70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ballarım ben yarına hazırım inşallah menüye aynen uyum. Önce yogun bir temizlik ardındn lesli 45 dk düünüyorum 15 dk yag yakıcı egzersiz 500 ip atlrım 10.000 adım hedefim. İnşallah hepsini uygulamaya çalışacagım. Bu arada termal tayt takımı almıştım temizliktwn önce giyip önce temiLik sonra spor olarak yapıyprum acayip terletiyor. Bayadır kullanıyoruö vucudu sıkılaştırıyor.

Ballarım ben yarına hazırım inşallah menüye aynen uyum. Önce yogun bir temizlik ardındn lesli 45 dk düünüyorum 15 dk yag yakıcı egzersiz 500 ip atlrım 10.000 adım hedefim. İnşallah hepsini uygulamaya çalışacagım. Bu arada termal tayt takımı almıştım temizliktwn önce giyip önce temiLik sonra spor olarak yapıyprum acayip terletiyor. Bayadır kullanıyoruö vucudu sıkılaştırıyor.
Harika yarın tartılıp başlarız 7 gün sonunda en çok kaç eksi göreceğiz çok merak ediyorum 💕
Civcivim kimyon tohumu al aktardan. Akşamları mesela yarım tatlı kaşığı yut, su iç. Tamamdır.

Onu bende deneyeyim Enerjim💕

Bende mi alsam acaba termal tayt? Bir an önce sıklaşmak istiyorum 🥰

Civcivim kimyon tohumu al aktardan. Akşamları mesela yarım tatlı kaşığı yut, su iç. Tamamdır.
Tamam canim hepsini deniyicigim☺️
Civciv lokmaları 30-40 kez çiğnemeyi dene.😋

Uyanınca 1 yemek kaşığı soğuk sıkım zeytinyağı iç.👌

Bir saat hiç bir şey yiyip içme.👌

Sonra 2 bardak ılık su iç.👌

Pambık gibi olur karnın👌
Tamam canim grupca beni mictirmaya calisiyoruz hadi bakalim bu da mi secret değil 😂😂

Ben hiç denemedim 🤔 güzel ödem atıyor galiba
Ben de deneyememis oldun canım, bir kez yapıp bıraktım malesef.
Enerjim şiire 1 yazmışsınya ben de düşündüm ki neden 2. Cisi olmasın 😁😁😁 çok beğendim yine istiyorum arsız oldum galiba 😂😂😂
Böyle güzel şiirin devamı istenmez mi 😍
Harikasın canım plan süper 😍
Harika yarın tartılıp başlarız 7 gün sonunda en çok kaç eksi göreceğiz çok merak ediyorum 💕

Onu bende deneyeyim Enerjim💕
Bakalım en çok kime etki edecek bu 7 gün.
Songül geçmiş olsun ana arım 🍯🐝
Teşekkür ederim balım, iyiyim.
Kızlar hedef kilom 65.9 😁
Sen yakında 60a da gözünü dikersin kuzum 😍
Ballarım, oğlumu uyuttum. Ara tatilden beri kapalı olan ana sınıfı yüz yüze açılıyor da yarın o sebeple erkenden uyuttum, şimdi spor zamanı :KK73: :spor: Şimdilik hepinizi öptüm ❤️
Gönderecek misin canım.
Leyla ve Songül menümü yarın sabah yazayım 😋
Diyete pazartesi başlayan biri menüsü tam önceki güne layık 😁
Komşusu aç iken diyet yapmayan 😁
Gece gece canınız çekmesin 😁
Aman aman kalsın canım, nefsim gidiklayip duruyor beni 😂🤭

Ben de deneyememis oldun canım, bir kez yapıp bıraktım malesef.

Böyle güzel şiirin devamı istenmez mi 😍

Harikasın canım plan süper 😍

Bakalım en çok kime etki edecek bu 7 gün.

Teşekkür ederim balım, iyiyim.

Sen yakında 60a da gözünü dikersin kuzum 😍

Gönderecek misin canım.

Aman aman kalsın canım, nefsim gidiklayip duruyor beni 😂🤭
Saol canım iş uygulamaya kalıyor😍😘

X