi yok dedim aa baya da oldu oglundada baya ugrasmistin dimiii ben nasil hamile kaldim hic anlamamistim dra bile gitmemistim 2.de oyle olur bnm.heraldeee bilmem.nee nasil bir sacmalik anlamadım
Keşke görümcene yeniden bebek düşündüpümüzü söylemeseydin bazen akrabalar arkadaşlar senin açığını bulunca laf sokuyorlar.Bende ilk düşüğümde dedelerin mahalle komşusu nerden duymuşsa duymuş biz dedemlere söylememiştik ozaman gelmiş dedemlere senin torunda bebeğini düşürmüş geçmiş olsun bidaha olmaz belki çocuğu olmaz vs demiş 70 yasında kadın.Ben asıl patavatsızı biliyorum bu kadın kayınvalidemin uzaktan akrabası kayınvalidem buna söylemiş buda herkese yaymış hem kayınvalideme kızdım hemde bu kadına.Ayrıca bu kadının evine çağırmasına rağmen gitmedim dedikoducu cadı.Rabbim böyle insanların yarasını bulup tuz basanları bildiği gibi yapsın.Sende ona bir açığını yüzüne vur sonra beni anladınmı de .kendini hiç stres etme hak edene lafını esirgeme Bazıları lafı söylerken akrep gibi sokarlar o iğnenin bazen kendilerini de sokması lazımki yola gelsinler.

Canım birşey aklıma geldi benim kız 7 aylıkken benim 20 gün gecikti adetim ovulasyon testi vardı evde onlardan yaptım adetin geçtikten sonra hep pozitifti ovulasyon testinde adetten sonra pozitifse hamile olduğunu gösterir normalde hamileyken de yapmıştım pozitiftir.ozaman gebelik testi yapmadım direkt Dr a gittim kan testi yaptırdım sonuç negatif Dr dediki emzirdiğim için lhhormonu yükselirmiş ondan ovulasyon hep pozitifmiş o zaman bi 10 gün sonra kendiliğinden adet oldum.Şimdi sana kesin birşey söyleyemem biraz bekle tekrar kan ver hamile de olabilirsin eğer emziriyorsan hormonların sana oyun oymuyorda olabilir.Benim adet günüm geçeli 10 gün oldu şu an oturduğum yer itibarıyla gebelik testi alamıyorum 10 gün sonra memlekete gidince hem Dr gideceğim hem test yapacağım.

Canim emzirmiyorum kızım 2.5 ay emdi beni meme ucum ufaklı biberon verdik ve biberona alıştı 2.5 ay sonunda artık memeyi reddetti.
Regl oldum bu sabah geliyor ama az kahverengi leke ile.
Ya yerlesemeden düştü yada idrar testi benle dalga geçti.
Rabbim gönlüne göre versin 10 gün baya uzun süre :KK43:

Canim emzirmiyorum kızım 2.5 ay emdi beni meme ucum ufaklı biberon verdik ve biberona alıştı 2.5 ay sonunda artık memeyi reddetti.
Erken düşükte olabilir seninki yerleşirken sağlıklı lmadıgı için HCG artmadan düşmüş olabilir hayırlısı olsun canım

ahhh canım ahh herkes yaşıyor bunları sanırım benimde annem sağolsun herkese yaymış düşük yaptığımı şimdi millet soruyor varmı bişi yok göbeğimi gördüklerinde aaa saklıyomusun yoksa diolar (hafif göbek yaptık heray hamileyimdir diye:)) kv muhabbet arasında bişiler söyledi canım sıkıldı aslında kırmak için değil %100 eminim ama hassasım işte bu konuda annem desen ee seninle evlenen herkes doğurdu dedi bebek görmeye gittiğimizde ki onlar hiç korunmadı ben 1-1.5 sene korundum ve yeni ddüşük yapmıştım bunlar okadar zoruma gittiki günlerce ağladım düşün ya öz annem aylardır konuşmuyorum resmi konuşuyorum yani elbet Rabbim nasip edecek banada diyorum ne yapayım bende hemen olmuyor demekki artık eskisi kadar bile hevesim kalmadı

ahhh canım ahh herkes yaşıyor bunları sanırım benimde annem sağolsun herkese yaymış düşük yaptığımı şimdi millet soruyor varmı bişi yok göbeğimi gördüklerinde aaa saklıyomusun yoksa diolar (hafif göbek yaptık heray hamileyimdir diye:)) kv muhabbet arasında bişiler söyledi canım sıkıldı aslında kırmak için değil %100 eminim ama hassasım işte bu konuda annem desen ee seninle evlenen herkes doğurdu dedi bebek görmeye gittiğimizde ki onlar hiç korunmadı ben 1-1.5 sene korundum ve yeni ddüşük yapmıştım bunlar okadar zoruma gittiki günlerce ağladım düşün ya öz annem aylardır konuşmuyorum resmi konuşuyorum yani elbet Rabbim nasip edecek banada diyorum ne yapayım bende hemen olmuyor demekki artık eskisi kadar bile hevesim kalmadı
Bu tarz konuşanları anlayamıyorum,verende vermeyende Yüce Rabbim,bu tur konular çok hassas insan en çokta değer verdiklerine kırılıyor.İnşallah en kısa zamanda tüm evlat isteyenlere Yüce Rabbim meleklerine kavuşturur:))

Erken düşükte olabilir seninki yerleşirken sağlıklı lmadıgı için HCG artmadan düşmüş olabilir hayırlısı olsun canım

olabilir canım yoksa 3 u de farklı marka test nasıl bariz poxitif verebilir videosu bile var damlatir damlatmaz hemen pozitif çıkıyor

Bu tarz konuşanları anlayamıyorum,verende vermeyende Yüce Rabbim,bu tur konular çok hassas insan en çokta değer verdiklerine kırılıyor.İnşallah en kısa zamanda tüm evlat isteyenlere Yüce Rabbim meleklerine kavuşturur:))
aynen canım insan sevdiğine darılır bilerek veya bilmeyerek yaramıza tuz basıyorlar Rabbim evlat aşkıyla tutuşan herkese bu güzel duyguyu yaşatır inşallah er veya geç ben dua ederken bile çevremde 2 kişi vardı 1i 5senedir uğraşıyo 1taneside 10senedir Rabbim önce onlara nasip et derdim 1i doğurdu 1i de hamile :))

Canik bnm seninkine se dahaa cok uzuldum be hadi amaan gorumce iste deyip kestirip attim ama kirilinan anne olunca is degisiyor tabi gerci annende kotu niyetle soylememistir. Torun sevmek istuyodur

Canik bnm seninkine se dahaa cok uzuldum be hadi amaan gorumce iste deyip kestirip attim ama kirilinan anne olunca is degisiyor tabi gerci annende kotu niyetle soylememistir. Torun sevmek istuyodur
annem sağolsun biraz boşboğazdır ne konuştuğunu bilmez onuda öle idare ediyorum ama güceniyorumda amann boşverrrr dedim onada artık kimse umrumda değil ne konuşurlarsa konuşsunlar kendimi yedim bitirdim :))

Bugün adet oldum canım hayırlısı buymuş gecikmenin 15. Gününde geldi kırmızılar.

X