• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 8.5 Aylık Bebeğim Var Beslerken Ağzındakileri Püskürtüyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

citos2903

üç böcek bir çiçek :))
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
6.331
47
163
8.5 aylık bebeğim var yemek yerken ağzındakileri püskürdüyor bunu oyun haline getirdi o çok keyif alıyor ama ben sinir oluyorum bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim tecrübeli annelerden yardım bekliyorum yoksa kafayı yemek üzereyim:5:

8.5 aylık bebeğim var yemek yerken ağzındakileri püskürdüyor bunu oyun haline getirdi o çok keyif alıyor ama ben sinir oluyorum bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim tecrübeli annelerden yardım bekliyorum yoksa kafayı yemek üzereyim:5:

yemek yedirirken bir ayndanda başka şeylerle oyalayın mesela tv açın(trt çocuk pepe benim en büyük kurtarıcım) o zaman nasıl yediklerinin farkına varmıyorlar ama oyalayacak birşey bulamıyorsam yine püskürtüyor ağzından çıkarıp sırıtıyor tam vazgeçmedi o huyundan ..kızım zaten yemede problemli öyle yaptığı zamanlar çıldırıyorum sizi çok iyi anlıyorum..Allah kolaylık versin...

Back