• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Güzel Leylam, akşam 8’de toplantım var. 9’da biter. Sonrasında hemen çıkalım ❤️
Çıktın mı balım ben bugün de çıkamadım 💕
İnşallah tamamen gecer canim :KK43:

İyiyim kuşum şükür sen nasılsın :KK36: nerelerdesin yogunsun galiba
Evet canım ❤️ İyiyim ❤️ Sizi özlemekle meşgulüm ❤️
Balım 🍯 bende çıkamadım daha oğlanı yollayıp anca evi havalandırip süpürme işiyle uğraşıyorum 😁

Kh içinde yüzüyorum yediğim için çok mutluyum 🤭 ama tartıya çıkacak kadar cesur değilim 😁glikojen depolarim fullenmistir bile 😁

Ayy kartpostal gibi harika 😍
Olsun balım 2 gün birşey yapar boşaltırsın sen o depoları ❤️
Felicio Felicio Leylam toplantı bitti, çıkıyor muyuz dışarı, kartopu oynamaya ? 🥰
Çıktın mı Aslım benim ayaklarım üşüdü çıkıp dondurma olsun istemedim bugün ☺️
Wuuu çok iyi , ben tartılırken kolumdaki saati, saçımdaki tokayı bile çıkarıyorum 🤭:olamaz:
Aynı ben 😍😍😍

Ahhh canim bende gunduz uyumak isterdim ama.nerdeee iglan artik ben uyumicam abi oldum diyor o uyumayinca bizede uyku yok🤦🤦 5 saat yetiyor aslinda bana😁
Ha ha 🤭
Ne abisi kardeş bile yok deseydin🤭
18 yaşına kadar çocuksun de 😁
Burcu ne senin oğlanın 🧿
Resmini profil yapmıştın yakışıklı yı görmüştüm bir kez 🤗
Renkli gözlü idi sanki🧿

Ballarım ❤❤❤

Geçmişi yarın okuyup kaldığım yerden menülerimle birlikte yazacağım.

Biz yüksek ihtimalle tekrar taşınacağız gibi. Henüz net değil ama ev bakıyoruz bir yandan. Telaş sardı dört bir yanımı haliyle. Yoğun bir görüşme trafiğimiz olduğu için pek yazamadım.

İyi geceler, sabah güzel bir güne uyanmak dileğiyle 😘😘😘

Ayy Allahim sabah sabah bi sütlü kahve iceyim dedim basima gelmeyen kalmadi🤦🏼‍♀️ kahve ocaktayken yaninda oldugum halde iki kere tasirdim temizledim sonra bardaga koymak icin cezveyi aliyim derken bu sefer elimden kaydı sicak sut firina dogru akti oturup izledim öylece :D sinirlerim bozuldu :D
enerji_kusagi enerji_kusagi enercim bene bi yardima gelsenya sen hunharca temizlik yapiyodun bi ara:D
Ya da Nego Nego Senin sayfadan bi teknik ekip gönderemiyo muyuz benim eve hayrina gelmez mi kimse :D

Şimdi isin yoksa firin sil ocagi komple sök sil 🙄 ama ben sadece oturdum kahve iciyorum o kahve icilecek :D :KK12:

Ayy Allahim sabah sabah bi sütlü kahve iceyim dedim basima gelmeyen kalmadi🤦🏼‍♀️ kahve ocaktayken yaninda oldugum halde iki kere tasirdim temizledim sonra bardaga koymak icin cezveyi aliyim derken bu sefer elimden kaydı sicak sut firina dogru akti oturup izledim öylece :KK70: sinirlerim bozuldu :KK70:
enerji_kusagi enerji_kusagi enercim bene bi yardima gelsenya sen hunharca temizlik yapiyodun bi ara:KK70:
Ya da Nego Nego Senin sayfadan bi teknik ekip gönderemiyo muyuz benim eve hayrina gelmez mi kimse :KK70:

Şimdi isin yoksa firin sil ocagi komple sök sil 🙄 ama ben sadece oturdum kahve iciyorum o kahve icilecek :KK70: :KK12:
Yettim bebişim yettimmmmm :D
Temizlik dediler geldik :KK55:

Olur öyle kazalarrr, enerji de bol bol yaşar :D

Az önce bende taşırdım biraz son anda cezveyi zor kaldırdım :D

Dün her yeri mahvettim ama o_O
Ne ara taşıyor onu çözemedim.
Başında da bekliyordum.
Gözlerimizi ayırmadan mı bakışmalıyız😂

Sen kahveni iç Bebişim, ben bi koşu bezleri alayım geleyim 💪💪💪

Yettim bebişim yettimmmmm :KK70:
Temizlik dediler geldik :KK55:

Olur öyle kazalarrr, enerji de bol bol yaşar :KK70:

Az önce bende taşırdım biraz son anda cezveyi zor kaldırdım :KK70:

Dün her yeri mahvettim ama o_O
Ne ara taşıyor onu çözemedim.
Başında da bekliyordum.
Gözlerimizi ayırmadan mı bakışmalıyız😂

Sen kahveni iç Bebişim, ben bi koşu bezleri alayım geleyim 💪💪💪
Ben de hep basinda beklerken tasiyo nasil oluyosa insan bi hipnozite oluyo o an herhalde:confused:

Sag ol enercim sen de olmasan :KK19:

Çıktın mı balım ben bugün de çıkamadım 💕

Evet canım ❤️ İyiyim ❤️ Sizi özlemekle meşgulüm ❤️

Olsun balım 2 gün birşey yapar boşaltırsın sen o depoları ❤️

Çıktın mı Aslım benim ayaklarım üşüdü çıkıp dondurma olsun istemedim bugün ☺️

Aynı ben 😍😍😍
Çıkmadık canım, gözüm almadı, çay yapıp içtim , sonra kitap okudum vs
kar hala devam ediyor . Her yer bembeyaz ❄️

Back