• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim herşeyde beni suçluyor.

Siz sessiz oldugunuz için iyice ezmiş laf etmeye korkar olmuşsunuz. Hamilelikte bile bunu yaptırıyorsunuz. Biraz sesinizi cıkartın.

Kocanızı en iyi taniyan sizsiniz elinizde çevirmekte sizin elinizde gerektiginde alttan almayi gerektiğinde uste cikmayi bilceniz

Merhaba kızlar.Konuya nasıl başlasam bilmiyorum ama eşim başına gelen her şeyde beni suçluyor. Sürekli stres halinde . Iş yerinde bi sorun yaşasa ben senin icin calisiyorum senin için katlanıyorum bunlara diyerek başima kakıyor. Herkesle dertlesir uzun uzun konusur ama benimle hiçbir şey paylaşmaz. Her şeyle kendi mücadele ediyormuş güya. Benim yaptıklarımı hiç görmüyor ben günümü gün ediyorum zannediyor. Simdi 8 aylık hamileyim yani başim agriyor demeye bile korkuyorum kendine dikkat etmiyosun diye kızıyor. Elimi yanlışlıkla yaksam burnumdan getiriyor . yani derdimi unutup onun kızmasiyla uğraşıyorum. Bugün bebegin biraz zayıf oldugunu öğrendik. Şimdi burnumdan getiriyor iyi bakamadın bakamıyosun diye. Gerçekten napacagimi şaşırdım. Bi yandan beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum bi yandan bana sürekli her şeyi idareli kullan diyor manavdan bisey istemeye korkuyorum. Maddi sikintimiz da yok. Kafayi yemek üzereyim. Yani millet hamileyken nazlanir şımarir ben sancilansam bile söylemeye korkuyorum. Bebeğe alışveriş yapmamız lazim onu bile sanki bem kendim için istiyormuşum gibi davranıyor. Nasil başa çıkayım bana bir akıl verin😏
Benim eşimde ne olsa benden bilirdi.Sonra ben ona aynısını yaptim.Parmagi olsun olmasin sen yaptim senin yüzünden demiştim sana tarzında adami delirttim😅Patladı tabi dedim ee sen benden biliodun demek etkinde kaldım bende her seyi senden bilmeye başlamışım alaalal benzeştik demek😉Şimdi olacağı varmış der tabi gene huyu çıkmadı ama daha iyi

Hamile karısına bunları yasatan adama da Allah akıl,fikir ve layığıni versin

Kendinizi ezdirmeye alıştırmıssınız üzgünüm, hata sizde. Ezdirmeyin kendinizi.

Back