- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda da öyle incim baksan gunluk güneşlik ama dışarı ciksan ucarsinEki Görüntüle 2784773 Alanya sabahii hava coook soguk acayip ruzgar var camasir asmaya ciktim benim gibi cüsseyi bile ucuracakti![]()
Tesekkurler canim cok manzara sayilmaz amaBurda da öyle incim baksan gunluk güneşlik ama dışarı ciksan ucarsin
Manzarana bayildim bu arada![]()
Sanki yaz günü nasıl berrak bir havaEki Görüntüle 2784773 Alanya sabahii hava coook soguk acayip ruzgar var camasir asmaya ciktim benim gibi cüsseyi bile ucuracakti![]()
Avakado agaci canimSanki yaz günü nasıl berrak bir hava
Rüzgar da olurversin bu güzelliğe çekilir
Manzara da çok güzel
Hele sağdaki ağaç![]()
Bende yapınca genelde taşıyor bu kahveler CivcivimBen de hep basinda beklerken tasiyo nasil oluyosa insan bi hipnozite oluyo o an herhalde
Sag ol enercim sen de olmasan![]()
En güzeli Aslım hasta olmayalımÇıkmadık canım, gözüm almadı, çay yapıp içtim , sonra kitap okudum vs
kar hala devam ediyor . Her yer bembeyaz![]()
Çok büyümüş avokado meyvesi oluyor muAvakado agaci canim![]()
Merhaba zayıflama serüveninizde bizde başarılar dilerizherkese merhabaaa... ben de zayıflıyorum (inşallah!)
60 kg ile 12 gün önce başlayıp hedefime 51 kg ımı koymuş bulunmaktayım :)
sabır ve azim diliyorum kendime ve herkeseee :)
bu arada ek tedavi olarak rezonans terapisi aldım toplam 5 seans, henüz 2 seans gittim
Oluyor canim ama ev sahibinin bİim balkondan topluyorlar zatenBende yapınca genelde taşıyor bu kahveler Civcivim
En güzeli Aslım hasta olmayalım
Çok büyümüş avokado meyvesi oluyor mu
Oluyorsa efsane![]()
Maalesef, aynen öyle. Taşınma fikri çıktığında önce zihnen evi taşıdığım için kafadan yoruldum zaten. Hayırlısı olsun bakalım.Günaydıngüzeller
enerji_kusagi kolay gelsin taşınma işi psikolojik olarak da yorucu
o kadar banyo fayans karo patlattın ben olsam ona yanardim
Nereye taşınacaksin?
Bebişim temizlik aşkıyla yandığın meşhur günlerden birine mi denk geldikKizlar ben bi temizlik yapip geliyorum bugün cok is var yaprak sarip buzluga atcam. Spor yapcam hatta halim kalirsa 2 3 saat ders caliscam
enerji_kusagi enercim kendi evimi bitirip sene yardima geliyorum ac kapiyi
Kolay gelsin bu arada inşallah hemencecik halledrsin esyalari falan dikkat et beline falan aman diyim![]()
Hamdolsun canım,sen nasılsın?Yaaa benim minnoş hemşehrimnereye uzanmak istiyorsan oraya uzan zaten yüreğimde kocaman bir yerin var
Hoş geldin canım, nasılsın ?![]()
Yine ne güzel iç açıcı gelmişsin negocum
Yani komşunun tabağını boş göndermemişsin kuzum![]()
Ah teşekkür ederim canım,ne güzel bir mesaj böyleBugün bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdiNegoo'm ne güzel sürpriz yaptın
Çok özledim seni yokluğunda ❤
Telefonu azaltınca,mesaj yazmayı bırakınca epey düzeldi boynum:)Hoşgeldin canım boynun nasıl oldu? Geçmiş okuyamadım daha iyisindir umarım![]()
Ahh ekibe ne hacet ben tek gelirdim yardımaAyy Allahim sabah sabah bi sütlü kahve iceyim dedim basima gelmeyen kalmadikahve ocaktayken yaninda oldugum halde iki kere tasirdim temizledim sonra bardaga koymak icin cezveyi aliyim derken bu sefer elimden kaydı sicak sut firina dogru akti oturup izledim öylece
sinirlerim bozuldu
enerji_kusagi enercim bene bi yardima gelsenya sen hunharca temizlik yapiyodun bi ara
Ya daNego Senin sayfadan bi teknik ekip gönderemiyo muyuz benim eve hayrina gelmez mi kimse
Şimdi isin yoksa firin sil ocagi komple sök silama ben sadece oturdum kahve iciyorum o kahve icilecek
![]()
![]()
Çok şükür canım toplantı toplantı geziyorumHamdolsun canım,sen nasılsın?
