Gitmiştir yine 2 kiloYarın yinee tartı günümmm. Bakalım nolduk bu hafta
Afiyet olsun minnoşumÖğlen ve akşamı birleştirdim ıspanak yemeği ve yoğurt2 tane mandalina
O ilk hafta olduğu için o kadar çabuk gitti kuzum. Bu hafta pek sanmıyorum ama 500 gr bile gitse bana yeterGitmiştir yine 2 kilo
Yavaş gitsin ama istikrarlı gitsin kuşumAfiyet olsun minnoşum
O ilk hafta olduğu için o kadar çabuk gitti kuzum. Bu hafta pek sanmıyorum ama 500 gr bile gitse bana yeter
Günaydın canımHerkese günaydınnn iyi karantinalar
Bugün tartım beni 71.2 kg olarak gösterdiSadece 200 gram gitmiş 1 haftada. Ama hedeflediğim takvim ile uyumlu ve istediğim gibi gidiyorum. Bu da iyi bi şey
Önümüzdeki hafta kaçamaksız bir şekilde devam vakti
Aynen öyle canımcım. Önümüzdeki hafta hareket de ekleyecektim zaten. Daha iyi olur artıkGünaydın canımaz olsun kalıcı olsun canım
Günaydın canımHafta sonu sıkıntıdan biraz saçmalayan Çikolata herkese günaydın diler
Bebişim ben artık haftada iki gün tartılıcam. En azından nasıl gittiğini görürümGünaydın canım
Sen bilirsin canım. Seni daha fazla motive edebilir tabiBebişim ben artık haftada iki gün tartılıcam. En azından nasıl gittiğini görürümhem de beklemek çok fazla oluyo artık. Haftada iki iyidir bence
Ben de öyle düşündümSen bilirsin canım. Seni daha fazla motive edebilir tabi
Çok güzel menü olmuşÖğlen yemek yedim. 1 buçuk dilim ayva ve 1 mandalina
Akşam bezelye yemeği bulgur pilavı yoğurt salata
Bi de ben müzik açayım kalkıp oynıyım diyorum spor yapmadığım için. O da yokÖğlen yemek yedim. 1 buçuk dilim ayva ve 1 mandalina
Akşam bezelye yemeği bulgur pilavı yoğurt salata
Canım hafta sonu leslie yapsan evde. Çalışınca masa başında bile insan yoruluyor çünkü zor senin içinBi de ben müzik açayım kalkıp oynıyım diyorum spor yapmadığım için. O da yokeklemek istiyorum ama iş yerinde yorulmasam da sabah erken kalkmak bu saatlerde beni koltuğa yapıştırıyo
Olabilir denerim minnoşumCanım hafta sonu leslie yapsan evde. Çalışınca masa başında bile insan yoruluyor çünkü zor senin için
Yaparsın kuşum inanıyorum sanaOlabilir denerim minnoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?