Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun, güzel menü.Sabah:
Kirmizi meyveler nesfit 1 kase sutlu
3 kayisi
Oglen:
2 kuru incir
1 kase yogurt
6 ceviz
1 avuc beyaz leblebi
Ara:
1 filtre kahve
3 hurma
Aksam:
Somon baligi 1 porsiyon
Salata
Spor:
Tabata 30 dk
O kadarlık ek normal canım çok güzel olmuş bugün kü menün9 Ocak menü;
bugün sabah
dokuz buçukta kahvaltı yaptım
haşlanmış yumurta, iki ceviz, maydanoz, bı dilim peynir, beş zeytin, bı dilim ekmek, küçük bı elmadan yarım elma, bı kupa çay:)
öğlen birde haşlanmış nohutlu roka maydanoz salatası, ayran
akşam beş buçukta bir kase çorba, 100 gram kadar tavuk, bir porsiyon ıspanak kavurma, iki kaşık yoğurt yedim
öğlen eşim türk kahvesi yapmıştı orta şekerli yapmış.
fire sadece akşam yemeğine çorba eklemem oldu.
suyum şu an için 1 lt civarı ama yatana kadar ikiye tamamlarım inşallah
dışarı çıkıp biraz yürüyüş yaptım. Spor şu an yok
Cok sagolasinAfiyet olsun, güzel menü.
Biz anlamıştık Aslım balım oluyor öyle yazışırkenDüzeltme :
beğendinize
*beğendiğinize
Mesleki titizlik Leylam Benim anlayışlı ballarımmmmmBiz anlamıştık Aslım balım oluyor öyle yazışırken
Hafta da 1 öğün tartıdan sonra yapabiliriz diye konuşmuştukKizlar haftada bir gun cheat meal yapiyo musunuz ben pazar gunleri ya kahvaltida ya aksam yemegi icin yapiyodum onceki diyette
Bugün babası geldi cnm. Birlikte puzzle yaptılar, güreştiler falan...Keyfi coook yerindeydibirmuhendisanne balım, timur'um nasıl
Çok tatlış oluyorlar maşallah anlayışlı Timur paşaBugün babası geldi cnm. Birlikte puzzle yaptılar, güreştiler falan...Keyfi coook yerindeydi
Anneannesi para yok demeyi öğretmiş, babasına para yok diyor babası oğlum ise gideyim, çok büyük para getiricem deyince bu kez arkasından ağlamadı...
Canlar haftaya hava yağmurlu görünüyor
İnternette sürekli donuyor benim
sizde de oluyor mu bakım mı var yine acaba?
Vodafone mu benim öyledebenim telefon da hatta sıkıntılı. hava bozulunca direk sorun yaşıyorum
Cnm bizim evdeki internet normalde de zaten biraz sorunlu. D-Smart ile birlikte kampanyalı almıştık. Yağmurlu havalarda daha da kötü oluyor. İşin kötü yanı cepteki nette kötüleşiyor. Haftaya sıkıntı olabilir ama şu an çok kötü değil bende.Canlar haftaya hava yağmurlu görünüyor
İnternette sürekli donuyor benim
sizde de oluyor mu bakım mı var yine acaba?
Vodafone mu benim öylede
Yoğunluktan herhalde benim çok yavaş canım şuan da yağmur yağınca acaba dedim evde kalmak benim için başlı başına sıkıntı bir de internet donunca hiç çekilmiyorCnm bizim evdeki internet normalde de zaten biraz sorunlu. D-Smart ile birlikte kampanyalı almıştık. Yağmurlu havalarda daha da kötü oluyor. İşin kötü yanı cepteki nette kötüleşiyor. Haftaya sıkıntı olabilir ama şu an çok kötü değil bende.