Aynen. Dengeleriz. Ben kendimce sporumu da yaptımYarın sadece sebze yemeyi planlıyorum
SüpersinnnnMerhaba kizlarbende 76 dan 66 düştüm
Sabah ac karnina bir su bardağı limonlu su içtim ve sekersiz tarcinli kahve ictim sonra lesile yaptim paketli gidalar hic yemedim sekeri hayatimdan çıkardım 3 litre suyumu ictim ve kilom takildiginda 3 gunluk kabak detox yaptim cok guzel gidiyordu taki temmuzda hamile kalinca tekrar biraktim ne de olsa hamileyim dedim ve bir ay sonra bos gebelik olduğunu öğrendimkendimi salmıştım zaten sabah dedim ki bir tartiliyim kilom kac diye 68 olmuşum o kadar emek zahmet vermistim.oysa ki sabah tekrar basliyacagam insallah nasip olursa
Ya veririm insallah kilo almak kolay vermek cok zor benim her yer gidiyor mübarek göbek gitmiyorSüpersinnnnçok güzel kilo vermişsin. Aldığın kiloyu da hemen verirsin bence.
Aynen benimde öyle bacaklarım zaten zayıf ama göbeğim kocamanYa veririm insallah kilo almak kolay vermek cok zor benim her yer gidiyor mübarek göbek gitmiyor
Yaaaa süpeerrrrrDün o kadar yememe rağmen 900 gram vermişim 64.9 çıktım
MerhabaMerhaba kizlarbende 76 dan 66 düştüm
Sabah ac karnina bir su bardağı limonlu su içtim ve sekersiz tarcinli kahve ictim sonra lesile yaptim paketli gidalar hic yemedim sekeri hayatimdan çıkardım 3 litre suyumu ictim ve kilom takildiginda 3 gunluk kabak detox yaptim cok guzel gidiyordu taki temmuzda hamile kalinca tekrar biraktim ne de olsa hamileyim dedim ve bir ay sonra bos gebelik olduğunu öğrendimkendimi salmıştım zaten sabah dedim ki bir tartiliyim kilom kac diye 68 olmuşum o kadar emek zahmet vermistim.oysa ki sabah tekrar basliyacagam insallah nasip olursa
3-4 gündür 18:30 dan sonra yemiyorum. Öğlende hafif geçirmeye çalışıyorum ondan sanırım.Yaaaa süpeerrrrr
Cnm bizde genetik kiz kardesim ve erkek kardeslerimin bile gobisi varAynen benimde öyle bacaklarım zaten zayıf ama göbeğim kocaman
Tesekkur ederim cnmMerhabaMaşallah yine verirsin bu azimle. Ne yapacağını biliyosun İnşallah Allah tekrar nasip eder bebişinizi de
Bence dee. İlla ki sonuç veriyo. Bu arada ben bugün kahvaltısızım3-4 gündür 18:30 dan sonra yemiyorum. Öğlende hafif geçirmeye çalışıyorum ondan sanırım.
Cnm bizde genetik kiz kardesim ve erkek kardeslerimin bile gobisi varya 10 yasinda kizim var inanirmisin onu bile gobisi var insan cok sinir oluyor gobegi görünce
Tesekkur ederim cnmbol eksili haftalarimiz olsun inşallah
İyi dayanmışsın canım kahvaltısız.Bence dee. İlla ki sonuç veriyo. Bu arada ben bugün kahvaltısızımöğlen yemek yicem artık
Ne giysem göbeğim bir yerden fırlıyor. Birde bende sırt tarafında yağlanma yok sadece göbek tanımayan insanlar hamile sanıyorCnm bizde genetik kiz kardesim ve erkek kardeslerimin bile gobisi varya 10 yasinda kizim var inanirmisin onu bile gobisi var insan cok sinir oluyor gobegi görünce
Tesekkur ederim cnmbol eksili haftalarimiz olsun inşallah
Aynen cnm bende oyleyimNe giysem göbeğim bir yerden fırlıyor. Birde bende sırt tarafında yağlanma yok sadece göbek tanımayan insanlar hamile sanıyor
Dünden sonra hiç zor gelmediİyi dayanmışsın canım kahvaltısız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?