Eğitim vardı balımya
Yeni bitti
Uyku nerde ama blöf umu yedin
Annem aradi kiz tam yazarken iki saattir tekrar sarjim sıfırlandı yeniden sarja koydumCivciv im yine saklanmış sin
Pro olunca tabi
Sudem meşgulmüş beni yolladı temsilci olarak
Reis dardaDonduk yine activia lara usuyoruz Tabata Reisenerji_kusagi napti dunku misafirlwe iyi gecti mi bari
Ne getirmis ne getirmis(mazosist staylaaaa)Reis darda
Misafir en sevdiğim tatlılardan almış gelmişYani böyle misafire can kurban, hem az oturdu, hem haberli geldi, hem tatlı getirmiş
Civcivimin bir türküsü vardı dokunmayın aman çok fenayaamm diye onu çalacam tatlı kutusuna bakarken
Anammm üşüyor musun, jeton geç düştüDonduk yine activia lara usuyoruz Tabata Reisenerji_kusagi napti dunku misafirlwe iyi gecti mi bari
Bende mazoşist olacamNe getirmis ne getirmis(mazosist staylaaaa)
Can kurban ama tatliyi yiyemediktem sonea neyleyim oyle sohbeti
Nolur boz diyeyi ben de vicdanimi rahatlatimBende mazoşist olacam
Diyeti de yakacam kendimi de yakacam bugün
Elim değmişken kutuyu bitireyim boğulacaksam büyük denizde boğulam
Mecburi temizlik yapıyorum,maalesef yarışa icabet edemiycemAdımlarım şekil önümden çekil diyosun
İstersen kapısalim
Bugün kaç adım olsun hedef
Ama gece 00 a kadar vakit var
Ben Arap atı gibi son saatler açılıyorum
Enişte bugün gözümde kötü adam karakterleri gibiVayy be, hatta vay vay vayyy yani
Tam örnek model; evinin kadını, çocuklarının anası, enişte de Kadir İnanır gibiyse tam film gibi
Hiç böyle birisi olamadım.
İş dışında erkenden kalk, her işini yap.
Çok imreniyorum böyle. Bi ara çabaladım 1 ay ancak sürdü. Sonra eski düzene döndüm. İçimde yoksa demek ki
Sene en güzellerini alsın enişte,çiçek gibi kadınsınNormalde yapmam ama bilmiyorum iyi hissediyorum gibiyim yapcak gibiyim du bakalim hayirlisi
Yaa ben bu sarkiyi bilmiyorum hemen accam simdi dinlicem❤ yasarin sesini de severim cocuklugumu hatirlatir hep
Benim tel paso sarjda oldugu icin 134 adimda kaldi garibimama sabahtan beri oturmadim su an terler akiyor simdi de %15 sarji birazdan yine yuvasina donecek emektar
Haha yok bu sefer googledan bakip onayladim gerçekten menekşe
Begonville begonyanin da adini cook beğendimkizim olursa koysam mi begonyaa gel kizim buraya cikma oralara yavrum
Yalniz grupça ciceklere olan ilgimiz gözlerimi yasartti gercektenhepimiz birbirimizden ilgili bilgili cicegin dili olsa sövecek bana zaten koskoca ortancayi menekse yaptim cok şükür
Hiiiii ama bunlar cok güzellllözellikle su eflatun rengi genel olarak cok severim bunlara da cok yakismis. Eskiden hic cicek dikkatimi cekmezdi simdi bi tane orkidem var o da mor. Ayy habire goncasi cikiyo cok hosuma gitti evladım gibi oldu
Hisst esim burayi okuyosan bene bunlardan aleflatunundan ama
Sen de olursun gel bakalim yamacimaSudem meşgulmüş beni yolladı temsilci olarak
Haha ne tatlisi getirmis kizReis darda
Misafir en sevdiğim tatlılardan almış gelmişYani böyle misafire can kurban, hem az oturdu, hem haberli geldi, hem tatlı getirmiş
Civcivimin bir türküsü vardı dokunmayın aman çok fenayaamm diye onu çalacam tatlı kutusuna bakarken
Ben de hep gece uyumadan yemek tatli tarif videolari izliyorum galiba ben de mazoşistimNe getirmis ne getirmis(mazosist staylaaaa)
Can kurban ama tatliyi yiyemediktem sonea neyleyim oyle sohbeti
Hayır yemem artık canım, bağrıma taş bastımNolur boz diyeyi ben de vicdanimi rahatlatimsaka yapiyoeum bosvwr yeme yiyeceksende koy buzluga haftasonu ye baei icin rahat ede ede
Ne çöreği gızz
Aha devamini da buldum.enerji_kusagi
Çörek aydır ayaktayam mi diyo orayi anlamadim. Sarkiyi da cöreğe baglamis olamam bence
Ben bende degilem büügüüünnn
Üsendim bakmaya valla tahmin etmistim cörek demiceginiNe çöreği gızz
Çeyrek aydır diyormuş
Allahım açlık ne hallere düşürdü bizi
Bende anlamadım da netten baktım
Ben de pirasa ve yesil mercimekle yapilan kekimsi saglkli bi tarif buldum gecen pirasalar israf olmasin diye.Hayır yemem artık canım, bağrıma taş bastım
Senin dediğin böreğe baktım netten, mercimekli yumurtalı vs yapılıyormuş. Güzel görünüyor
Yeşil mercimekle de oluyor mu?
Birde bu kek gibi mi oluyor çok mu dağılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?