77.7den 61.6ya diyetisyensiz nasıl indim

Abacık bu q10 hakikaten bu kadar işe yarıyor mu? İndirime de girmiş alayım bari gratisten. Losyon olan değil mi? C vit li olan
Mesajını yeni gördüm kusura bakma, düzenli kullanımda kesinlikle çok etkili, ama kiloyu verirken süreç içinde kullanacaksın, sonradan kullandığında toparlanma çok zor. Güzellşk merkezine kollarım için gittim, durumu anlattım göbeğimi görmek istedi ve inanamadı 17 kilo gider de hiç mi buruşma olmaz dedi sıkılaştırıcı bu kadar etkili yani. C vitaminli olup olmaması önemli değil temel amacı sıkılaştırmak zaten

Çok güzel gerçekten tebrik ederim. Ben de aynı durumdayım evlenmeden önce 63 kiloydum 17 yaşımda 56ydım sonra 61 63 öyle kaldım. Bi evlendim bi balayına falan gittik aniden kilo aldım şu an 79 80 varım ve çok mutsuzum bu durumdan istediğim gibi kıyafetler olmuyo falan insanın morali bozuluyo . Dediğin gibi ben de hızlı kilo verdiren çayı denedin kesinlikle doğru değil hızlı bir şekilde geri alıyosun. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum az yemeye canım tatlı çekerse o gün ona göre yemeye dikkat ediyorum ama bende biraz tembellik var eringeçlik var eriniyorum yürüyüşe falan ondam pek vermiyorum kilo. 2 yıldır evliyim çocuğumda olmuyo hakkımda hayırlısı olsun inşallah senin adına sevindim

Yeniden diyetteyim. 67 kiloya yaklaştım. Mutfak terazisi aldım (gerçekten ucuz bir şey) , samsung healt ile düzenli olarak yediklerimi kaydediyor ve yürüyorum. Üşengeçlik kilonun en iyi arkadaşıdır. Bu zinciri kırmanız lazım 79 80 kilo ortalama bir türk kadını boyu için gerçekten çok fazla. Biz ne zaman canımız yanarsa o zaman bir şeyler yapan bir toplumuz. Ben menisküs yüzünden girdim bu yola, keşke daha önce girseymişim, çok şey kaçırmışım.

Şuan kaç kilosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…