72.5 den 63'e✔️

Cuma günü ikimizde 70 olalım insaAllah bir 6 li rakamları görsek gerisi çorap söküğü gibi gelecek insaAllah..benim ilk hedefim 65
İnsallah yarabbim🤲 haftaya cuma mı olsun. Ben dedigim gibi gecen cumadan beri 300 gram vermeye calisiyorum

Sende çok güzel bir kilo vermişsin seni tebrik.ediuorum kolay degil 12 kilo vermek masaAllah bir okadar daha vereceğine eminim
Teswkkurler ya. 5 ayımı verdim. Eylul 12 sinde 6 ay olacak ve marta kadar 1 sene olacak. 1 sene koydum hedef. 2 kg daha versem. Eylul 12 sinde totalde 14 kg vermis olucam, tam yarim senede. Sen kactan indin? Ne kadar surede verdin?

Teswkkurler ya. 5 ayımı verdim. Eylul 12 sinde 6 ay olacak ve marta kadar 1 sene olacak. 1 sene koydum hedef. 2 kg daha versem. Eylul 12 sinde totalde 14 kg vermis olucam, tam yarim senede. Sen kactan indin? Ne kadar surede verdin?
Ben 75 kilo yu gördüm ama tam.bir diyette degilim 5 6 aydır iniyorum çıkıyorum veriyorum alıyorum Bende kilo vermek istiyor bir türlü kendimi motive edemiyor dum bana çok iyi oldu bu motivasyon..

Hafta ya cuma.ya kadar kim daha fazla kilo verirse kaybeden kazanana dua etsin 1 hafta boyunca :))
İnsallah, edelim birbirimize😇
Ben 75 kilo yu gördüm ama tam.bir diyette degilim 5 6 aydır iniyorum çıkıyorum veriyorum alıyorum Bende kilo vermek istiyor bir türlü kendimi motive edemiyor dum bana çok iyi oldu bu motivasyon..
Tamam cok sevindim, sen de ipin ucunu kacirmadan vericeksin insaallah. Motive olmusken kararliligimizi birakmayalim💪😇

Dün
Kahvaltim klasik+1,5 dilim cavdar ekmegi

Ögle
2 dilim cavdar ekmegi
Çoban salata
Patlıcan yemeği

Aksam
1 lahmacun

Buralar iyi de, aksam kucuk cikolata yedim ve misafirlikte 1 er kek ve kurabiye

X