Ah teşekkür ederim canım,ne güzel bir mesaj böylebende mesajına çok sevindim
Telefonu azaltınca,mesaj yazmayı bırakınca epey düzeldi boynum:)
Sen nasılsın,işlerin yoğunluğu azaldı mı?
Ahh ekibe ne hacet ben tek gelirdim yardıma![]()
Kolay gelsin canımÇok şükür canım toplantı toplantı geziyorumİlk hafta bir geçse daha rahat edeceğim
![]()
Teşekkür ederim canımKolay gelsin canım![]()
Gercekten miiiii yaaaa cok sevindim insallah alanya olur da gorusme firsatimiz olurMaalesef, aynen öyle. Taşınma fikri çıktığında önce zihnen evi taşıdığım için kafadan yoruldum zaten. Hayırlısı olsun bakalım.
Ufukta Antalya görünüyor.
inci-tepik Alanya-Manavgat da ihtimaller arasında
Manzaradaki avokado ağacı da dikkatimden kaçmadı![]()
Benim de bazen öyle bir istediğim oluyor, neyse ki ayağa kalkınca geçiyorBebişim temizlik aşkıyla yandığın meşhur günlerden birine mi denk geldik
Arada bende de oluyor biliyorsun
Utanmasam hortum çekip tüm binayı yıkayasım geliyor o zamanlar
Gel hadi, kapıyı açıyorum, taze çay var![]()
Evet sonra temizlemesi apayri bi olayBende yapınca genelde taşıyor bu kahveler Civcivim
En güzeli Aslım hasta olmayalım
Çok büyümüş avokado meyvesi oluyor mu
Oluyorsa efsane![]()
Oo bana da yakınlascaksin o zaman enercimMaalesef, aynen öyle. Taşınma fikri çıktığında önce zihnen evi taşıdığım için kafadan yoruldum zaten. Hayırlısı olsun bakalım.
Ufukta Antalya görünüyor.
inci-tepik Alanya-Manavgat da ihtimaller arasında
Manzaradaki avokado ağacı da dikkatimden kaçmadı![]()
Ayy sorma aslinda temizlik degil de annem bahceden yaprak vermisti canim ne zamandir sariyorum sariyorum buzluga atiyorum bitmiyoBebişim temizlik aşkıyla yandığın meşhur günlerden birine mi denk geldik
Arada bende de oluyor biliyorsun
Utanmasam hortum çekip tüm binayı yıkayasım geliyor o zamanlar
Gel hadi, kapıyı açıyorum, taze çay var![]()
Hallettim negom teşekkür ederimHamdolsun canım,sen nasılsın?
Ah teşekkür ederim canım,ne güzel bir mesaj böylebende mesajına çok sevindim
Telefonu azaltınca,mesaj yazmayı bırakınca epey düzeldi boynum:)
Sen nasılsın,işlerin yoğunluğu azaldı mı?
Ahh ekibe ne hacet ben tek gelirdim yardıma![]()
Benim de bazen öyle bir istediğim oluyor, neyse ki ayağa kalkınca geçiyor![]()