- 17 Ekim 2021
- 11.332
- 37.607
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Ahahah konu basligini degistirdim, daha cok degistiririmCanımm burayı unutmuşum takibe aldım seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah konu basligini degistirdim, daha cok degistiririmCanımm burayı unutmuşum takibe aldım seni
GünaydinnnnGünaydııın
Canim, mesajlardan buldum yine kilonu. Hafizam o kadar kötü ki. Cuma 72.70 din. Simdi 100 gram almissin. Sen oyle ifade koyunca dedim, zayifladi mi, neden oyle oldu. 100 gram almissin. Ben 72.30 ya da 200 e inmisim, unuttum. Yarin sabah 72.50 olursun insaallah. Dun az yedin ama neden oldu acaba.72.8 bu sabah
Hımm cnm tekrar baktım da 1500 civarı olmuş , bize fazla mı acaba15 MART PAaZAR
Selam kiZlar, cok cok yorgunum, menumu yaZip cikiyorum. Kalorileri ben sonra hesaplicam. Foto atiyorum, aksam bir dilim cavdarli ekmekle yedim yemegi. Fotoda yok da
Su 3 litrenin bitmesine az kaldi
Spor: temiZlik ve etraf toplama süresini geç zaten dinlene dinlene yaptim
@Zipzip- @Cordelia @HanimKelesimiGetir @Beklenen2 Hedef60kgolmak
İyi geceler, ôptüm
Oldu cnm geçti deAdim toplamda 20.000 olDu galiba.
BiraZ sasirdim da daha cok uzuldum. Siskinlik olmustu, ayni da olsam raZiyim diye ciktim tartiya. Ne aynisi, fazlakesin pideden eminim buna.Hımm cnm tekrar baktım da 1500 civarı olmuş , bize fazla mı acaba
Bi de şey var yani benm deneyimlediğim, 3 gün aynı beslenince alışıyor vücut mesela 4.gün de aynı besleneyim kilo vermem durur genelde 5.gün de almaya başlarım
Tabi sen de şaşırdın 300 kalori fazla alıp nasıl 600 gr fazla geldim diye ooy oy bacım
Oldu cnm geçti de
Cnm 3 parça gördüm 3 dilim ekmek demek, pilavı da yediysen 1.5-2 dilim daha ederBiraZ sasirdim da daha cok uzuldum. Siskinlik olmustu, ayni da olsam raZiyim diye ciktim tartiya. Ne aynisi, fazlakesin pideden eminim buna.
Evet sorma. Diyette pide yemezdim, dub daha cok aciktim tenizlikten ama bahaneler bitmez devamkeeCnm 3 parça gördüm 3 dilim ekmek demek, pilavı da yediysen 1.5-2 dilim daha eder
Sabah 2 dilim akşam 1 dilim
7-8 dilim ekmek ediyor canım
Kuzum dijital tartın var mı göz kararı mı sayıyorsun?15 MAYİS PAZAR
KALORİ 2.504
ince hesap yapiyorum netten.Tartim var da bi suredir evde bulamadim.Kuzum dijital tartın var mı göz kararı mı sayıyorsun?